το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

OPEN FREQUENCY

Η ΕΕΤΤ είναι αρμόδια για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων για σκοπούς δοκιμαστικής λειτουργίας ασύρματων δικτύων και ραδιοεξοπλισμού σε παρόχους δημόσιων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και κατασκευαστές ραδιοεξοπλισμού, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στις ακόλουθες ενότητες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 10:54

Η παρακολούθηση παγκοσμίως video περιεχομένου μέσω streaming OTT υπερδιπλασιάστηκε την προηγούμενη χρονιά και οι σχολιαστές της Βιομηχανίας προβλέπουν τη συνέχιση αυτής της επιταχυνόμενης αύξησης και όλο το 2018. Ωστόσο, με τέτοια επιτυχία υπάρχει αύξηση του ανταγωνισμού καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις θέλουν να επωφεληθούν από αυτήν την αγορά που βρίσκεται σε άνθηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 12:39

Οπτικοακουστική Μεταρρύθμιση: 21 Προτάσεις της SIRTI για την οικοδόμηση του Mέλλοντος του Ραδιοφώνου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 19:07

Η EBU ανακοίνωσε ότι το έγγραφο της με τις οδηγίες αναφορικά στη χρήση του 5G γα τους Δημόσιους Σταθμούς (PSM) ενημερώθηκε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 17:28

Τον Μάρτιο πραγματοποιήθηκε η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και αποτέλεσε μία ευκαιρία για τους κατασκευαστές να ελέγξουν που κατευθύνονται ως προς το σύνολο των ηχητικών δυνατοτήτων των οχημάτων τους. Η ακρόαση Ραδιοφώνου παραμένει ισχυρή στα αυτοκίνητα, αλλά η broadcast βιομηχανία πρέπει να θεωρήσει τα αυτοκίνητα ως μία σημαντική πλατφόρμα για τη ψηφιακή ανάπτυξη, όπως συνέβη με τις mobile apps και τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές στο παρελθόν, αλλά και να εισέλθει στη θέση του οδηγού και να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν ορατές και ελκυστικές προτάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 12:27
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 16:55

Ραδιόφωνο: Πάνω από 100 χρόνια Νέο.

Από την εμφάνιση της Τηλεόρασης στη δεκαετία του 1950, οι άνθρωποι προβλέπουν το θάνατο του Ραδιοφώνου. Παρ' όλα αυτά, παρά τους επικριτές, συνέχισε να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να ευδοκιμεί.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 17:05

H Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence - AI) και η Εκμάθηση Διαχείρισης-Πραγματοποίησης Λειτουργιών από Μηχανήματα, ή αλλιώς Μηχανική Μάθηση (Machine Learning - ML) ήταν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα (και highlight προσθέτω) που συζητήθηκαν στην έκθεση-συνέδριο IBC 2017. Πρόκειται για τεχνολογικά αγαθά που χαρακτηρίζονται από τα τέσσερα Α, όπως συχνά αναφέρω σε ιδιωτικές συζητήσεις μου, δηλαδή από τις πολλές πτυχές προς Ανάγνωση, Ανάλυση, Αξιοποίηση, αλλά και για κάποιους... Ανάθεμα. Ήδη κάποιοι Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί Σταθμοί, κάποιοι Πάροχοι Τηλεοπτικών Υπηρεσιών αλλά και Δημιουργοί Περιεχομένου τα αξιοποιούν σε μεγάλο βαθμό, ενώ άλλοι εξετάζουν την ευρύτερη αξιοποίηση αυτών των τεχνολογικών ευκολιών στο εγγύς μέλλον, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις πολλές-διαφορετικές λύσεις αυτοματισμού που προσφέρονται από τους κατασκευαστές υλισμικού (hardware) και κυρίως λογισμικού (software) για τους επιμέρους κρίκους της αλυσίδας παραγωγής, διαχείρισης και μετάδοσης τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού προγράμματος από όλες τις γνωστές πλατφόρμες διανομής (παραδοσιακή εκπομπή, καλωδιακή, δορυφορική, κινητή τηλεφωνία κ.ο.κ.).

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 10:15

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του πλανήτη για τους Broadcasters, καθώς και για τις Εταιρείες Μέσων & Ψυχαγωγίας ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αφήνοντας μας πολλές τάσεις και προκλήσεις που αυτό το είδος επιχειρήσεων αντιμετωπίζει σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 17:06

Μπορεί μία Φήμη να σκοτώσει τις επενδυτικές κινήσεις μας, βάζοντας φρένο στη βελτίωση της ροής εργασίας μας, λόγω της αναβλητικότητας και της απραξίας που θα αποφέρει, καίγοντας, τελικώς και κάποια εγκεφαλικά κύτταρα μας; Σίγουρα όλα όσα θα αναγνώσετε σήμερα δεν αποτελούν Πρωταπριλιάτικα Ψέματα ή μήπως κάποια από αυτά μπορεί και να είναι;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 09:29
Σελίδα 1 από 3
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group