το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η ενσωμάτωση στο Ελληνικό Νομικό Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2015/1794 έγινε με τη ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων του Άρθρου 30 στα πλαίσια του Νόμου 4532.

Ν. Παππάς: «Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική προς την παραγωγή έργων, την αναβαθμίζουμε σε ισχυρό παίκτη για την προσέλκυση μεγάλων -διεθνών και εγχώριων- επενδύσεων από τον οπτικοακουστικό τομέα. Τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια»

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 116 τεύχος Α’ της 9 Αυγούστου 2017 ο νόμος 4487/2017 του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με τίτλο: «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου, τροποποίηση του ν. 3548/2007, σύσταση μητρώου περιφερειακού και τοπικού Τύπου, ειδική σήμανση γραμμωτού κώδικα στις έντυπες εκδόσεις, δημιουργία θεσμικού πλαισίου για την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις.»

Η τροπολογία αυτή αφορά στον τρόπο καταβολής του τιμήματος για κάθε δημοπρατούμενη άδεια επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης και την υποχρέωση των αδειοδοτούμενων παρόχων περιεχομένου να συντάσσουν τις ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα.

Η EBU βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δημοσίευσε ένα ελάχιστο σύνολο απαιτήσεων ως προς την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (cybersecurity) για τα συστήματα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες του τομέα broadcast.

Μαζί με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για τις διεθνείς οδικές επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές», κατατέθηκε και η Τροπολογία 186/1 10.2.2016: «Συμπλήρωση των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4339/2015 περί αδειοδότησης παρόχων επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης».

Και ενώ στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιούνταν η συζήτηση περί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο «Κύρωση των διορθωτικών τροποποιήσεων της Σύμβασης Έκδοσης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Καναδά, δι' ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων», ο Υπουργός Επικρατείας προσκόμισε την ακόλουθη τροπολογία που αφορά στην αύξηση του Αριθμού των Μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

Σελίδα 1 από 2
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group