το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

INTERVIEWS

Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο οι άνθρωποι της Βιομηχανίας των Μέσων και της Ψυχαγωγίας θεωρούν ότι μία Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία οφείλει πάντα να πρωτοπορεί τεχνολογικώς ώστε να ωθεί εμπρός το σύνολο της αγοράς. Η ΕΡΤ Α.Ε. με την παρουσίαση των νέων τεχνολογικών υπηρεσιών και εφαρμογών της για έξυπνες συσκευές (Apps, iOS, Android) και κυρίως με την παρουσίαση για πρώτη φορά στη χώρα μας της Υβριδικής Τηλεόρασης (HbbTV & Smart TV) πραγματικά καινοτομεί και αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 15:19

Η Τεχνολογική Πύλη μας είχε την χαρά να συναντήσει τον Richard Waldner, Διευθυντή Καναλιού Πωλήσεων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications στη "#Future of TV", μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017 στην Ελλάδα από την AmyDV και την Imagine Communications. Η συζήτηση που είχαμε μαζί του κάλυψε πολλούς τομείς της Βιομηχανίας και εξήγαγε σημαντικά μηνύματα για τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, τους Κατόχους Περιεχομένου και τους Παρόχους Τηλεοπτικών Υπηρεσιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 14:51

Κρίνουμε απαραίτητο οι άνθρωποι που καθορίζουν την πορεία και τις τύχες ενός Ραδιοφωνικού Σταθμού να γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του και να έχουν περάσει, έστω και για λίγο, από διάφορες επιμέρους θέσεις ευθύνης.  Ο Κωνσταντίνος Σιτόπουλος με περισσότερες από 3 δεκαετίες προσφοράς στη Βιομηχανία του Ραδιοφώνου, είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που αξιοκρατικά φέρουν τον άτυπο τιμητικό τίτλο "Άνθρωπος του Ραδιοφώνου" και αυτό γιατί σπούδασε και γνωρίζει τις βασικές αρχές της Ηχοληψίας (ελάχιστοι γνωρίζουν τούτο) καθώς και όλων των τεχνικών ζητημάτων που σχετίζονται με το Ραδιόφωνο, κατέχει εξαιρετικά τον χειρισμό καθιερωμένων παγκοσμίως λύσεων Music Scheduling, όπως και όλων των παραμέτρων Διαχείρισης ενός Ρ/Σ (FM, HD RADIO, DAB και Web, από τα πνευματικά δικαιώματα και την εργατική νομοθεσία έως τη διαφημιστική αγορά).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 10:38

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή για την Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας όταν συνομιλεί με Μηχανικούς και Καλλιτέχνες-Τεχνικούς, όπως ο γνωστός Compositor Αντώνης Νικολάου, τον οποίο συναντήσαμε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν επιτυχώς AmyDV και Blackmagic Design.
O Αντώνης Νικολάου είναι ένα από τα βασικά μέλη της YAFKA, του Αντώνη Κοτζιά (heart and soul), με καθήκοντα Composite Supervisor. Έχει προσφέρει τις δημιουργικές υπηρεσίες του σε ελληνικές και ξένες παραγωγές κερδίζοντας υποψηφιότητες (ταινίες "Μικρά Αγγλία" και το "Μικρό Ψάρι") και τελευταία το Βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ) με τη YAFKA, για την ταινία "Έτερος ΕΓΩ".
Οι εμπειρίες που συνέλλεξε από τη δημιουργική εργασία του σε κινηματογραφικές ταινίες, διαφημιστικά και τηλεοπτικές σειρές, η συχνή ενασχόληση του με γνωστές δημιουργικές τεχνολογικές λύσεις που κυριαρχούν στη βιομηχανία, οι απόψεις του για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη βιομηχανία μας και όχι μόνον υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας μέχρι το τέλος αυτής της συζήτησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 10:32

Η ZETARM αποτελεί μία 100% Ελληνική εταιρεία και ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη βιομηχανία μας. Μέσα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία που σοβεί στην Ελλάδα καταφέρνει και δημιουργεί μία εξαιρετική διέξοδο προς την εξαιρετική σχεδίαση, την ποιοτική χειροποίητη κατασκευή (είναι ακόμη τούτο εφικτό στις ημέρες μας με ένα βροντερό όχι στη μαζική κατασκευή και ένα δυναμικό ναι στην προσαρμοστικότητα της δημιουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη), τη λειτουργικότητα και τη μοναδική αξιοπιστία-αντοχή. Τα προϊόντα της, όπως sliders, γερανοί καμερών (dollies), hand & shoulder cam stabilizers, cam cages handles, DSLR rigs κ.α. βρίσκονται ήδη στην Ελληνική αγορά και προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους με απίστευτα προσιτό κόστος απόκτησης που φέρνει σε άβολη θέση ακόμη και τον ανταγωνισμό από την Ασία, με σαφώς καλύτερη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα από πολλές γνωστές και ακριβές λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, στις σκληρές συνθήκες εργασίας της Τηλεόρασης, του Κινηματογράφου και των Νέων Μέσων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:30

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή όταν συναντάς μία ευγενική μορφή καθώς και όταν συνομιλείς με μία προσωπικότητα που εκπροσωπεί μία πολύ σημαντική ιστορία και παράδοση δεκαετιών στον Κινηματογράφο, την Επαγγελματική Εικόνα και την Τηλεόραση, τον Επαγγελματικό Ήχο και το Ραδιόφωνο, αλλά και το Θέατρο. Η συνέντευξη της κας. Άννας Μαρίας Καλαβίτη, Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Καλαβίτης Α.Ε.Ε. στην Τεχνολογική Πύλη μας πιστεύουμε ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία και μηνύματα με αρκετούς αποδέκτες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:35

Η Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας για τη Βιομηχανία του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης στην Ελλάδα και την Κύπρο συζήτησε με τον David Lois, Διευθυντή Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης, Χωρών Κοινοπολιτείας και Ισραήλ των AEQ & Kroma Telecom σχετικά με codecs ήχου, broadcast μίξη ήχου, δρομολόγηση και δικτύωση σήματος, διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και ενδοεπικοινωνίας, monitoring και multi-viewers, αλλά και για τις τρέχουσες λύσεις από αμφότερα brands, καθώς και για τον τρόπο που οι broadcasters μπορούν να τις αξιοποιήσουν για την ενδυνάμωση των ροών εργασιών τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:33

Η Τεχνολογική Πύλη radiotvlink.gr έχει τη χαρά να συζητά με τον Thomas Klotz, CEO της Klotz Communications, αναφορικά με την επιτυχημένη επάνοδο της εταιρείας, τα σημαντικά προϊόντα της, τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τις μελλοντικές προοπτικές της.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:28

Ο Mathias Eckert, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications, συζήτησε με τον Ανδρέα Τζανάκο, Διευθυντή Σύνταξης της Τεχνολογικής Πύλης www.radiotvlink.gr σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις αγορές των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:22
Σελίδα 1 από 2
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group