το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ανακοινώνει την τροποποίηση του συνημμένου στην υπ’ αριθ. 840/03/18-1-2018 Απόφαση της ΕΕΤΤ «Έγκριση Τεύχους Προκήρυξης για την Χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ραδιοφωνικής Ευρυεκπομπής» Τεύχους Προκήρυξης της Δημοπρασίας ως προς τον πίνακα 3.1: «Χρονοδιάγραμμα Χορήγησης των Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων» του άρθρου 3 «Χρονοδιάγραμμα Διαδικασίας» ως εξής:

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον «ΑΚΟΥ 99,7 (ΠΡΩΗΝ ΤΥΠΟΣ FM - 99,7 MHZ)» Νομού Ημαθίας:

 

 

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ν. Μεσσηνίας:

 

 

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση :

 

 

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον ENERGY RADIO Ν. Δράμας:

 

 

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον :

 

 

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον Τ/Σ ΑΝΤΕΝΝΑ TV :

Σελίδα 1 από 103
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group