το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

 

 

 

H 55η Συνεδρίαση για το 2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018 με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο συνάντηση εκπροσώπων των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις επιπτώσεις του στη δημόσια διακυβέρνηση. Στη συνάντηση ζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα διάφορα μοντέλα άσκησης ψηφιακής πολιτικής, τη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων και την κυβερνοασφάλεια.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης η Συνέντευξη Τύπου για την 2η απονομή Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινουμένων Σχεδίων Emile Awards.

H 53η Συνεδρίαση για το 2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/11/2018 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

H 53η Συνεδρίαση για το 2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/11/2018 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σε συνεργασία με το M-Lab (Measurement Lab), πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΥΠΕΡΙΩΝ. Κατά την αναβάθμιση, έγινε αλλαγή των 4 εξυπηρετητών (3 εξυπηρετητές για την παραγωγική λειτουργία και 1 για την διενέργεια δοκιμών), καθώς και του οπτικού μεταγωγέα διασύνδεσης στο GR-IX (Greek Internet Exchange), με αύξηση της χωρητικότητας διασύνδεσης από 1 GB σε 10 GB.

Σελίδα 1 από 119
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group