το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση (32 Σελίδων) που δημσίευσε χθες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης:

H 28η Συνεδρίαση για το 2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/06/2018 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

O Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) κ. Αθανάσιος  Κουτρομάνος και η Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου (ΑΡΚ) κα.  Ρόνα Πετρή Κασάπη συναντήθηκαν στα πλαίσια εκδήλωσης που έλαβε χώρα  στις 4 Ιουνίου στην Κύπρο, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων λειτουργίας της  Κυπριακής Ρυθμιστικής Αρχής και συνυπέγραψαν επικαιροποιημένο και  αναβαθμισμένο Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης μεταξύ των δύο  Αρχών.

Με στόχο να προωθήσει τον νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενίσχυση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στην Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος επισκέφτηκε το Λος Άντζελες των ΗΠΑ από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2018.

Υποτίθεται ότι η νέα πολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης έχει στόχο την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέας επιχειρηματικότητας.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από Διάσκεψη της Ολομέλειας έλαβε την ακόλουθη απόφαση για τον Τ/Σ SBC TV :

 

Ν. Παππάς: «Ενημερώσαμε την Επίτροπο για την πρόοδο της εφαρμογής της Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής 2017-2021. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών βρίσκεται στην καρδιά του νέου πρότυπου ανάπτυξης»

Σελίδα 1 από 108
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group