το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

GRAPHICS

"Με τη βιομηχανία στη μέση των μεγάλων μετασχηματισμών, η ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να παράγουν περισσότερα με χαμηλότερο συνολικό κόστος κτήσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κατευθυνόμαστε στη NAB του Λας Βέγκας με λύσεις λογισμικού, παρέχοντας μοναδική ευελιξία και πραγματική κλιμάκωση με τρόπο που οι ροές εργασίας που βασίζονται στο υλισμικό δεν μπορούν ποτέ να προσφέρουν.

Βλέπουμε broadscast πελάτες απ' όλες τις ηπείρους να κατευθύνονται προς τη μετάβαση σε λειτουργίες που βασίζονται στις τεχνολογίες της πληροφορικής όπως το CAMIO Universe για την Παραγωγή των Ειδήσεων και είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν αυτήν τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλά και οικονομικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:04

Διαβάστε ακολούθως την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών ® Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 10:44
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:06

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε τον Ultimatte 12.

Ο πιο έμπιστος στον κόσμο keyer διαθέτει τώρα touch keying, νέα απίστευτη επεξεργασία εικόνας για ρεαλιστικά composites με χρώματα που ξεχωρίζουν και 12G-SDI για Ultra HD.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:47

Η ChyronHego ανακοίνωσε ότι βραβεύεται με το Technology & Engineering Emmy® Award της Εθνικής Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Academy of Television Arts & Sciences - NATAS). Το Βραβείο Emmy τιμά την ChyronHego και τους συνεργάτες της, TrackMan και MLB Advanced Media (MLBAM), για την εργασία τους στο Statcast, ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για πραγματικού χρόνου sports tracking και visualization που συνδυάζει το βασιζόμενο σε radar σύστημα ball-tracking της TrackMan και την optical player-tracking λύση TRACAB της ChyronHego με κορυφαίας τεχνολογίας εργαλεία broadcast visualization.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:59
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:32

Η ChyronHego στην IBC 2017 (Περίπτερο 7.D11).

Στην IBC 2017, η ChyronHego θα παρουσιάσει τις νεότερες προϊοντικές καινοτομίες της, παρέχοντας ροές εργασίας πλήρως σε λογισμικό, τόσο για την παραγωγή ειδήσεων, όσο και για την παραγωγή αθλημάτων. Η ChyronHego θα συνεχίσει να ωθεί τα όρια στις ροές εργασιών παραγωγής που αποτελούνται απολύτως από λογισμικό που τρέχει σε τυπική υποδομή πληροφορικής, όπως ο VPX Virtual Production Server που παρουσιάστηκε στην έκθεση NAB  2017. Επίσης, η ChyronHego θα επισημάνει τις τελευταίες της εξελίξεις σε συνεργασία με τη Cisco, οι οποίες επιδεικνύουν τη συνολική ζωντανή παραγωγή που πραγματοποιείται σε εικονικό περιβάλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 13:00
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:46

To Telestrator της FOR-A γίνεται ασύρματο.

Νέες δυνατότητες, για τις οποίες το On Air Ταλέντο σας θα σας ευχαριστήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:55

14 χρόνια συνεργασίας με KNTV, Everlasting και RTL-TVI για το Τηλεπαιχνίδι ‘71’!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 12:18

Η ναυαρχίδα της ChyronHego, δηλαδή η λύση της γραφικών και playout LyricX και η υψηλής απόδοσης πλατφόρμα γραφικών HX θα είναι οι παίκτες-αστέρια κατά τη ζωντανή υπέρ-υψηλής ευκρίνειας (ultra-high-definition - UHD) τηλεοπτική κάλυψη του τελικού του UEFA Champions League 2017 τον 3η Ιουνίου από το BT Sport. Η MOOV, κορυφαία πάροχος γραφικών για αθλητικά και ζωντανές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε μία ομάδα με το BT Sport για την UHD μετάδοση του αγώνα μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης από το Εθνικό Στάδιο της Ουαλίας στο Κάρντιφ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 12:36

"Το 2017 φαίνεται ότι προετοιμάζεται προκειμένου να αποτελέσει μία καθοριστική χρονιά για την παραγωγή ζωντανών γραφικών και video ...και θα θέλαμε να σας συναντήσουμε στη NAB 2017 ώστε να συζητήσουμε γι' αυτό."

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 16:20
Σελίδα 1 από 6
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group