το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

GRAPHICS

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τ/Σ Sky News στο Ηνωμένο Βασίλειο ενσωμάτωσε compositing επεξεργαστές Ultimatte 12 και ένα Ultimatte Smart Remote 4 για την παραγωγή δυναμικών virtual studio segments για τον βραβευμένο 24ώρο ειδησεογραφικό κύκλο του και ιδιαιτέρως για το πρωινό πρόγραμμά του ‘Sunrise’.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:19

Το νέο Blackmagic Design Ultimatte 12 είναι ένας εξελιγμένος real time compositing keyer σχεδιασμένος για την επόμενη γενιά των broadcast graphics. Το Ultimatte 12 διαθέτει εντελώς νέους αλγόριθμους και color science, απίστευτο edge handling, μεγαλύτερο διαχωρισμό χρωμάτων, καταπληκτική πιστότητα χρώματος και ευρύτερο περιορισμό διαρροών από ποτέ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 16:02

Ο ανταγωνισμός για να αιχμαλωτίσεις και να διατηρήσεις την προσοχή του κοινού είναι πιο έντονος από ποτέ. Οι θεατές αναζητούν παραγωγές υψηλότερης ποιότητας και τον υψηλότερο δυνατό ρεαλισμό, όταν χρησιμοποιούν virtual sets και augmented reality!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 15:01

"Με τη βιομηχανία στη μέση των μεγάλων μετασχηματισμών, η ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να παράγουν περισσότερα με χαμηλότερο συνολικό κόστος κτήσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κατευθυνόμαστε στη NAB του Λας Βέγκας με λύσεις λογισμικού, παρέχοντας μοναδική ευελιξία και πραγματική κλιμάκωση με τρόπο που οι ροές εργασίας που βασίζονται στο υλισμικό δεν μπορούν ποτέ να προσφέρουν.

Βλέπουμε broadscast πελάτες απ' όλες τις ηπείρους να κατευθύνονται προς τη μετάβαση σε λειτουργίες που βασίζονται στις τεχνολογίες της πληροφορικής όπως το CAMIO Universe για την Παραγωγή των Ειδήσεων και είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν αυτήν τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλά και οικονομικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:04

Διαβάστε ακολούθως την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών ® Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 10:44
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:06

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε τον Ultimatte 12.

Ο πιο έμπιστος στον κόσμο keyer διαθέτει τώρα touch keying, νέα απίστευτη επεξεργασία εικόνας για ρεαλιστικά composites με χρώματα που ξεχωρίζουν και 12G-SDI για Ultra HD.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:47

Η ChyronHego ανακοίνωσε ότι βραβεύεται με το Technology & Engineering Emmy® Award της Εθνικής Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Academy of Television Arts & Sciences - NATAS). Το Βραβείο Emmy τιμά την ChyronHego και τους συνεργάτες της, TrackMan και MLB Advanced Media (MLBAM), για την εργασία τους στο Statcast, ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για πραγματικού χρόνου sports tracking και visualization που συνδυάζει το βασιζόμενο σε radar σύστημα ball-tracking της TrackMan και την optical player-tracking λύση TRACAB της ChyronHego με κορυφαίας τεχνολογίας εργαλεία broadcast visualization.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:59
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:32

Η ChyronHego στην IBC 2017 (Περίπτερο 7.D11).

Στην IBC 2017, η ChyronHego θα παρουσιάσει τις νεότερες προϊοντικές καινοτομίες της, παρέχοντας ροές εργασίας πλήρως σε λογισμικό, τόσο για την παραγωγή ειδήσεων, όσο και για την παραγωγή αθλημάτων. Η ChyronHego θα συνεχίσει να ωθεί τα όρια στις ροές εργασιών παραγωγής που αποτελούνται απολύτως από λογισμικό που τρέχει σε τυπική υποδομή πληροφορικής, όπως ο VPX Virtual Production Server που παρουσιάστηκε στην έκθεση NAB  2017. Επίσης, η ChyronHego θα επισημάνει τις τελευταίες της εξελίξεις σε συνεργασία με τη Cisco, οι οποίες επιδεικνύουν τη συνολική ζωντανή παραγωγή που πραγματοποιείται σε εικονικό περιβάλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 13:00
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:46

To Telestrator της FOR-A γίνεται ασύρματο.

Νέες δυνατότητες, για τις οποίες το On Air Ταλέντο σας θα σας ευχαριστήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:55
Σελίδα 1 από 7
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group