το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

GRAPHICS

Οι σημαντικότεροι αθλητικοί χώροι των Η.Π.Α. χρησιμοποιούν επιτυχώς μία νέα, ενός-σημείου-ελέγχου integration λύση για γραφικά και switching παραγωγής που αναπτύχθηκε με τη συνεργασία της ChyronHego και της Grass Valley, a Belden Brand. Σχεδιασμένο για σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής, αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει στον Τεχνικό Διευθυντή (TD) το switch shows με γραφικά από το παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη, που προβάλλονται ταυτόχρονα σε πολλές οθόνες. Αυτές οι προβολές γίνονται σε LED ribbon boards, πίνακες αποτελεσμάτων και concourse/concession screens, με απλό και επαναλαμβανόμενο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 10:22

Αποδοχή πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας εξοπλισμού & εξειδικευμένου προσωπικού για την παραγωγή & προβολή εικονικών γραφικών (virtual augmented graphics/reality, infographics).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 08:47

Απομένουν λίγες ώρες πριν την έναρξη της IBC και η RT Software είναι έτοιμη με μία σουίτα νέων προϊόντων και λύσεων που θα μοιραστεί μαζί σας. Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε τα μυστικά της δημιουργίας πιο συναρπαστικών και δεσμευτικών-σαγηνευτικών γραφικών με τον πλέον ευέλικτο και προσιτού κόστους τρόπο. Όσοι ασχολούνται με τη ζωντανή παραγωγή πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το περίπτερο της RT Software.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 07:54
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 16:05

Η ChyronHego στην Έκθεση IBC2018 (Περίπτερο 7.C21).

"Η βιομηχανία μας εξακολουθεί να μεταμορφώνεται με δραματικό ρυθμό. Οι broadcast πελάτες πρέπει να δημιουργούν μεγαλύτερες ποσότητες συναρπαστικού περιεχομένου από ποτέ άλλοτε. Η ChyronHego βοηθά τους πελάτες της να φτιάχνουν εικόνες με τα ζωντανά δεδομένα ώστε να μπορούν να δημιουργούν περιεχόμενο που μαγνητίζει και ψυχαγωγεί τους θεατές τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται."

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:04

Με την έκθεση IBC 2018 να πλησιάζει, όλοι στην RT Software θέλουν να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να σας παρέχουν μία πρόγευση του τι θα σας παρουσιάσουν τη φετινή χρονιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 09:30

Συστήματα γραφικών Avid Maestro προσδίδουν για πρώτη φορά δυνατότητες Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) για την πολυαναμενόμενη κάλυψη του Τ/Σ Globo αναφορικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:33

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τ/Σ Sky News στο Ηνωμένο Βασίλειο ενσωμάτωσε compositing επεξεργαστές Ultimatte 12 και ένα Ultimatte Smart Remote 4 για την παραγωγή δυναμικών virtual studio segments για τον βραβευμένο 24ώρο ειδησεογραφικό κύκλο του και ιδιαιτέρως για το πρωινό πρόγραμμά του ‘Sunrise’.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:19

Το νέο Blackmagic Design Ultimatte 12 είναι ένας εξελιγμένος real time compositing keyer σχεδιασμένος για την επόμενη γενιά των broadcast graphics. Το Ultimatte 12 διαθέτει εντελώς νέους αλγόριθμους και color science, απίστευτο edge handling, μεγαλύτερο διαχωρισμό χρωμάτων, καταπληκτική πιστότητα χρώματος και ευρύτερο περιορισμό διαρροών από ποτέ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 16:02

Ο ανταγωνισμός για να αιχμαλωτίσεις και να διατηρήσεις την προσοχή του κοινού είναι πιο έντονος από ποτέ. Οι θεατές αναζητούν παραγωγές υψηλότερης ποιότητας και τον υψηλότερο δυνατό ρεαλισμό, όταν χρησιμοποιούν virtual sets και augmented reality!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 15:01
Σελίδα 1 από 7
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group