το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Με την αίτησή της η Ενωση θέτει ζήτημα παραβίασης του Ενωσιακού Δικαίου και αμφισβητεί τη συνταγματικότητα των διατάξεων του Κανονισμού του ΕΔΟΕΑΠ, ως και του ν. 4498/2017, με τις οποίες επιβάλλεται στις επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης εργοδοτική εισφορά ποσοστού 2% επί του ετήσιου κύκλου εργασιών τους. Επιπλέον, η ΕΙΙΡΑ ζητά να ακυρωθούν και να κηρυχθούν αντίσχυρες οι διατάξεις με τις οποίες επιβλήθηκαν στις επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης αναδρομικές εισφορές.

Η ΕΡΤ περνάει στη νέα εποχή και γίνεται πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της υβριδικής τεχνολογίας. Αναπτύσσει καινοτόμες εφαρμογές, με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και τις προσφέρει ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς σε όλους τους Έλληνες.

Οι καινοτόμες εφαρμογές υβριδικής τεχνολογίας και εικονικής πραγματικότητας που ανέπτυξε η ΕΡΤ με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου παρουσιάστηκαν χθες Παρασκευή 1η Ιουνίου, σε μια μεγάλη εκδήλωση, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταυρος Νιαρχος.

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της τακτικής Συνάντησης των Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που διοργανώθηκε από τη Βουλγαρική Ραδιοφωνία, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της EBU.

Στις 23/5 συναντήθηκαν στην Αθήνα οι Πρόεδροι και οι νομικοί σύμβουλοι των Ενώσεων του συνόλου σχεδόν των Μέσων Ενημέρωσης της Ελλάδας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το περίφημο 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. τo 3o Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ενημέρωσης Ελλάδας (ΕΔΗΡΤΜΜΕΕ).

Σχετικά με το θέμα του Τηλεμαραθωνίου για την ενίσχυση της προσπάθειας ανακαίνισης της Γ΄ΠΠ Κλινικής του ΓΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΕΙΤΗΣΕΕ διευκρινίζουμε τα εξής:

Σελίδα 1 από 46
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group