το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η ΕΡΤ, η ελληνική δημόσια τηλεόραση, από δημοκρατικό καθήκον και από καθήκον ελεύθερης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, προβάλλει πάντοτε τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και τις κινητοποιήσεις τους. Η  ΕΡΤ πρόβαλε στις 11.1.2019, ζωντανά, την πορεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τα Προπύλαια, και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 πρόβαλε βίντεο με τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες τους και ρεπορτάζ από την πορεία τους. Το ίδιο βίντεο προβλήθηκε και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ 2 και της ΕΡΤ 3.

Η ΕΡΤ Α.Ε. προκηρύσσει διαγωνισμό με αντικείμενο την ανάδειξη συμβουλευτικού οίκου για την κατάρτιση του Πενταετούς Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου της ΕΡΤ Α.Ε, (CPV:85312320-8), σε χρονικό διάστημα έως δέκα (10) εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης του έργου που θα οριστεί με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει προσφερόμενης τιμής.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της παρουσίας και εμπλουτισμού του στελεχειακού του δυναμικού, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με την Χρύσα Βουλγαρίδου, η οποία αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση.

Το NHK, δηλαδή ο Δημόσιος Broadcaster της Ιαπωνίας ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου τη λειτουργία δύο καναλιών, των NHK BS4K και NHK BS8K. Το NHK αναπτύσσει ultra-high definition 8K εικόνα από το 1995 και το NHK BS8K αποτελεί το πρώτο στον κόσμο 8K κανάλι. Το περιεχόμενο του θα ενισχυθεί περισσότερο, όπως και οι εγκαταστάσεις του Καναλιού, στοχεύοντας στην πλήρης κλίμακας μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και των Παρολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Η Επικεφαλής του Radiocentre, Siobhan Kenny, μαζί με άλλους ειδικούς απ’ όλον τον κόσμο συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του WorldDAB στο Βερολίνο (6-7 Νοεμβρίου 2018) προκειμένου να συζητήσει για τη συνέχιση της επιτυχίας του Ραδιοφώνου στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο.

H απορρυθμισμένη λειτουργία της αγοράς πνευματικών δικαιωμάτων λόγω της πρόσφατης ανάκλησης άδειας της ΑΕΠΙ, χωρίς να έχει θεσμοθετηθεί η λειτουργική μετάβαση, η αυτονόητη συνθήκη διασφάλισης της διαφάνειας και αποτελεσματικότητας στη διαχείριση και απόδοση των δικαιωμάτων στους δημιουργούς, καθιστά, κατά την ΕΙΙΡΑ, επιτακτική την άμεση συνεργασία και συνεννόηση των εμπλεκόμενων εταίρων, προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα των πνευματικών δημιουργών.

Διαβάστε ακολούθως απόσπασμα του Πρακτικού αριθμ. 177, του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ (21-11-2018), που αφορά στην απόφαση σχετικά με την ταινία μεγάλου μήκους "Η Αιώνια Επιστροφή" του Αντώνη Παρασκευά.

Σελίδα 1 από 50
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group