το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 15:45

AmyDV: Ανακοινώθηκε αναβάθμιση για το DaVinci Resolve 15!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ανακοινώθηκε η αναβάθμιση για το DaVinci Resolve 15 που θα επιδείξει αναλυτικά η AmyDV σε ειδική εκδήλωση στις 24 Μαΐου καθώς και τη συνεργασία με το Fusion.

Η AmyDV υποστηρίζει την αγορά του Post Production από το 1990 και συγκεκριμένα το Fusion από την έκδοση 1.0 πίσω στο 1996 και θα δώσει στους παρευρισκόμενους μια πολύ καλή του συνόλου των δυνατοτήτων σε μία ειδική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στα πλαίσια της ενημερωτικής εκδήλωσης PPP-2018.
DaVinci Resolve 15 Public Beta 2
Αυτή η beta αναβάθμιση προσθέτει υποστήριξη για τη δημιουργία sound libraries με τη χρήση του DaVinci Resolve disk database, καθώς και βασικό HTML text formatting σε υποτίτλους, βελτιώσεις στο audio playback για clips με μεταβλητές στην ταχύτητα, βελτιώσεις στην απόδοση των FairlightFX plugin σε όλες τις πλατφόρμες, βελτίωση ως προς το Noise Reduction στα Windows και γενικότερες βελτιώσεις στη σελίδα Fusion του Resolve. Επιπρόσθετα, το DaVinci Resolve 15 Public Beta 2 περιλαμβάνει δεκάδες αναβαθμίσεις σε απόδοση και συμπεριφορά, καθώς και ορισμένα bug fixes.
Η Blackmagic Design παρακαλεί εάν τυχόν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα να ενημερώνετε τα forums που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να μελετήσει και να δώσει τις απαραίτητες λύσεις.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Διαβάστε, ακολούθως, εδώ τι καινούργιο εμπεριέχει η αναβαθμισμένη έκδοση.


Το DaVinci Resolve 15 beta 2 θα επιδειχθεί στην εκδήλωση PPP-2018 της AmyDV στα Βριλήσσια, την Πέμπτη 24 Μαΐου.


Πληροφορίες: AmyDV

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - 27 Απριλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 16:09

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group