το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DIGITAL CINEMA

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το recce που οργάνωσε η Διεύθυνση Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για τη μεγάλου μήκους ταινία Τhe Giaour από τη Μεγάλη Βρετανία. Τα recce, δηλαδή η οργάνωση διερευνητικών ταξιδιών των παραγωγών σε διάφορες χώρες για την επιλογή των ιδανικών τοποθεσιών για τα γυρίσματα των ταινιών τους, αποτελεί κοινή πρακτική των Film Commissions με στόχο την προσέλκυση ξένων οπτικοακουστικών παραγωγών. Ο παραγωγός της ταινίας είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα ένα αντίστοιχο ταξίδι στην Ισπανία για την αναζήτηση τοποθεσιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 17:17

Σε θετικό κλίμα και με διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 μια συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) με τους εκπροσώπους των φορέων και των σωματείων της κινηματογραφικής κοινότητας, με στόχο την ανάπτυξη ενός γόνιμου διάλογου για τα ζητήματα του κινηματογραφικού χώρου. Στο κάλεσμα της Διοίκησης του Ε.Κ.Κ. ανταποκρίθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (Ε.Α.Κ.), της Ένωσης Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών, της Ένωσης Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.), της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (Ε.Ε.Σ.), της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (Ο.Κ.Λ.Ε.), του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (Σ.Α.Π.Ο.Ε.), του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου-Τηλεόρασης-Βίντεο & Πολυμέσων (Σ.Ε.Π.Κ.Τ.Β. & Π.) και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 14:21
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 13:51

Film Office και στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σε πολύ θερμό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με θέμα τον συντονισμό της ΓΓ και της Περιφέρειας για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Κρήτη. Την ευκαιρία έδωσε η επίσκεψη κλιμακίου Κινέζων επενδυτών από την China Intercontinental Communication Center (CICC) και την εταιρεία παραγωγής Stellar Mega Ltd για την υλοποίηση μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, που σημαντικό μέρος της διερευνάται να γυριστεί στην Κρήτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 13:58

Τα ευέλικτα τριπόδια ArrowX και Skyline 70 παρέχουν σταθερές και ομαλές κινήσεις της κάμερας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 14:24

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου στη συνεδρίαση του, στις 12 Ιουλίου 2018, αποφάσισε τη χορήγηση προεγκρίσεων χρηματοδότησης σχεδίων κινηματογραφικών έργων. Οι προεγκρίσεις αφορούν τα προγράμματα:

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 15:00

Την Τετάρτη 27.06.2018 το Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σε εφαρμογή του Αρ. 11 παρ. 5 του Ν. 3905/2010 κάλεσε όλους τους φορείς και τα σωματεία του καλλιτεχνικού και επαγγελματικού χώρου σε ειδική συνεδρίαση, προκειμένου να μας παρουσιάσει τους ισολογισμούς και το προσάρτημα ισολογισμού για τα έτη 2013 και 2014. Είναι μια καλή προσπάθεια του προέδρου κ. Δ. Παπαϊωάννου και του Δ.Σ. προς έναν πιο ανοικτό και δημοκρατικό διάλογο με τους φορείς για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων και εκκρεμοτήτων που ταλανίζουν εδώ και πολλά χρόνια το ΕΚΚ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 19:15

Με την υποστήριξη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Τελ Αβίβ, η ελληνίδα σκηνοθέτις Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη συμμετείχε ως επίτιμη προσκεκλημένη στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Σπουδαστών Κινηματογράφου, που διοργανώθηκε στο Τελ Αβίβ από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:28

Ξεκίνησε η υποβολή σχεδίων υποψήφιων για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Ταμείου υποστήριξης συμπαραγωγής ελληνογαλλικών κινηματογραφικών έργων. Η λειτουργία του οποίου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη στις 18 Ιουλίου 2017 στις Κάννες, μεταξύ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) και του Εθνικού Κέντρου Κινηματογράφου και Κινούμενης Εικόνας της Γαλλίας (CNC).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:52

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 5ο Πανόραμα, Χρυσές Νύχτες, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) σε συνεργασία με την Ακαδημία César και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 10:01
Σελίδα 1 από 37
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group