το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DIGITAL CINEMA

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), στις συνεδριάσεις του Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου, αποφάσισε τη χορήγηση προεγκρίσεων χρηματοδότησης σχεδίων κινηματογραφικών έργων για τα προγράμματα:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 16:55

Διαβάστε ακολούθως τη λίστα όλων των Υποψηφιοτήτων καθώς και των Νικητών (με κόκκινο χρώμα), όπως ανακοινώθηκε από τη Βρετανική Ακαδημία:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:06

Ο ηγέτης παγκοσμίως στον τομέα προβολής με λέιζερ (laser projection) επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ με ένα πλήρες οπλοστάσιο που αποτελείται από τα κορυφαία στη βιομηχανία προϊόντα του.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 12:12

Οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν στον ιστότοπο της Ακαδημίας (Academy of Motion Picture Arts and Sciences - AMPAS) έχουν ως ακολούθως:

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 17:42

Λ. Κρέτσος: «Η οπτικοακουστική βιομηχανία παράγοντας δημοκρατίας και πολιτισμού, αλλά και αναπτυξιακό εργαλείο για την οικονομία της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 14:31

Η Canon Europe ανακοινώνει ότι οι προσφάτως σχεδιασμένοι προβολείς LX-MH502Z και XEED 4K5020Z, μαζί με τον RS-SL07RST, ένα ειδικά σχεδιασμένο εναλλάξιμο φακό 4K, θα εκτεθούν, στο πλαίσιο της ενισχυμένης δέσμευσης της για την τεχνολογία 4K, στην ISE 2019, τη μεγαλύτερη εκδήλωση στον κόσμο στην ενσωμάτωση (integration) οπτικοακουστικών συστημάτων. Από τους μικρούς χώρους μέχρι τις μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, η Canon θα εμφανίσει δημιουργικές λύσεις για μια σειρά από περιβάλλοντα εγκαταστάσεων προβολής. Με βάση την οπτική κληρονομιά και την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της Canon, η ανανεωμένη της σειρά διαθέτει ασυναγώνιστη ανάλυση 4K και θα είναι στη διάθεση των integrators για να εκτιμήσουν τις δυνατότητές τους από πρώτο χέρι.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 16:56

Η Ταινία The Favourite του ταλαντούχου Σκηνοθέτη μας Γιώργου Λάνθιμου είναι Υποψήφια στις Κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Σχεδίασης Παραγωγής, Σχεδίασης Κοστουμιών, Make Up & Μαλλιών, Μοντάζ και Σκηνοθεσίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 11:45

Διαβάστε ακολούθως τη λίστα όλων των Υποψηφιοτήτων, όπως ανακοινώθηκε από τη Βρετανική Ακαδημία:

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 11:01

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, εύχεται σε όλους Χαρούμενες Γιορτές και ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για την ανάδειξη και απονομή των Βραβείων Ίρις 2019. Οι κύριοι παραγωγοί των ταινιών καλούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα, για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους (μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινουμένων σχεδίων), έως την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 09:25
Σελίδα 1 από 42
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group