το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DIGITAL CINEMA

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου δημοσίευσε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 15:08

Τρίτη 24 Απριλίου στις 12μμ | Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 15:12

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, θα κάνει η νέα μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη, THIRD KIND. Η ταινία θα προβληθεί στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Κριτικής τον Μάϊο, ως special screening, στο πιο διάσημο φεστιβάλ του κόσμου. Η ταινία είναι επιστημονικής φαντασίας και γυρίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, μέσα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 'Ελληνας σκηνοθέτης μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει καλεστεί στο Φεστιβάλ Βενετίας, στο φεστιβάλ του Ρότερνταμ και τώρα κατακτάει και το Φεστιβάλ των Καννών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 10:22

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του ελληνο-νοτιοαφρικανού Ετιέν Καλός, The Harvesters («Οι Θεριστές»), σε παραγωγή των Κοντοβράκη και Καρναβά της Heretic Outreach και συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), θα προβληθεί στην ενότητα «Un Certain Regard» τoυ 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται στη διάρκεια του ετήσιου θερισμού του καλαμποκιού στην επαρχία της Free State της Νότιας Αφρικής, το τελευταίο προπύργιο της μόνης λευκής κοινότητας της ηπείρου, των Αφρικάνερς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 09:05

«ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ… ΚΑΜΑΡΙ» ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136, Μετρό Κεραμεικός.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 12:15

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ), στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης και με την ευγενική υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, έχει ξεκινήσει μια σειρά κινηματογραφικών προβολών που απευθύνονται σε πρόσφυγες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 09:18

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σε συνέχεια της υπογραφής της απόφασης διορισμού από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου, ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Βασίλη Κοσμόπουλο, στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 15:40

Στη NAB 2018 η Angenieux θα επιδείξει τον ήδη δημοφιλή Multi Format φακό της Optimo Ultra 12x και τη σειρά Type EZ, με αμφότερες λύσεις να είναι κατάλληλες για S35 και Full Frame κάμερες. Μετά την επιτυχία του φακού Optimo 44-440 A2S η Angenieux θα παρουσιάσει τον 2ο Μεγάλου Εύρους Αναμορφικό φακό για τη High End αγορά της Παραγωγής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 16:30

Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΚΑΣ η οποία έστω με καθυστέρηση, ευθυγραμμίζεται με τις αναπτυξιακές ανάγκες του οπτικοακουστικού χώρου καθώς και με τις προσδοκίες της κινηματογραφικής ελληνικής κοινότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 09:32
Σελίδα 1 από 35
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group