το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 17:53

Οι δυνατότητες του Λογισμικού Editing EDIUS 9.2 ενισχύουν τις HDR λειτουργίες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη NAB 2018, η Grass Valley, a Belden Brand, εισήγαγε τη νεότερη έκδοση του Λογισμικού Μη-Γραμμικού Μοντάζ EDIUS. Το EDIUS 9.2 εμπεριέχει νέες δυνατότητες για αυξημένη ταχύτητα, δημιουργικότητα και ευελιξία στα broadcast studios σε όλον τον κόσμο. Η νεότερη έκδοση του λογισμικού editing παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με το Σύστημα Παραγωγής Video και Διαχείρισης Περιεχομένου GV STRATUS ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των Ειδησεογραφικών Σταθμών και περιλαμβάνει διάφορες αναβαθμίσεις για την υποστήριξη ενισχυμένου HDR μοντάζ.

“Αν και το EDIUS αποτελεί το πρότυπο της βιομηχανίας στο λογισμικό μοντάζ, το βελτιώνουμε συνεχώς και προσθέτουμε λειτουργίες για την προετοιμασία ως προς τις τρέχουσες και τις επερχόμενες broadcast τάσεις και την τεχνολογία,” είπε ο Katsushi Takeuchi, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής συστημάτων editing της Grass Valley. “Με κάτι παραπάνω από μία δεκαετία πολλών εξελίξεων και αναβαθμίσεων, η Grass Valley έχει καθιερώσει το EDIUS ως τη πλέον ευέλικτη λύση μοντάζ στη βιομηχανία, υποστηρίζοντας περισσότερες αναλύσεις, formats και frame rates από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό.”

Οι νέες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο EDIUS 9.2:
• Νέο video scope που υποστηρίζει HDR (RGB Parade, "nits" display)
• Δυνατότητα τροποποίηση της λίστας χρωματικού χώρου και δυνατότητα προσθήκης νέου χρωματικού χώρου (ARRI - ALEXA Wide Gamut/Log C, DJI - D-Gamut/D-Log)
• Monitor control για EIZO 4K HDR monitor (μόνον για έκδοση EDIUS Workgroup 9)
• Η λύση Mync υποστηρίζει HDR (preview, storyboard, export)
• Υποστήριξη εισόδου Apple ProRes MXF και Sony VENICE RAW
• Βελτίωση της αποκωδικοποίησης RAW Light από κάμερα Canon Cinema
• Υποστήριξη Matrox IO hardware driver v8.

Τώρα είναι διαθέσιμη ακόμη περισσότερη ευελιξία κατά τη χρήση του EDIUS: Η Μεταβλητή Αδειοδότηση του EDIUS (EDIUS Floating License) για τις εκδόσεις Pro και Workgroup επιτρέπει τη διαχείριση πολλαπλών αδειών EDIUS σε κλειστό δικτυακό περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το EDIUS σε οποιονδήποτε αριθμό μηχανημάτων και να διαχειρίζονται έναν αριθμό EDIUS 9.2 clients που τρέχουν ταυτόχρονα σε ένα δίκτυο από έναν κεντρικό server διαχείρισης αδειών ώστε να μην υφίσταται η ανάγκη της διαχείρισης πολλών σειριακών αριθμών.

Οι χρήστες του EDIUS 9 μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν αναβάθμιση στο EDIUS 9.2, στα πλαίσια του τακτικού προγράμματος βελτίωσης.

 

Πληροφορίες: www.grassvalley.com & AV SYS*
* Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής του Edius σε Ελλάδα και Κύπρο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 17:58

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group