το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

POST PRODUCTION

Η Apple εισάγει μία νέα ενημέρωση στο Final Cut Pro X, τη γνωστή δημοφιλή έκδοση του επαγγελματικού λογισμικού μοντάζ video, με περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια θέσεις. Το Final Cut Pro 10.4.1 εισάγει ένα πρωτοποριακό format από την Apple, το ProRes RAW, το οποίο συνδυάζει τα οπτικά και τα άλλα οφέλη ως προς τη ροή εργασίας του RAW video με την απόδοση του ProRes. Ακόμη, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει προηγμένα εργαλεία closed captioning που επιτρέπουν στους μοντέρ video την εύκολη επισκόπηση, το μοντάζ και την υλοποίηση captions εντός της εφαρμογής. Επίσης, η Apple προσθέτει νέες συμπληρωματικές δυνατότητες στις συμπληρωματικές εφαρμογές του Final Cut Pro, Motion και Compressor.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:31

Η νέα αναβάθμιση ενσωματώνει πλήρως οπτικά εφφέ και κινούμενα γραφικά, προσθέτει περισσότερα εργαλεία για τον ήχο μαζί με εκατοντάδες άλλες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έχουν ζητήσει οι editors και οι colorists!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 13:56

Επίσης, ανάγγειλε τη νέα εφαρμογή Avid Connect που σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ισχύ του δημιουργικού οικοσυστήματος της Avid και για να διευρύνει τα οφέλη της Κοινότητας των Καλλιτεχνών και της Αγοράς στους καλλιτέχνες που βρίσκονται παντού.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 18:26

Το νέο plugin προσδίδει ολοκληρωμένη δημιουργικότητα ως προς το χρώμα στην εφαρμογή οπτικών εφφέ (visual FX) της Autodesk, εξοικονομώντας χρόνο για τις ροές εργασίας φινιρίσματος (finishing).

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 18:56

Στην έκθεση NAB η Grass Valley παρουσιάζει την έκδοση 9.20 της λύσης μοντάζ της (editing) EDIUS, η οποία περιλαμβάνει τώρα επιπλέον εργαλεία ελέγχου για HDR video, νέους χρωματικούς χώρους και ένα μοντέλο μεταβλητής αδειοδότησης. Όπως πάντα οι χρήστες του EDIUS 9 θα επωφεληθούν από τη δωρεάν ενημέρωση ως μέρος του προγράμματος ενίσχυσης προϊόντος της Grass Valley.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 16:50

Η ΕΡΤ Α.Ε., προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου (Ψηφιακό Τηλεοπτικό Μοντάζ), (CPV: 92111250-9), στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Α.Ε στην Αγία Παρασκευή Αττικής, με χρήση του εξοπλισμού της ΕΡΤ Α.Ε, για χρονικό διάστημα εκατόν είκοσι (120) ημερών από την ημερομηνία που θα οριστεί με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει προσφερόμενης τιμής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 11:07

Η δημοφιλής και αποδεδειγμένη πλατφόρμα λογισμικού για χρωματική επεξεργασία (grading) από την εταιρεία FilmLight εορτάζει την επιτυχία του με την προσθήκη ακόμη περισσότερης λειτουργικότητας που εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και συμβατότητα με τις μελλοντικές ροές εργασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 10:31

GV STRATUS, EDIUS και servers K2 Summit προσφέρουν ευελιξία, καθώς το Canal Judicial επεκτείνει το Ειδησεογραφικό του Πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 08:40

Η Cinematographer Rachel Morrison, ASC και η Colourist Maxine Gervais συνεργάστηκαν σε ένα δημιουργικό ταξίδι.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 11:18
Σελίδα 1 από 17
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group