το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

TEST & MEASURE

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η TVN MOBILE PRODUCTION επέλεξε τα όργανα μετρήσεων Leader LV5490 για την κύρια αναφορά (master reference) κατά την κάλυψη του Τελικού του UEFA Champions League. Το πολυπληθές κοινό στο Στάδιο NSC Olimpiyskiy του Κιέβου είδε την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά το τρίτο συνεχόμενο και συνολικά 13ο τίτλο της UEFA Champions League. Ο αγώνας μεταδόθηκε σε UHD και HD στους τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 09:41

Η PHABRIX, πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στις λύσεις test & measurement βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Synterra Media, Πάροχος Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών στη Ρωσία για επιχειρήσεις Τηλεοπτικής Παραγωγής, Broadcasting και Μέσων Ψυχαγωγίας επέλεξε τα κορυφαία όργανα χειρός Sx της PHABRIX για χρήση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA που πραγματοποιείται στη Ρωσία από 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 09:08

Πόσο καλά αποδίδουν τα υπάρχοντα επαγγελματικά video monitors όταν χρησιμοποιούνται για εργασία με περιεχόμενο υψηλής δυναμικής περιοχής (HDR); Και πώς μπορεί να μετρηθεί η απόδοσή τους; Αυτές ήταν οι δύο σημαντικότερες ερωτήσεις που έθεσε μία ομάδα Μηχανικών από Μέλη της EBU κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας στο "Hacker Studio", έναν χώρο πειραματισμού και δοκιμών που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη Radio Télévision Suisse (RTS).

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:41

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Ρυθμιστικών Αρχών, των Ραδιοφωνικών Σταθμών, των Δικτύων και των Κατασκευαστών, παρέχει δυνατότητες mobile μέτρησης της RF κάλυψης και εκτεταμένης ανάλυσης της διαμόρφωσης σε ένα ενιαίο πλήρως ψηφιακό σύστημα υψηλής απόδοσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 08:17

Έξυπνα Μοντέλα έρχονται πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις διαθέσιμες Άδειες Λογισμικού.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 14:56

Η Omnitek, κορυφαίος προμηθευτής Video Test & Measurement εξοπλισμού θα επιδείξει το νέο της Ultra TQ με πλήρη υποστήριξη ήχου στη φετινή NAB (9-12 Απριλίου).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 17:37

Η Σειρά Sx χρησιμοποιείται για τον Ποιοτικό Έλεγχο (Quality Control) και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους Μηχανικούς του International Broadcast Centre στην PyeongChang.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 11:52

Το TouchMonitor (Μόνιτορ Αφής) TM3-3GS παρέχει μία συμπαγή και ευέλικτη λύση για τη Μέτρηση των σημάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 09:57

Η Factum Radioscape βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τον AKOS, τον Οργανισμό για τα Δίκτυα και τις Υπηρεσίες Επικοινωνιών της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, παρέχοντας του την κορυφαία στην αγορά συσκευή της monitoring για DAB+, δηλαδή του Field Monitor OBSERVA. Ο AKOS αγόρασε αυτά τα Field Monitors ύστερα από μία περίοδο δοκιμών έξι εβδομάδων έναντι άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 12:18
Σελίδα 1 από 6
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group