το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 08:11

5G Ευκαιρίες για τους Broadcasters.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πέμπτη, Nov. 15, 1 μ.μ. EST.

Τεχνολογική Διαδικτυακή Μετάδοση (Technology Webcast) — Ανοικτή στα Μέλη της SMPTE

 

Ομιλητής: Darko Ratkaj

 

Το 5G αποτελεί μία νέα ευρυζωνική τεχνολογία με ανώτερες τεχνικές δυνατότητες σε σύγκριση με τα προηγούμενα συστήματα κινητής τηλεφωνίας. Με πολύ μικρή καθυστέρηση, ιδιαιτέρως υψηλή αξιοπιστία και βελτιωμένη αξιοποίηση του φάσματος, αλλά και ενεργειακή απόδοση, αποσκοπεί στην παροχή νέων υπηρεσιών στους καταναλωτές και τους εταιρικούς χρήστες σε διάφορους κοινωνικούς και οικονομικούς τομείς.

 

Το 5G μπορεί να επιτρέψει στους broadcasters να παράγουν το περιεχόμενό τους πιο αποτελεσματικά και θα μπορούσε να γίνει μία νέα πλατφόρμα διανομής για τις υπηρεσίες τους. Μπορεί, επίσης, να παρέχει νέους τύπους υπηρεσιών Μέσων και μία εκτενέστερη προσέγγιση του κοινού. Ωστόσο, εάν το 5G πρόκειται να υιοθετηθεί ευρέως από τους broadcasters, θα πρέπει να πληρούνται οι τεχνικές, εμπορικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις τους.

 

Αυτή η διαδικτυακή μετάδοση (webcast) θα παρουσιάσει μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του 5G και την πιθανή τους σχέση με τον κλάδο των Οπτικοακουστικών Μέσων. Επιπλέον, η παρουσίαση θα περιγράφει διάφορες πιθανές εφαρμογές του 5G στην παραγωγή και τη διανομή περιεχομένου.

 

Οι διαδικτυακές τεχνολογικές μεταδόσεις παρέχονται δωρεάν στα μέλη της SMPTE.

 

Πληροφορίες για να γίνετε μέλος, αλλά και για τα πλεονεκτήματα του μέλους είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο: smpte.org/join

 

Πληροφορίες: https://www.smpte.org/education/webcasts/5g-opportunities-broadcasters

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 15:31

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group