Η Telos Alliance ολοκληρώνει τo AWS Foundational Technical Review για την εικονική κονσόλα μίξης ήχου Axia® Altus.

Η Telos Alliance®, έμπιστος ηγέτης παγκοσμίως στον broadcast ήχο για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και Μέλος του AWS Partner Network (APN) ολοκλήρωσε με επιτυχία το AWS Foundational Technical Review (FTR) για την Axia Altus, μία λύση μίξης ήχου που βασίζεται στο λογισμικό, η οποία σας επιτρέπει να βρίσκεστε στο κέντρο της παραγωγής σας. Κατασκευασμένη με ενσωματωμένη τη δυνατότητα για συνεισφορά (contribution) και παρακολούθηση (monitoring) εξ αποστάσεως, επιτρέπει στους broadcasters να ελέγχουν τη μίξη ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν τον ήχο και συνεισφέρουν περιεχόμενο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.



Το AWS FTR επιτρέπει στους συνεργάτες AWS (Amazon Web Services) να εντοπίζουν και να αποκαθιστούν τους κινδύνους στο λογισμικό, ή τις λύσεις τους. Είτε το λογισμικό σας παραδίδεται ως SaaS (Software as a Service) λύση, είτε αναπτύσσεται από πελάτες, το FTR βοηθά τους συνεργάτες AWS να αναγνωρίσουν τις βέλτιστες AWS Well-Architected πρακτικές, ειδικά για το λογισμικό τους. Τα FTR αξιολογούν τις Προσφερόμενες Υπηρεσίες ενός Συνεργάτη AWS σε σχέση με ένα συγκεκριμένο σύνολο βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες είναι πιο κρίσιμες για την επιτυχία των πελατών.

Η Telos Alliance συνεργάζεται με AWS προκειμένου να προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης σχετικά με την παραγωγή, μεταφέροντας την κονσόλα έξω από το studio και σε ένα εικονικό περιβάλλον. Δεδομένου ότι η Axia Altus αναπτύσσεται ως software container, επιτρέπει στην Telos Alliance να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας ευελιξίας ως προς τη σχεδίαση των Studios και των ροών εργασίας σας. Αξιοποιώντας τη δύναμη του υπολογιστικού νέφους (cloud), η Altus προσφέρει μία νέα στρατηγική για τις περιπτώσεις αποκατάστασης καταστροφών, με την εικονική κονσόλα να αναπτύσσεται ως εφεδρικό (backup) studio, διαθέσιμο οπουδήποτε.

Ο Greg Shay, Επικεφαλής Τεχνολογίας (Chief Technical Officer) της Telos Alliance σχολιάζει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με AWS για να δοκιμάσουμε και να βελτιώσουμε τις λύσεις μας, αλλά και για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν ομαλά σε AWS. Το οικοσύστημα του cloud αυξάνεται μόνον σε μέγεθος και σπουδαιότητα. Η Telos Alliance πάντα δεσμεύεται στο να συναντά τους πελάτες της όπου και αν βρίσκονται κατά τη μετάβασή τους προς την εικονικοποίηση (virtualization), παρέχοντας υλισμικό (hardware), λογισμικό ή έναν συνδυασμό υβριδικών λύσεων, οι οποίες τους επιτρέπουν να εκπέμπουν πραγματικά δίχως όρια. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη βάση πελατών μας με AWS να βρίσκονται δίπλα μας.”

Πληροφορίες: https://telosalliance.com/Altus & Ariston Broadcast and Telecom Solutions S.A. (Ariston BTS)* 

* Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Ελλάδος & Κύπρου (Telos Systems | Omnia Audio | 25-Seven Systems | Axia Audio | Linear Acoustic | Jünger Audio | Telos Infinity)

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Telos Alliance - Κλίβελαντ, Οχάιο (Μάρτιος 2023)