Nέα Σειρά PODCAST από το SOUNDIS.GR: “Με αγάπη από την Ανατολή” με την Δήμητρα Μπάτσιου και τον Ορέστη Μήλιο για τα γεγονότα που οδήγησαν στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Το νέο podcast του SOUNDIS.GR, με τίτλο “Με αγάπη από την Ανατολή” όπου αφηγείται η Δήμητρα Μπάτσιου και ο Ορέστης Μήλιος, με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν. Μέσα από τις αφηγήσεις των ηρώων μας αλλά και από παραθέσεις ιστορικών γεγονότων, γνωρίζουμε τη Σμύρνη και τη ζωή στη Μικρά Ασία. Ένα ταξίδι στο χρόνο από τις ένδοξες μέρες, μέχρι και τον απόλυτο όλεθρο. Η σειρά περιλαμβάνει εννέα επεισόδια όπου,αφηγήσεις, διάλογοι, ποιήματα συνθέτουν τη δομή της.



1ο επεισόδιο - Κοσμοπολίτισσα Σμύρνη

Στο πρώτο επεισόδιο, ταξιδεύουμε στο Παρίσι της Ανατολής, την Σμύρνη. Βλέπουμε κάτω από ποιες συνθήκες εξελίχθηκε η Σμύρνη σε μεγάλο εμπορικοοικονομικό κέντρο. Τέλος, μέσα από τις μαρτυρίες των ηρώων, μεταφερόμαστε στην αίγλη και στις καθημερινές συνήθειες των κατοίκων της.

 

Άκουσε τα επεισόδια δωρεάν στο Soundis & στο Spotify.
SOUNDIS, radio, music, podcast and more
 
Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - SOUNDIS - Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Στην ίδια κατηγορία