το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Εγγραφή στα Ενημερωτικά e-Newsletter μας - Επιβεβαίωση-Καταχώρησης & Διατήρησης Στοιχείων Επικοινωνίας.

 

Συναίνεση για τη διατήρηση των Στοιχείων μου*

Δηλώνω σύμφωνος/η ως προς το να διατηρούνται τα στοιχεία επικοινωνίας μου, όπως τα έχω συμπληρώσει στην παρακάτω φόρμα, από τη Διαδικτυακή Τεχνολογική Πύλη www.radiotvlink.com & www.radiotvlink.gr που ανήκει στον Τζανάκο Π. Ανδρέα (έδρα: Κρήτης 26 Αιγάλεω 122 43, Τηλ.: 2106898071, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να λαμβάνω δωρεάν:

 

1. Τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά e-Newsletter της Διαδικτυακής Τεχνολογικής Πύλης www.radiotvlink.com & www.radiotvlink.gr μαζί με τα διαφημιστικά ένθετα-banner της


2. Τα ενημερωτικά και διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού και τακτικού ταχυδρομείου της επιχείρησης του Τζανάκου Π. Ανδρέα όπως: Προσκλήσεις για εκδηλώσεις (τεχνολογικές και άλλες ημερίδες, σεμινάρια, εργαστήρια, συνέδρια, εκθέσεις), Ενημερώσεις για διαγωνισμούς, έκτακτα ηλεκτρονικά αφιερώματα σε θέματα θεσμικής, τεχνικής καθώς και τεχνολογικής επικαιρότητας, αλλά και Προσφορές για διάφορα τεχνολογικά και άλλα προϊόντα και λύσεις.

 Receive HTML?
Terms and Condition

Joomla Extensions powered by Joobi

 

* Για την πλήρη συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων - GDPR 2016/679 περί της προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Δεσμευόμαστε
Τα προσωπικά-επαγγελματικά δεδομένα σας θα παραμείνουν εμπιστευτικά, δεν πρόκειται να δοθούν πουθενά αλλού και θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνον για ενημερωτικό σκοπό!
Θα σας δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από το/τα e-Newsletter μας κάθε φορά που θα το/τα λαμβάνετε!

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group