το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 18:16

Mathias Eckert: “Σήμερα η Imagine Communications βρίσκεται σε εξαιρετική θέση για την υποστήριξη του μέλλοντος και για να συνδράμει στη μετάβαση των broadcasters, στον δικό τους ρυθμό.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Mathias Eckert, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications Mathias Eckert, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications

Ο Mathias Eckert, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications, συζήτησε με τον Ανδρέα Τζανάκο, Διευθυντή Σύνταξης της Τεχνολογικής Πύλης www.radiotvlink.gr σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις αγορές των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Κείμενο: Ανδρέας Τζανάκος
Φωτογραφίες: Αρχείο Imagine Communications

Versio (1RU) & GUI

Versio (1RU) & GUI

 

radiotvlink.gr: Ποιο είναι το background της Imagine Communications και σε ποιο σημείο βρίσκεται τώρα η επιχείρηση;

Mathias Eckert: Ενώ η ιστορία της επιχείρησης και η τεχνολογική πρωτοπορία της αρχίζει τη δεκαετία του 1960, το όραμα της επόμενης γενιάς και το επιχειρηματικό πνεύμα της Imagine Communications ξεκινά πραγματικά το 2013, όταν το επενδυτικό κεφάλαιο The Gores Group εξαγόρασε το Τμήμα Broadcast Λύσεων (Broadcast Solutions Division) από την Harris Corporation το 2013 και άλλαξε την ηγεσία της, τοποθετώντας στο τιμόνι της, ως CEO, τον Charlie Vogt. Μέσω της ηγεσίας και του οράματος του κ. Vogt, καθώς και με έναν αριθμό επιλεκτικών εξαγορών τεχνολογίας, η εταιρεία έχει σήμερα την πρωτοκαθεδρία. Τον Μάρτιο του 2014, ο Charlie χώρισε την Harris Broadcast σε δύο αυτόνομες εταιρείες ώστε να εστιάσει στην καινοτομία σε διαφορετικά άκρα του φάσματος της τεχνολογίας. Η Imagine Communications δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τις αγορές των μέσων και της ψυχαγωγίας σε ένα μέλλον που καθορίζεται από το IP, το λογισμικό, το υπολογιστικό νέφος (cloud) και την Τηλεόραση Παντού (TV everywhere), με το όραμα ως προς την αρχιτεκτονική για τη διανομή και την αξιοποίηση περιεχομένου σε πολλές οθόνες.

Με την τεράστια κληρονομιά μας στη βιομηχανία του broadcast και των ηλεκτρονικών μέσων, ελάχιστα κέντρα broadcast δεν διαθέτουν υλισμικό (hardware) που κατασκευάσαμε και προμηθεύσαμε στο παρελθόν.

Ωστόσο, παρατηρούμε την πρωτόγνωρη αλλαγή στο κόσμο του broadcasting τα τελευταία χρόνια και διαδραματίσαμε καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον μετασχηματισμό. Σήμερα η Imagine Communications βρίσκεται σε εξαιρετική θέση για την υποστήριξη του μέλλοντος και για να συνδράμει στη μετάβαση των broadcasters, στον δικό τους ρυθμό.

Σήμερα γίνεται αρκετός λόγος αναφορικά με τη μετάβαση από το παραδοσιακό broadcast υλισμικό (hardware) και συζητείται ευρέως η συνδεσιμότητα με προϊόντα και συστήματα που χρησιμοποιούν απλά προϊόντα από τη βιομηχανία της πληροφορικής. Τα ονομάζουμε COTS, συντομογραφία των λέξεων commercial off the shelf hardware, δηλαδή απλό υλισμικό που συναντάμε στο ράφι των καταστημάτων πληροφορικής και όχι αποκλειστικό υλισμικό. Αυτό περιλαμβάνει switching και networking, καθώς και υπολογιστές. Ήδη, τούτο αποδίδει σημαντική μείωση του κόστους, επειδή εκμεταλλευόμαστε τους μαζικούς πόρους Έρευνας και Εξέλιξης της πληροφορικής.

Αλλά ο πραγματικός στόχος είναι η μετακίνηση σε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης σχετικά με τις broadcast αρχιτεκτονικές. Τα πραγματικά οφέλη ως προς την ευελιξία της λειτουργίας, καθώς και από την μείωση του κόστους έρχονται όταν περνάμε σε καθοριζόμενα από λογισμικό δίκτυα. Όχι μόνον οι ξεχωριστές διαδικασίες θα εφαρμοστούν στο λογισμικό, με τον τρόπο που τις συνδέουμε, με τον τρόπο που κατασκευάζουμε τις ροές εργασιών μας, αλλά όλα θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο το λογισμικού, έτσι ώστε τα συστήματα μας να είναι απείρως ευέλικτα, αλλάζοντας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις.

Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η ταχύτητα της μετάβασης, καθώς και το ανώτερο τελικό επίπεδο θα είναι διαφορετικό για κάθε broadcaster που ξεκινά τη μετάβαση του σήμερα. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας ανεξαρτήτως διαδρομής και ρυθμού.

radiotvlink.gr: Τι σημαίνει τούτο στην πράξη;

Mathias Eckert: Στην Ελλάδα οι πιέσεις που ασκούνται είναι κοινές με εκείνες όλων των μεγάλων οικονομιών. Οι broadcasters πρέπει να διανέμουν περισσότερο περιεχόμενο, όχι μόνον μέσω περισσοτέρων εκπεμπόμενων καναλιών, αλλά και διαδικτυακά και σε κινητές συσκευές, χρησιμοποιώντας τους ίδιους ή ακόμη λιγότερους πόρους. Νέες είσοδοι υπάρχουν στην αγορά και προσθέτουν πίεση: εταιρείες τηλεπικοινωνιών (telcos) και διαδικτυακές υπηρεσίες επιζητούν την καθιέρωση τους ως πηγές περιεχομένου.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που χρειαζόμαστε αυτήν την ευκινησία αμέσως τώρα είναι επειδή οι broadcasters και οι εταιρείες διανομής περιεχομένου πρέπει να αντιδράσουν στις αλλαγές της καταναλωτικής αγοράς. Εταιρείες όπως η Apple πάντοτε καινοτομούν και τη στιγμή που θέτουν στην κυκλοφορία ένα νέο προϊόν, με ένα νέο σύνολο απαιτήσεων, τεχνικών και διανομής, οι καταναλωτές αναμένουν να είναι σε θέση να έχουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε μία νέα ροή εργασίας που να εξυπηρετεί αυτό το νέο προϊόν με μία απλή αναβάθμιση του λογισμικού, τότε μπορείτε να νικήσετε τον ανταγωνισμό στην αγορά, δημιουργώντας μεγάλη απόσταση από αυτόν.

radiotvlink.gr: Τι πράττει η Imagine Communications για να οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα;

Mathias Eckert: Πολλοί από τους συνεργάτες μας ενστερνίζονται τώρα τη μετάβαση σε συστήματα που επικεντρώνονται στην πληροφορική (IT-centric) και στην IP συνδεσιμότητα. Αλλά, όπως προείπα, αυτό είναι το μισό ζήτημα. Τα πραγματικά οφέλη από αυτήν την επανάσταση θα έρθουν όταν θα κάνουμε την τελική κίνηση προς τα καθοριζόμενα-από-λογισμικό δίκτυα.

Εκεί έχουμε το πλεονέκτημα σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Έχουμε δημιουργήσει νέα κανάλια για τους πόρους μας, μέσω της δικτύωσης, που καθορίζεται-από-το-λογισμικό, εδώ και τρία χρόνια. Μπορούμε να επισημάνουμε αποδεδειγμένες εγκαταστάσεις, από περιφερειακούς broadcasters έως τον Τηλεοπτικό Όμιλο Disney ABC στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος μεταβαίνει σε ένα πλήρως εικονικό περιβάλλον (virtualised environment) για channel origination και master control, με μία προηγμένη λύση που σχεδιάστηκε από την Imagine Communications.

Σήμερα, μπορούμε να επισημάνουμε τη συμμετοχή μας σε σχεδόν 100 επόμενης γενιάς λύσεις, σε όλον τον κόσμο. Και να θυμάστε ότι τούτο δεν αποτελεί μία επανάσταση κατ’ αναγκασμό. Αυτή είναι η μόνη πρακτική ανταπόκριση στην τεράστια αλλαγή της συμπεριφοράς του καταναλωτή, με την προβολή του περιεχομένου της επιλογής του όταν και όπου θέλει να το παρακολουθήσει και στην συσκευή που τον βολεύει εκείνη τη στιγμή.

IP3 από την Imagine Comminications

IP3 από την Imagine Comminications

radiotvlink.gr: Μήπως τούτο σημαίνει ότι οι broadcasters πρέπει να πετάξουν τις παλιές υποδομές τους;

Mathias Eckert: Απολύτως όχι! Ούτε αυτό σημαίνει ότι η Imagine Communications εγκαταλείπει τα δημοφιλή παραδοσιακά προϊόντα της, ή τους broadcasters που βασίζονται σε αυτά.
Η άποψη μας συνοψίζεται στις ακόλουθες λέξεις: η διαδρομή σας, ο ρυθμός σας. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν επενδύσει κεφάλαια σε hardware, τα οποία απλά δεν μπορούν να διαγράψουν. Η νέα τεχνολογία που επικεντρώνεται στο λογισμικό πρέπει να εφαρμοστεί στον φυσικό κύκλο της αντικατάστασης.

Έτσι λοιπόν προσφέρουμε διάφορα πράγματα. Πρώτον, σας βοηθάμε να σχεδιάσετε τη διαδρομή εμπρός, καθορίζοντας τι χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών σας. Αλλά πρόκειται για το δικό σας σχεδιασμό, τη δική σας διαδρομή στο καθοριζόμενο-από-λογισμικό μέλλον.

Δεύτερον, όπου είναι πρακτικώς εφικτό συνδέουμε τον υπάρχον εξοπλισμό σε νέες αρχιτεκτονικές. Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα: μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε τόσο με παραδοσιακούς broadcast δρομολογητές (routers) όπως εκείνοι της σειράς μας Platinum, αλλά και με IP routers, όπως εκείνων των οίκων Juniper, ή Cisco.

Η λύση οργάνωσης της ροής εργασιών μας, δηλαδή το Magellan, διασφαλίζει τον έλεγχο που μπορείτε να έχετε σε έκαστο router από το ίδιο panel ελέγχου. Ο χειριστής πατάει το κουμπί, ή το σύστημα αυτοματισμού εκδίδει μία εντολή, χωρίς να απαιτείται να γνωρίζει αν το σήμα είναι SDI και περνά μέσα από τον router Platinum, ή αν είναι IP και περνά μέσα από switch της Cisco, ή από συνδυασμό αυτών των δύο.

Με το Magellan και με άλλες πρωτοβουλίες από την Imagine Communications, μπορείτε να αναπτύξετε τη διαδρομή σας, με το δικό σας ρυθμό.

radiotvlink.gr: Και η Imagine Communications θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να παραδίδει παραδοσιακό broadcast hardware;

Mathias Eckert: Για όσο καιρό το χρειάζονται οι άνθρωποι του χώρου μας. Την προηγούμενη χρονιά, για παράδειγμα, προσθέσαμε διάφορες νέες παραλλαγές στον router μας Platinum, συμπεριλαμβανομένου του νέου μεσαίου-μεγέθους μοντέλου και μία πιο μικρών διαστάσεων έκδοσης του Platinum IP3. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το hardware μας ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις και ιδιαιτέρως στη ζήτηση για εγκαταστάσεις που δεν πεινούν για χώρο και ενέργεια.

Μολονότι έχουμε τη νέα πλατφόρμα αυτοματισμού playout, δηλαδή το Versio, το οποίο διαθέτει τον οδικό χάρτη μέσω του ολοκληρωμένου playout προς την εικονικότητα (virtualization) και τελικώς το playout από το cloud, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε και να υποστηρίζουμε τα παραδοσιακά συστήματα μας για playout, δηλαδή ADC και D-Series, μαζί με τη συνδεσιμότητα με συμβατικό hardware, όπως servers και master control switchers.

Αλλά ταυτοχρόνως καινοτομούμε. Έχουμε στενή συνεργασία με την EVS σχετικά με το πρότυπο διαλειτουργικότητας SMPTE 2022-6. Συνεργαζόμαστε με άλλους εταίρους όπως Cisco, Hewlett Packard Enterprise, IBM και Microsoft και έχουμε πρωτοστατήσει στις συνεδρίες μαζί τους, ως ο πιο προχωρημένης σκέψης πρωτοπόρος στον τομέα broadcast.

Και έχουμε επεκτείνει σε τεράστιο βαθμό τα προϊόντα μας που επικεντρώνονται στην πληροφορική, ειδικώς στη διαχείριση της επιχείρησης. Η πλατφόρμα μας Landmark επεκτάθηκε για την αυτοματοποίηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο κάθε μέρους της διαδικασίας, από την κάμερα έως τη διανομή στο σπίτι. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε αναπτύξει πραγματικά ανώτερη τεχνολογία σε νέους τομείς, όπως προγραμματισμένη διαφήμιση (programmatic advertising), όπου επιτύχαμε πραγματική πρόοδο ως προς την ενίσχυση των εσόδων.

radiotvlink.gr: Ποια είναι η θέση σας ως προς το cloud;

Mathias Eckert: Μολονότι το υπολογιστικό νέφος υπάρχει για περισσότερο από μία δεκαετία, όσο περισσότερο η λέξη cloud εφαρμόζεται στον τομέα broadcasting, τόσο λιγότερο ξεκάθαρη γίνεται η σημασία της. Ας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά.

Τώρα, η τάση της broadcast βιομηχανίας είναι τα προϊόντα που μεταβαίνουν από αποκλειστικά κουτιά σε λογισμικό που τρέχει σε standard ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τούτο μπορεί να περικόπτει κόστη, αλλά εξακολουθεί να μας αφήνει με την άκαμπτη αρχιτεκτονική του ενός-κουτιού-ανά-διαδικασία.

Το επόμενο βήμα είναι να τρέξει το λογισμικό όχι σε αποκλειστικό υπολογιστή, αλλά σε ένα κέντρο δεδομένων, σε έναν χώρο που φιλοξενεί επεξεργαστές και αποθήκευση. Όταν η ιδιαίτερη λειτουργικότητα που παρέχεται από το λογισμικό απαιτηθεί, τότε ξεκινά ένα εικονικό μηχάνημα (virtual machine - VM) εντός αυτής της δεξαμενής επεξεργαστικής ισχύος. Το virtual machine τρέχει το λογισμικό μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία, εν συνεχεία σταματά και απελευθερώνει την επεξεργαστική ισχύ για άλλες συσκευές. Αυτή είναι η εικονικότητα (virtualization).

Το κέντρο δεδομένων μπορεί να βρίσκεται εντός του κτηρίου ενός broadcaster, ή να βρίσκεται σε μία απομακρυσμένη τοποθεσία. Μεγάλοι broadcasters μπορούν να έχουν πολλαπλά κέντρα, με πρόσβαση σε κοινόχρηστα κέντρα δεδομένων.

Ή θα μπορούσε να ανατεθεί η παροχή της επεξεργασίας και της αποθήκευσης σε άλλη εξωτερική επιχείρηση, η οποία έχει συσταθεί για την παροχή τους. Αυτό είναι το δημόσιο cloud: ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου με το gigabyte και χρόνου επεξεργασίας με το λεπτό, από εταιρείες όπως Amazon Web Services, οι οποίες αναλαμβάνουν να τις παρέχουν με μία συμφωνία ως προς το επίπεδο υπηρεσίας. Οι πάροχοι υπηρεσίας δημόσιου cloud διατηρούν μεγάλα κέντρα δεδομένων σε όλη την υφήλιο. Ως χρήστης δεν χρειάζεται να γνωρίζετε που υλοποιείται η διαδικασία: απλά συμβαίνει στο cloud.

Είναι το cloud σχετικό με τους broadcasters; Ναι, απολύτως. Κάποιες διαδικασίες είναι ασθενικές και χρειάζεστε πολλούς πόρους για σχετικά σύντομο χρόνο. Η ανταπόκριση σε μεγάλη ζήτηση αποτελεί μία από τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης του cloud: ένας μεγάλος αριθμός επεξεργαστών μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ γρήγορα. Μόλις το έργο ολοκληρωθεί οι επεξεργαστές απενεργοποιούνται. Το σημαντικότερο, μόλις απενεργοποιηθούν, ο broadcaster σταματά να πληρώνει γι’ αυτούς. Ως εκ τούτου η ανταπόκριση σε κορύφωση της εργασίας αποτελεί μία σπουδαία χρήση του cloud.

Μερικοί broadcasters θα θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω και να μεταβούν σε δική τους τεχνολογική πλατφόρμα στο cloud, επειδή βλέπουν τη λειτουργία ενός κέντρου δεδομένων ως μη μέρος της βασικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τούτο, επίσης, αποτελεί ένα υπάρχον επιχείρημα για μία επιχείρηση.

Η πιο ευέλικτη προσέγγιση είναι να το κάνουνε όπως το κάνει η Imagine Communications και να αναπτύξουν όλα τα μελλοντικά προϊόντα που επικεντρώνονται στο λογισμικό για να είστε σε θέση να λειτουργήσετε με Η/Υ, εικονικά σε ένα κέντρο δεδομένων, ή στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης έχει την επιλογή της εφαρμογής με τρόπο που θέλει, με τη διαδρομή και τον ρυθμό του.

radiotvlink.gr: Η Ελλάδα αποτελεί μία σχετικά μικρή αγορά. Έχει εντοπιστεί από τα ραντάρ της Imagine Communications; Πως δραστηριοποιείστε με τις καθιερωμένες και τις νέες εταιρείες περιεχομένου στην Ελλάδα;

Mathias Eckert: Σήμερα, Ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη της εργασίας σε αυτήν τη βιομηχανία είναι το να παρατηρείς πως διαφορετικές επιχειρήσεις και διαφορετικές αγορές αντιδρούν στις αλλαγές και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η επανάσταση της τεχνολογίας. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενός-μεγέθους λύση που να ταιριάζει σε όλες τις αγορές και ο καλύτερος σχεδιασμός για μία ξεχωριστή επιχείρηση συνεπάγεται την κατανόηση όχι απλά των εμπορικών φιλοδοξιών της, αλλά της αγοράς που δραστηριοποιείται.

Ο λόγος που η τρέχουσα μετάβαση στο IP και στα δίκτυα που καθορίζονται από λογισμικό αποτελούν μία τέτοια διαταραχή είναι ότι οι τεχνολογίες είναι διαθέσιμες σε οιονδήποτε οργανισμό που τις ενστερνίζεται, στον επόμενο κύκλο ανανέωσης. Ένας broadcaster, ο οποίος σήμερα εκπέμπει αναλογικά σε standard ευκρίνεια, μπορεί να μεταπηδήσει απευθείας σε μία φιλοσοφία πολλών καναλιών και να κερδίσει νέο κοινό και έσοδα.

Για τη διατήρηση του επιπέδου γνώσης περί της αγοράς απαιτείται να βοηθάμε τους πελάτες οπουδήποτε. Έχουμε ειδικούς σε κάθε χώρα, οι οποίοι σε πολλές των περιπτώσεων συνεργάζονται με τοπικούς διανομείς. Στην Ελλάδα, η AmyDV αποτελεί έναν αξιοσημείωτο πόρο για εμάς και για τη βιομηχανία. Μας προσδίδει ευρεία ενημέρωση για την αγορά και εργαζόμαστε με αυτήν την εταιρεία για να προσφέρουμε τις κατάλληλες προτάσεις, με ακρίβεια πάνω στις ανάγκες των πελατών.

Αμφότεροι, είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές της Ελληνικής αγοράς των μέσων και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι broadcasters, για να ικανοποιήσουν τους τηλεθεατές και να αυξήσουν τα έσοδα τους.

radiotvlink.gr: Πείτε μας περισσότερα για την πρόσφατη ανακοίνωση της συνεργασίας σας με την HPE και την εξέλιξη της;

Mathias Eckert: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν τη συμμαχία με την Hewlett Packard Enterprise (HPE) και πιστεύουμε ότι σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο ως προς την εν εξελίξει σύντηξη των βιομηχανιών των μέσων, της ψυχαγωγίας και της πληροφορικής, καθώς και για τον συνολικό μετασχηματισμό των λειτουργιών παραγωγής video, playout και διανομής σε IP, cloud και εικονικότητα. Η συνεργασία οδηγείται από τις δραματικές αλλαγές των συνηθειών κατανάλωσης του video, οι οποίες απαιτούν τη μετάβαση των επιχειρήσεων σε περισσότερο ευέλικτο, προσαρμόσιμο και ευκίνητο περιβάλλον παραγωγής και διανομής. Μαζί ελπίζουμε να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε βασιζόμενες-σε-IP, καθοριζόμενες-από-λογισμικό εικονικές εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούν το μέλλον της βιομηχανίας των μέσων και της ψυχαγωγίας.

Αυτή η επέκταση της σχέσης με την HPE σχεδιάστηκε έτσι ώστε να επιτρέψει στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας (communications service providers - CSPs) και σε άλλες επιχειρήσεις broadcast και μέσων να δομήσουν τις δικές τους εγκαταστάσεις video production, playout και διανομής, οι οποίες θα προσφέρουν πρωτοφανή κλιμάκωση, ευελιξία, απόδοση και αξιοπιστία.

Η σχέση αυτή δημιουργεί για την HPE ένα πλαίσιο μεταπώλησης του συνόλου του portfolio προϊόντων της Imagine Communications σχεδόν σε όλον τον κόσμο και στοιχίζει τα βασικά προϊόντα της Imagine Communications με τις πρωτοπόρες στην αγορά λύσεις λογισμικού, υλισμικού και υπηρεσιών της HPE.

Υποστηρίζεται από την ευρεία στρατηγική go-to-market, η οποία στοχεύει σε διανομείς περιεχομένου, aggregators και broadcasters που λειτουργούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, ενώ επεκτείνεται έως και τις αγορές κυβερνήσεων, αθλητικών χώρων, επιχειρήσεων και τόπων θρησκευτικής λατρείας.

Σημαντικό όφελος από αυτήν τη συνεργασία αποτελεί το γεγονός ότι θα προσφερθεί στις εταιρείες μέσων όλο το απαραίτητο hardware, λογισμικό, υπηρεσία και υποστήριξη από μία πηγή. Προϊόντα και λύσεις που παραδίδονται μέσω αυτής της συνεργασίας υποστηρίζονται από τις παγκόσμιας κλάσης λειτουργίες υποστήριξης και υπηρεσιών της HPE.

Μία ξεχωριστή συμμαχία με την Microsoft σχεδιάζεται για την παροχή στις εταιρείες μέσων νέων επιλογών ροής εργασιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παραδίδονται μέσω της πλατφόρμας υπηρεσιών cloud Microsoft Azure.

radiotvlink.gr: Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την εποικοδομητική συζήτηση.

Mathias Eckert: Ήταν μία θαυμάσια ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί σου Ανδρέα. Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι έχουμε ένα τόσο σημαντικό παράθυρο στην ελληνική αγορά, μέσω της τεχνολογικής πύλης www.radiotvlink.gr, που παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας να γνωρίσουν νέες καινοτομίες, αλλά και να μοιραστούν εμπειρίες με άλλες προσωπικότητες της βιομηχανίας στην περιοχή.

Πληροφορίες: www.imaginecommunications.com & AmyDV

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:22

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group