Μίκτης S2 της Sonifex εγκαταστάθηκε στο Cornish Studio.

Μίκτης Ήχου Sonifex S2 έχει εγκατασταθεί στο Cornish Studio του Steve Foster που αγοράστηκε για να αντικαταστήσει τον πιστό του μίκτη Sonifex S1, ο οποίος τον εξυπηρέτησε πολύ καλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή εκατοντάδων ραδιοφωνικών προγραμμάτων, voice overs και jingles, ενώ τώρα έχει φτάσει στο νέο του σπίτι, όπου θα λειτουργεί για πολλά ακόμη χρόνια.



Όταν ο Stephen αποφάσισε να αναβαθμίσει τον μίκτη του σκέφτηκε νεότερα μοντέλα πολλών άλλων κορυφαίων brands. Ωστόσο, ο Stephen είχε χρησιμοποιήσει εκτενώς τον S2 σε αρκετούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και του άρεσε η σαφέστατη διάταξη, η ευκολία χρήσης και το set up του. Επίσης, η ποιότητα ήχου, η αξιοπιστία, η ποιότητα κατασκευής καθώς και οι αρθρωτές (modular) πτυχές του S2 ήταν ελκυστικές, καθιστώντας εύκολη την αναβάθμισή του στο μέλλον.

Αφού εξέτασε τις προδιαγραφές ανταγωνιστή-κατασκευαστή και τις κριτικές των τελικών χρηστών, ο Stephen συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ο μίκτης S2 είχε όλα όσα χρειαζόταν, αλλά και ότι ήταν ισχυρός και αξιόπιστος. Ο Stephen μίλησε με τον Richard Butlin (Επικεφαλής Πωλήσεων της Sonifex) κατά τη διαδικασία αγοράς και κατέστη ολοφάνερο ότι η Sonifex παρείχε εξαιρετική φροντίδα ύστερα από την πώληση καθώς και πολύ καλή γνώση για τα προϊόντα της.

Ο Stephen απαιτούσε κάθε νέος μίκτης να πρέπει να είναι εύκολος ως προς την τοποθέτησή του εκ των υστέρων στο υπάρχον studio του και να ενοποιείται εύκολα με το λογισμικό Myriad που χρησιμοποιεί. Επίσης, διαθέτει τέσσερα προϊόντα Sonifex RedBox και έχει διαπιστώσει ότι ταιριάζουν με τον S2, όπως ακριβώς χρειάζεται.

Ενώ ο Sonifex S1 είναι ένας εξαιρετικός μικρός μίκτης, δεν είναι αρθρωτός όπως ο S2 και διατίθεται σε σταθερό format ως προς τον αριθμό και του τύπο καναλιών. Με τον S2, ο Stephen ήταν σε θέση να επιλέξει τον ακριβή αριθμό και τον τύπο των καναλιών που χρειαζόταν συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του πλαισίου, της διάταξης, αλλά και της διαμόρφωσης της meter bridge. Πρόκειται για ένα σχεδόν custom handmade αντικείμενο.

Sonifex S2

"Αισθάνομαι πολύ σίγουρος ότι ο S2 θα αντέξει για πολλά χρόνια και θα συνεχίσει να είναι επεκτάσιμος και εύκολος ως προς την αναβάθμισή του όταν αναπτύσσονται νέες δυνατότητες από τη Sonifex", δήλωσε ο Stephen Foster.

Κοιτάζοντας το μέλλον, ο Stephen άφησε χώρο στον μίκτη για επιπλέον κανάλια. Εάν χρειάζονταν ψηφιακά κανάλια είναι και αυτά διαθέσιμα. Τα κανάλια εξόδου στον S2 είναι standard ψηφιακά.

Ο Stephen κατέληξε: "Αν αναζητάτε έναν νέο επαγγελματικό μίκτη, ρίξτε μία σοβαρή ματιά στον S2. Είναι δοκιμασμένος και ελεγμένος και θα συνεχίσει να προσδίδει εξαιρετική απόδοση για πολλά χρόνια."

Ο S2 του Stephen έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την ηχογράφηση μίας σειράς μουσικών εκπομπών για τον Ευρωπαϊκό Ραδιοφωνικό Σταθμό Mi Amigo-De Echte και ήδη δέχεται θετικά σχόλια σχετικά με την ποιότητα του ήχου.

"Η Sonifex παρέχει εξαιρετική φροντίδα ύστερα από την πώληση καθώς και πολύ καλή γνώση για τα δικά της προϊόντα. "

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον Μίκτη ΉχουSonifex S2.

Πληροφορίες: https://sonifex.com & Audigys * & Kem Systems * & New Era Electronics Solutions Ltd **
  * Διανομείς Ελλάδος κατ’ αλφαβητική σειρά
** Διανομέας Κύπρου


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – Sonifex - 4 Νοεμβρίου 2022