το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 09:22

Στην IBC η Slomo.tv θα λανσάρει τον νέο 4K Video Production & Slow Motion Replay Server Dominator AT/12G.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο νέος 4K instant replay server θέτει υποψηφιότητα για να αποτελέσει τον πιο προσιτό οικονομικά και πανίσχυρο πολλών λειτουργιών 4K Server.

Στην IBC (stand 8.B40), Slomo.tv, κορυφαίος διεθνής δημιουργός προσιτού κόστους, υψηλής απόδοσης βασιζόμενων σε SSD συστημάτων εγγραφής video και replay, ξεπερνά το server rule book. Η εταιρεία θα λανσάρει έναν νέο server σε πολύ επιθετική τιμή που σχεδιάστηκε ειδικά για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη 4K αγορά. Ο Michael Gilman, CEO της Slomo.tv, αναφέρει ότι αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά Dominator της εταιρείας αποτελεί τον πλέον προσιτό οικονομικά και πανίσχυρο πολλών λειτουργιών 4K server.

Ο Dominator AT/12G, δηλαδή ο νέος server παρέχει ανώτερες δυνατότητες αργής κίνησης (slow motion) και άμεσης επανάληψης (instant replay) καθώς και απευθείας εγγραφή για editing ‘on site’. Στην 4K mode υποστηρίζει διαμόρφωση 662 (6REC+6SEARCH+2PLAY), ενώ στην 3G/HD replay mode υποστηρίζει 10-κανάλια εγγραφής, αναζήτηση σε όλα τα κανάλια και 4 κανάλια replay (10REC+10SEARCH+4PLAY). Αλλαγή Mode επιτυγχάνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου και δεν απαιτείται η εκ νέου διαμόρφωση του συστήματος.

“Αφού πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν 12G SDI διεπαφές (interfaces) για 4K (UHD) λειτουργία, ο νέος server είναι εξοπλισμένος με 12 universal 12G / 3G / HD / SD video interfaces,” εξηγεί ο Michael Gilman. “Διαθέτει (BNC) συνδετήρα για όλα τα πρότυπα (standards), κάτι που ταιριάζει ιδανικά με τις μοντέρνες κάμερες και τα mixers μειώνοντας σημαντικά τον αριθμό των καλωδίων σύνδεσης.”

Βασιζόμενο στην επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων, ο νέος Dominator AT/12G προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες replay με δύο χειριστές να εργάζονται ταυτόχρονα στην ίδια μονάδα. Με 4 ανεξάρτητες εξόδους γραφικών έκαστος χειριστής μπορεί να εργάζεται με διακριτά monitors και αξιοποιώντας το βασικό GUI, αλλά και το Multiviewer. Η λύση Multiviewer που ενσωματώνεται στο GUI διαθέτει 5 βασικές διαμορφώσεις, απεικονίζοντας video windows (διαφορετικά ή ισομεγεθή) για είσοδο video, αναζήτηση καναλιών και εξόδους video.

Προσδίδοντας αξία στο μικρού μεγέθους περιβάλλον των Εξωτερικών Μεταδόσεων, η optional λειτουργία MultiSkin επιτρέπει στον χρήστη την προβολή αρκετών διαφορετικών interfaces σε ένα monitor: τούτο περιλαμβάνει το βασικό GUI interface, Multiviewer και Game Analyzer (telestrator).

Το βασικό configuration προσφέρεται στην τιμή των 80.000 ευρώ περιλαμβάνει τη 4U μονάδα server, χωρητικότητα 266 ωρών σε αποθηκευτικά μέσα SSD (100mbit HD video), συνδεσιμότητα 10GbE και 12G SAS, εφεδρικό τροφοδοτικό, remote controller και υποστήριξη DMR™ ProRes 422 για τη 4K mode, Telestrator και επιλογές transfer.

 

Πληροφορίες: www.slomo.tv

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 09:29

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group