το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

LIGHTING

Η Rotolight, βραβευμένος Βρετανός κατασκευαστής μονάδων LED φωτισμού, ανακοίνωσε ότι κέρδισε άλλο ένα βραβείο για τη Studio και Location μονάδα LED φωτισμού Anova PRO 2, δηλαδή το 'Best of Show' (StudioDaily Prime) στην Έκθεση NAB 2018. Το Anova PRO 2 χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως παράδειγμα καινοτομίας, αξίας και αξιοπιστίας στη δημιουργική αγορά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:25

Με την προσιτή διεπαφή προγραμματισμού (programming interface) και με την εστίαση στον χειροκίνητο έλεγχο των fader, η λύση controller Element αποτελεί εδώ και πολύ καιρό επιλογή για συμβατικά rigs και μικρότερους χώρους σε όλον τον κόσμο. Τώρα, με την κυκλοφορία του Element 2, η οικογένεια εισαγωγικού επιπέδου κονσολών Eos® δέχεται σημαντική αναβάθμιση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:22

Στην επερχόμενη έκθεση Prolight + Sound στη Φρανκφούρτη, η ETC είναι έτοιμη να παρουσιάσει την εκτενή συλλογή προϊόντων φωτισμού και ανάρτησης (rigging) στα τρία περίπτερα της στο Hall 3.0 (E51, F51 και E47). Η εκδήλωση αυτή θα σηματοδοτήσει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο ενός αριθμού προϊόντων από το portfolio κονσολών ελέγχου του φωτισμού, LED μονάδων φωτισμού και λύσεων ελέγχου αρχιτεκτονικού φωτισμού της εταιρείας. Οι εκπαιδευτές και ειδικοί στα προϊόντα θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν επιδείξεις και συμβουλές αναφορικά στα προϊόντα που θα είναι παρόντα στην έκθεση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 11:52

Η High End Systems θα παρουσιάσει τα νεότερα προϊόντα της στο περίπτερο της στην επερχόμενη εμπορική έκθεση Prolight + Sound στη Φρανκφούρτη. Από 10 έως 13 Απριλίου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν επιλεγμένα προϊόντα από τον κορυφαίο κατασκευαστή κονσόλας και λύσεων αυτοματοποιημένου φωτισμού στην αίθουσα 4.0 και το περίπτερο D59.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 16:54

Η Rotolight, βραβευμένη Βρετανική εταιρεία κατασκευής μονάδων LED φωτισμού, βραβεύτηκε αυτήν τη φορά με το Βραβείο Photography News Innovation 2018 για το πρωτοπόρο της on-camera LED, δηλαδή το NEO 2. Αυτή είναι η νεότερη από μία σειρά νικών για τη συγκεκριμένη μονάδα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων τριών Βραβείων Digital Camera World, καθώς και των Editors’ Choice awards των Amateur Photographer και Pro Moviemaker.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 11:22
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 09:59

BON STUDIO: Ο μύθος άλλαξε!

Φωτιστικό spot VLZ από την Vari-lite!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 11:58
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 17:57

BON STUDIO: Ενθουσιάστε το κοινό σας!

Δεν είναι πια αρκετό να ικανοποιείς τους πελάτες σου.
Πρέπει να τους ενθουσιάζεις!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 18:08

Νεότερη εξέλιξη ως προς την ETC και την High End Systems αποτελεί η δημιουργία μίας πιο δυναμικής συμμαχίας μεταξύ της High End Systems και των θυγατρικών της ETC σε όλον τον κόσμο, δηλαδή των ETC Ltd, ETC GmbH και ETC Asia. Αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον πρώην κύριο διανομέα Ευρώπης (master distributor), την AED Distribution, η ETC Ltd και η ETC GmbH θα είναι τώρα υπεύθυνες για τη διανομή των προϊόντων της High End Systems στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική (EMEIA). Εν τω μεταξύ, η ETC Ασίας θα αναλάβει τον έλεγχο της διανομής στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού (APAC).

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 11:41

Καθώς το δέκατο Dancing on Ice επιστρέφει στις Βρετανικές οθόνες, η εταιρεία Rotolight, βραβευμένος Βρετανός κατασκευαστής LED μονάδων φωτισμού ανακοινώνει ότι προμήθευσε τις location και studio μονάδες της φωτισμού Anova PRO 2 για να βοηθήσει στη δημιουργία του νέου δραματικού look για την παραγωγή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 12:33
Σελίδα 1 από 9
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group