το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

LIGHTING

Η εταιρεία Rotolight, βραβευμένος Βρετανός κατασκευαστής μονάδων LED φωτισμού ανακοίνωσε το λανσάρισμα του NEO 2 Explorer Kit, ενός φορητού, πανίσχυρου και μικρού βάρους kit που διαθέτει τρεις μονάδες φωτισμού για φωτογράφους και δημιουργούς ταινιών που κινούνται.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:44
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:42

Νέα σειρά Cosmolight Infinity Light Series!

Ενημερωθείτε για τα Bi-Color (2700-6500K) Infinity LED Panels της Cosmolight για Studio και ENG εφαρμογές. Σχεδιασμένα να καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των TV στούντιο και επαγγελματικού AV φωτισμού, η σειρά Infinity περιλαμβάνει απομακρυ& sigma;μένο έλεγχο, θύρα USB για ενημερώσεις λογισμικού και Daisy Chain συνδεσμολογία για πολλαπλή τροφοδοσία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:52

Η Ισπανική εταιρεία VELVETLight, γνωστή παλαιότερα ως THELIGHT, άλλαξε το όνομα της σε VELVET λόγω της σπουδαίας επιτυχίας που σημείωσε παγκοσμίως αυτή η σειρά φωτιστικών μονάδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 16:14

Οι επισκέπτες που συνέρευσαν στο περίπτερο της ETC στο Hall 3.0 της πρόσφατης εμπορικής έκθεσης Prolight + Sound στη Φρανκφούρτη για να δούνε τις νεότερες καινοτομίες της εταιρείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 11:44

Η ARRI ανακοίνωσε τρεις νέες εκδόσεις EB MAX ballast για την ολοκλήρωση της κορυφαίας τεχνολογίας, υψηλής ταχύτητας σειράς ηλεκτρονικού ballast.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 18:12

Η εταιρεία επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά FLX με δύο πανίσχυρες, ολοκαίνουργιες κονσόλες ελέγχου φωτισμού σχεδιασμένες για εφαρμογές όπου ο χώρος, ο χρόνος και η ευκολία χρήσης είναι βασικοί παράγοντες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 17:23

Η Rotolight, βραβευμένος Βρετανός κατασκευαστής μονάδων LED φωτισμού, ανακοίνωσε ότι κέρδισε άλλο ένα βραβείο για τη Studio και Location μονάδα LED φωτισμού Anova PRO 2, δηλαδή το 'Best of Show' (StudioDaily Prime) στην Έκθεση NAB 2018. Το Anova PRO 2 χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως παράδειγμα καινοτομίας, αξίας και αξιοπιστίας στη δημιουργική αγορά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:25

Με την προσιτή διεπαφή προγραμματισμού (programming interface) και με την εστίαση στον χειροκίνητο έλεγχο των fader, η λύση controller Element αποτελεί εδώ και πολύ καιρό επιλογή για συμβατικά rigs και μικρότερους χώρους σε όλον τον κόσμο. Τώρα, με την κυκλοφορία του Element 2, η οικογένεια εισαγωγικού επιπέδου κονσολών Eos® δέχεται σημαντική αναβάθμιση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:22

Στην επερχόμενη έκθεση Prolight + Sound στη Φρανκφούρτη, η ETC είναι έτοιμη να παρουσιάσει την εκτενή συλλογή προϊόντων φωτισμού και ανάρτησης (rigging) στα τρία περίπτερα της στο Hall 3.0 (E51, F51 και E47). Η εκδήλωση αυτή θα σηματοδοτήσει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο ενός αριθμού προϊόντων από το portfolio κονσολών ελέγχου του φωτισμού, LED μονάδων φωτισμού και λύσεων ελέγχου αρχιτεκτονικού φωτισμού της εταιρείας. Οι εκπαιδευτές και ειδικοί στα προϊόντα θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν επιδείξεις και συμβουλές αναφορικά στα προϊόντα που θα είναι παρόντα στην έκθεση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 11:52
Σελίδα 1 από 10
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group