το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

ACCESSORIES

Η Anton/Bauer, ένα brand του Ομίλου Vitec, παρουσίασε την Dionic XT, τη νεότερη γενιά της δημοφιλούς σειράς μπαταριών της Dionic οι οποίες προορίζονται για broadcast και 14.4V Κινηματογραφικές εφαρμογές. Διαθέσιμη σε V-Mount και Gold Mount, η υψηλής απόδοσης και μικρών διαστάσεων Dionic XT αποτελεί μία 14V μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion), ικανή να παρέχει έως και 12amps για την εξασφάλιση συνεχούς τροφοδοσίας των κινηματογραφιστών, των broadcasters, των εταιρειών ενοικίασης και άλλων πελατών για τους οποίους η απόδοση της μπαταρίας και η αξιοπιστία είναι κρίσιμης σημασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:00

Οι ανώτερες λύσεις στήριξης κάμερας της εταιρείας επελέγησαν από τον Μηχανικό David Scott για λήψεις σε ιπποδρομιακές κούρσες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 17:42

Ως Highlight της Έκθεσης NAB, το νέο πρόγραμμα βραβείων αναγνωρίζει εξαιρετικές λύσεις που καλύπτουν την αλυσίδα Broadcast και Media Περιεχομένου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 18:12

Η ΕΡΤ Α.Ε. προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με αντικείμενο την προμήθεια ομοαξονικών συνδετήρων (coaxial connectors) (τεμ.1010) (CPV 44530000-4) για την κάλυψη των αναγκών της ΕΡΤ-ΑΕ και με κριτήριο κατακύρωσης την κατ’είδος πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο με βάση την προσφερόμενη τιμή.

Η Camera Corps ανακοινώνει μία εξαιρετικά πρωτοποριακή προσθήκη στην γκάμα της εξοπλισμού παραγωγής video υψηλής ποιότητας. Διαθέσιμη προς ενοικίαση, η νέα DMR (Dual Mini Remote) Head αποτελεί ένα πλήρως ελεγχόμενο εξ' αποστάσεως mount κάμερας με ευρύ φάσμα εφαρμογών. Σχεδιασμένη κυρίως για να φέρει κάμερα υψηλής κίνησης για τα replays πίσω από το τέρμα των ποδοσφαιρικών γηπέδων, η λύση DMR είναι εξίσου κατάλληλη και για άλλα είδη, όπως ψυχαγωγικά προγράμματα, μετάδοση εταιρικών εκδηλώσεων, ή θρησκευτικών προγραμμάτων, όπου ενδέχεται να απαιτούνται περισσότερες από μία κινήσεις και flowing ζωντανές λήψεις με κάμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:09

Στην έκθεση NAB θα κάνουν ντεμπούτο:

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 12:21

Μικρών διαστάσεων και ευέλικτη ρομποτική κεφαλή κάμερας και πανίσχυρο Σύστημα Micro Control ενισχύουν το δημιουργικό όραμα μεγάλου εύρους Ζωντανών και Streaming Παραγωγών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 13:46

ABC Television Group και Disney Research επέλεξαν τη Redrock Microsystems για την αδειδοότηση συγκεκριμένων τεχνολογιών και πατεντών της Disney και θα συνεργαστούν για να φέρουν τα προϊόντα που θα προκύψουν στην αγορά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 08:07

Η Panasonic συνεργάστηκε με την Tecnopoint για να προσδώσει καλύτερο έλεγχο στην κάμερα PTZ της, παράγοντας την αίσθηση broadcast ποιότητας για τις ζωντανές εκδηλώσεις. Tuning Floor Dolly & Totem σε συνδυασμό με το λογισμικό Tuning S, επιτρέπουν την κατακόρυφη και οριζόντια μετακίνηση των pan-tilt καμερών. Το λογισμικό θα απλοποιήσει τον έλεγχο της κάμερας PTZ με έναν πρακτικό και διαισθητικό τρόπο, ο οποίος μπορεί να αποθηκεύσει διαφορετικές θέσεις λήψης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 08:55
Σελίδα 1 από 22
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group