το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 11:53

Η Digital Projection προσκαλεί τους επισκέπτες να ‘Βιώσουν την Εμπειρία της Ισχύος’ στην ISE 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο ηγέτης παγκοσμίως στον τομέα προβολής με λέιζερ (laser projection) επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ με ένα πλήρες οπλοστάσιο που αποτελείται από τα κορυφαία στη βιομηχανία προϊόντα του.

Η Digital Projection επιβεβαιώνει ξανά την ηγετική της θέση στην αγορά των προβολών με το Περίπτερο της στην Έκθεση ISE να περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν. Ύστερα από την εισαγωγή του πρώτου στον κόσμο 8K DLP® laser projector την προηγούμενη χρονιά, στην ISE 2019 παρουσιάζεται ένα ακόμη πιο φωτεινό μοντέλο επόμενης γενιάς. Ο πρώτος στον κόσμο και μοναδικός Native 4K, Ultra High Frame Rate Multi-Viewer 3D projector επιδεικνύεται μαζί με τα 120Hz εσωτερικού χώρου LED displays Radiance και με την πλέον καινοτόμο έως σήμερα προστιθέμενης αξίας σειρά DLP projectors 1-Chip και 3-Chip, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες του Περιπτέρου 1-F70 άψογη εικόνα που ταιριάζει σε οποιαδήποτε αισθητική και προϋπολογισμό.

 

INSIGHT 4K HFR 360 Multi-View 3D projector

insight 4K dual laser 1 Digital Projection
Η Digital Projection χρησιμοποιεί την ISE για την παροχή ενός χώρου δοκιμής του πρωτοποριακού της INSIGHT 4K HFR 360 Multi-View 3D projector. Η Multi-View 3D προβολή καθίσταται εφικτή μέσω ultra-fast frame rates και υψηλής ανάλυσης. Η ιδέα έχει ως εξής: Ένας projector μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς θεατές, όπου έκαστος παρακολουθείται και του παρέχεται αδιαλείπτως η κατάλληλη εικόνα σύμφωνα με τις αλλαγές της θέσης του. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλο με έναν πραγματικά κοινό συνεργατικό τρόπο.

Οι δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας είναι ατελείωτες. Πέρα από τις εφαρμογές απεικόνισης και τις εικονικές βόλτες σε Θεματικά Πάρκα, τα Μουσεία αποτελούν άλλη μία εφαρμογή γι’ αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία. Μία εικονική περιήγηση σε ένα αρχαίο κτίριο, ή μία ζωντανή εμπειρία ενός ανεκτίμητου αντικειμένου είναι πλέον δυνατή. Χάρη σε μία εξατομικευμένη, υψηλής ακριβείας προβολή για κάθε χρήστη, όλοι μπορούν να ακολουθήσουν τις επεξηγήσεις του ξεναγού σε σχέση με την προοπτική τους. Κάθε λεπτομέρεια εμφανίζεται σε κάθε χρήστη με τη σωστή προοπτική.

 

Ο νέος φωτεινότερος INSIGHT Laser 8K projector

INSIGHT Laser 8K Projector 1
Ως ο πρώτος στον κόσμο διαθέσιμος στην αγορά DLP laser 8K projector, ο INSIGHT Laser 8K αποτελεί μία κατηγορία μόνος του ως προς την απόδοση. Παρέχοντας ultra-high 8K ανάλυση (7680 X 4320) 33-εκατομμυρίων pixels με 36.000 lumens στερεάς κατάστασης (solid-state) λέιζερ – φωσφωρικού φωτισμού-απεικόνισης, ο νεότερος εμβληματικός projector της εταιρείας αποτελεί μία ανώτερη λύση για τις πιο προηγμένες τεχνολογικά ιατρικές, επιστημονικές και απαιτητικές-εις βάθος απεικονίσεις, καθώς και για τις εφαρμογές σε μεγάλους χώρους. Επιπροσθέτως της ανάλυσης και της απόδοσης φωτεινότητας, χρησιμοποιεί αποδεδειγμένη DLP τεχνολογία εμπεριέχοντας 3x 1,38" DarkChip™ DMD™ chips και την ColorMax™ τεχνολογία της Digital Projection για την εξασφάλιση ανώτερης χρωματικής ακρίβειας και στάθμης του μαύρου. Πρόκειται για ιδιαιτέρως κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικά απεικόνισης κατά το ταίριασμα projectors σε tiled, ή blended εφαρμογές.

Από τα projects εξομοίωσης και απεικόνισης που απαιτούν ανάλυση που περιορίζεται μόνον από το μάτι, έως τους κορυφαίους ψυχαγωγικούς χώρους που απαιτούν τη βαθύτερη εμπειρία μέσω απεικόνισης μεγάλης κλίμακας, ο αναβαθμισμένος INSIGHT Laser 8K ανεβάζει τον πήχη της απόδοσης της βιομηχανίας για μία ακόμη φορά. Όπως είναι αναμενόμενο από την Digital Projection, ο INSIGHT Laser 8K χρησιμοποιεί laser πηγή φωτός που χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία αιχμής, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα η σταθερότητα της εικόνας που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανείς, ενώ και το κόστος συντήρησης να είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

 

Radiance LED

Radiance Digital Projection 720
Στην ISE 2019 επιστρέφουν και τα LED panels Radiance της Digital Projection. Με τέσσερα διαφορετικά pixel pitches, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που επιθυμείτε (Radiance LED 1.2, 1.5, 1.9 και 2.5), αυτή η Μαύρη SMD LED σειρά προσφέρει φωτεινότητα έως 1.000 nits, λόγο αντίθεσης 3000:1 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Με τον κύκλο ζωής να φτάνει τις 100.000 ώρες, το νέο Radiance LED της Digital Projection στηρίζεται σε native 16:9 aspect ratio και ως εκ τούτου είναι σε θέση να επιτύχει full HD 1080p απεικόνιση και Ultra-HD 4K, γεγονός που το καθιστά ιδανική λύση για διάφορες εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, broadcast εγκαταστάσεων, χώρων command & control, προσέλκυσης επισκεπτών, ναών, καθώς και σε εφαρμογές ενοικιάσεων για ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

 

TITAN Laser 33000 (4K-UHD)

TITAN Laser 37000 WUXGA 4K UHD Digital Projection 2
Η Digital Projection επιδεικνύει στην έκθεση ISE τη νεότερη υλοποίηση του Laser Projector TITAN. Αξιοποιεί αυτόν τον Laser Projector για τη δημιουργία ευρείας επιφάνειας προβολής 7 μέτρων που αποτελεί εντυπωσιακή προσθήκη στο περίπτερο της εταιρείας. Ο συγκεκριμένος TITAN είναι σε θέση να παράγει 33.000 lumens από ένα σχετικά μικρών διαστάσεων σασί, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό projector για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές σε μεγάλους χώρους, όπου ζητούμενο είναι οι φωτεινές, υψηλής ακριβείας εικόνες.

Αυτός ο κορυφαίος στην κατηγορία του 3-Chip DLP projector χρησιμοποιεί ότι πιο νέο υπάρχει ως προς τη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων DisplayPort, HDMI 2.0 και HDBaseT. Τα προηγμένα ηλεκτρονικά φέρνουν την HDR επεξεργασία στην κατηγορία των projectors για μεγάλους χώρους, διαθέτοντας δυνατότητες όπως Constant Brightness Control και συμβατότητα με DMX Art-Net, γεγονός που τον καθιστά ιδανική λύση για υψηλού κύρους εκδηλώσεις και μόνιμες εγκαταστάσεις. Όπως είναι αναμενόμενο από έναν projector αυτής της κατηγορίας, ο TITAN Laser 33000 διατίθεται έχοντας αρκετές standard δυνατότητες όπως Non-linear Warp, Geometry Correction, Edge Blending, Picture in Picture και πολλές άλλες. Αυτός ο projector που είναι εξοπλισμένος με τόσες πολλές δυνατότητες διαθέτει και πενταετή εγγύηση, προσδίδοντας στον χρήστη την απαιτούμενη ηρεμία όταν αξιοποιείται σε κρίσιμης σημασίας εγκαταστάσεις.

 

M-Vision Laser 21000 WU

m vision laser 18k Digital Projection 1
Έχοντας κάνει μία πρώτη εμφάνιση στην InfoComm, την προηγούμενη χρονιά, ο Digital Projection M-Vision Laser 21000 WU παρέχει την άνευ προηγμένου έξοδο των 21.000 lumens, καθώς και αναλογία αντίθεσης 10.000:1, αποδίδοντας στις ευαίσθητες ως προς τον προϋπολογισμό εφαρμογές μία λύση απεικόνισης σε μεγάλη οθόνη, με απόδοση σχεδόν 3-Chip στην τιμή 1-Chip. Ο δίχως λάμπα projector που λειτουργεί με laser-phosphor είναι εφοδιασμένος με ColorBoost + Red Laser τεχνολογία για την παροχή των πιο ρεαλιστικών χρωμάτων, σε επίπεδο φωτεινότητας που στο παρελθόν ήταν απλά αδιανόητο. Οι χώροι που χρειάζονται μία ισχυρή λύση απεικόνισης μεγάλου format που να λαμβάνει υπ’ όψιν της τον προϋπολογισμό δίχως να θυσιάζει την ακρίβεια των χρωμάτων, καθώς και όσοι αντιμετωπίζουν τον ambient φωτισμό, θα επωφεληθούν άμεσα από την κορυφαία στην κατηγορία έξοδο φωτός του M-Vision 21000, την αναλογία αντίθεσης και την χρωματομετρία του. Η είσοδος DisplayPort δέχεται frame rates έως 60Hz, ενώ η HDMI 1.4b είναι ιδανική για Side-by-Side, Frame Packed & Top/Bottom 3D formats. Motorised shift, zoom και focus σε όλο το εύρος του φακού προσφέρουν επιπλέον ευελιξία και ευκολία στο setup.

 

E-Vision Laser 13000 WU
Με βάση τον επιτυχημένο E-Vision Laser 10K που είναι μία γνωστή, εύρωστη, μικρών διαστάσεων και αξιόπιστη λύση, ο E-Vision Laser 13000 WU αναβαθμίστηκε με την ολοκαίνουργια ColorBoost + Red Laser τεχνολογία, καθώς και με σχεδόν 100% στεγανά οπτικά, συνοδευόμενος από την κορυφαία στη βιομηχανία πενταετή εγγύηση. Έχοντας λάβει την προηγμένη επεξεργασία γραφικών από τους εμβληματικούς 3-Chip projectors της Digital Projection, διαθέτει ως standard HDMI 1.4b, Display Port και HDBaseT συνδεσιμότητα, ενώ δέχεται commercial και οικιακά 3D σήματα.

 

Συνεργασία στην Έκθεση ISE
Η αρτιότητα της εικόνας της Digital Projection θα αξιοποιηθεί σε διάφορα Περίπτερα σε όλη την ISE και όχι μόνον στο Περίπτερο 1-F70. Πέντε Laser projectors TITAN της Digital Projection και δύο INSIGHT 4K Dual Laser θα ενισχύουν το Περίπτερο της AV Stumpfl (1-H5, 1-H10), ενώ το Περίπτερο της Navitar (2-A90) θα διαθέτει έναν Laser projector HIGHlite. Το περίπτερο της Stewart Filmscreen (1-F50) στην έκθεση ISE γειτνιάζει με εκείνο της Digital Projection και θα διαθέτει έναν projector INSIGHT Laser 8K. Ακόμη, η DNP χρησιμοποιεί λύσεις E-Vision 11000 και E-Vision 6900 σε συνεργασία με τις οθόνες της SuperNova (Περίπτερο 1-E50).

Τέλος, ο Dermot Quinn, COO και CTO της Digital Projection είναι ομιλητής στο attractionsTECH Conference της Blooloop σχετικά με το μέλλον της προβολής στην αγοράς Προσέλκυσης Επισκέπτη - Visitor Attraction market (στο Ξενοδοχείο Okura, 8η Φεβρουαρίου, 9π.μ. με 1μ.μ.).

 

Επισκεφθείτε το Περίπτερο της Digital Projection στην ISE 2019, Hall 1, stand F70.

 

Πληροφορίες: www.digitalprojection.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – AmyDV – Βριλήσσια 7 Ιανουαρίου 2019

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 12:12

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group