CALPRO: Το Πακέτο Προσαρμογέα RF σε PL της RED για Κάμερες V-RAPTOR & KOMODO.

Το RED® V-RAPTOR™ RF to PL Adapter Pack παρέχει μία εύρωστη λύση PL mount για την κάμερα RED V-RAPTOR. Υποστηρίζοντας την επικοινωνία με Cooke /i φακό και την ενεργοποίηση εγγραφής, ο προσαρμογέας RF σε PL επεκτείνει τη λειτουργικότητα της κάμερας ως προς την υποδοχή τοποθέτησης (mount) RF φακού για επαγγελματικές εφαρμογές. Κατασκευασμένος από τιτανίο, ο Προσαρμογέας RF σε PL είναι ανθεκτικός στις αλλαγές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος παρέχοντας back focus με σταθερότητα και ακρίβεια.



Το RED V-RAPTOR RF to PL Adapter Pack περιλαμβάνει Βραχίονες Στήριξης του Προσαρμογέα (V-RAPTOR Adapter Support Brackets) για επιπρόσθετη ακαμψία και εμπειρία τοποθέτησης που μοιάζει με εγγενή (native-like mount).


Ας σημειωθεί ότι ο Προσαρμογέας RF σε PL δεν είναι συμβατός με τα Ηλεκτρονικά Φίλτρα (Electronic Filters). Προσαρμογέας RF σε PL με Ηλεκτρονικό ND Φίλτρο θα διατεθεί σύντομα.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοRED V-RAPTOR RF to PL Adapter Pack επικοινωνήστε με τους έμπειρους Τεχνικούς Πωλήσεων της CALPRO στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στο τηλέφωνο: 210-7220722.

Πληροφορίες: www.red.com & CALPRO *
* Διανομέας Ελλάδος


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - CALPRO - Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία