το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.

Το Αθηναϊκό Μετρό ενηλικιώθηκε  (χωρίς καν να περάσει εφηβεία).

Εσύ τι γνωρίζεις για το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται στις ελληνικές θάλασσες;

Οι ακροάτριες και οι ακροατές του 92,9 Kiss διεκδικούν την πιο stylish φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης, Polaroid Originals OneStep 2.

Η υποψήφια για 5 βραβεία Emmy® μίνι σειρά Patrick Melrose με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, επιστρέφει στο COSMOTE CINEMA 4HD. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα επεισόδια σε επανάληψη, από την Παρασκευή 3/8 και κάθε Παρασκευή στις 22.00.

Το RISE TV, στο πλαίσιο του νέου του προγράμματος, παρουσιάζει μια νέα εκπομπή, αποκλειστικά αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας, στους οποίους δίνει φωνή και -ίσως- ένα καλύτερο μέλλον.

Αφιέρωμα στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει ο δημόσιος γαλλογερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ARTE για το επόμενο 15θήμερο. Οι εκπομπές είναι ημίωρες με θέμα τα ταξίδια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η σειρά «Η Ελλάδα από νησί σε νησί» αποτελείται από παλαιότερες παραγωγές από το 2010 και 2011 ενώ η σειρά «Η Ελλάδα από τα βουνά στη θάλασσα» συγκεντρώνει νεώτερες παραγωγές του 2016.

Οι ώρες προβολής είναι στις 14.00 ώρα Ελλάδας. Στους σχετικούς συνδέσμους, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δουν τις εκπομπές στις ημερομηνίες που αναφέρονται.
Το ARTE έχει ελεύθερη δορυφορική λήψη: Λεπτομέρειες στο reception.arte.tv

Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ

Σελίδα 1 από 26
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group