το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Οι ακροάτριες και οι ακροατές του 92,9 Kiss διεκδικούν τετραήμερο ταξίδι στη Γερμανία για 2 άτομα με όλα τα άξοδα πληρωμένα.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν την πραγματοποίηση ελληνικού τελικού για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας μας στον 63o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο κανονιστικό πλαίσιο της EBU, η οποία -σημειωτέον- δίνει στα μέλη της την απόλυτη ελευθερία κινήσεων για την ανάδειξη της συμμετοχής κάθε χώρας.

Δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το COSMOTE HISTORY, το μοναδικό ελληνικό κανάλι με ντοκιμαντέρ, που δημιούργησε ο Όμιλος ΟΤΕ, με στόχο να προβάλει την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα της χώρας μας και ήδη έχει αναδειχθεί στο δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV.

Οι 14 καλλιτέχνες θα βρεθούν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για να συμμετάσχουν στο βραβευμένο project του Love Radio Κρήτης 102.8.

Κάθε Κυριακή 18:00-20:00, ο Γιάννης Πετρίδης παρουσιάζει μία σειρά αφιερωματικών εκπομπών για το Kosmos, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το χθες (σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα) και το αύριο του Ραδιοφώνου από το Πρώτο Πρόγραμμα και σε δίκτυο με το Δεύτερο Πρόγραμμα, την ΕΡΑΣπορ, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς Σταθμούς ΕΡΑ, μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο και στη Γιασεμή Σαραγούδα στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από το Δεύτερο Πρόγραμμα, πολλές εκπομπές με άξονα το ρόλο του Ραδιοφώνου από το Τρίτο Πρόγραμμα, καθώς και ένα τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα από το χώρο της Τεχνόπολης και του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου από το Kosmos…

Αυτά είναι κάποια από τα πολλά και σημαντικά, με τα οποία η Ελληνική Ραδιοφωνία θα τιμήσει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 – Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου
Το Kosmos ανοίγει το μικρόφωνο στη Βιομηχανική Ελλάδα
των τελευταίων 160 χρόνων και γεμίζει με μουσικές την Τεχνόπολη

Σελίδα 1 από 24
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group