το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Διευκρινήσεις σχετικά με την προκήρυξη συνοπτικού διαγ/σμου για την προμήθεια ομοαξονικών συνδετήρων (coaxial connectors) τεμ.1010. Διαβάστε ακολούθως το διευκρινιστικό έγγραφο.

Το xG Scorecard αποδίδει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις μέσω της ολοκληρωμένης υψηλής οπτικοποίησης παρακολούθησης των επιχειρησιακών δεδομένων.

- 6 Gold, 8 Silver και 2 Bronze βραβεία για τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση του πελάτη, τις καινοτόμες τεχνολογίες & την εκπαίδευση των πωλητών

Ολοκληρωμένο Portfolio Τεχνολογίας Περιεχομένου και Μέσων - Οι επισκέπτες της έκθεσης NAB θα γνωρίσουν περισσότερα για τις συνδυαζόμενες σειρές προϊόντων και την μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Αύξηση έως 12% για τους νέους εργαζομένους - Στα €793 ο εισαγωγικός μισθός για το 2019.

Από την Ρόδο και την Καλαμάτα ξεκινούν φέτος τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια #GrowYourBusiness της COSMOTE, που στόχο έχουν να προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά.

Η ΕΡΤ Α.Ε., προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με αντικείμενο την προμήθεια αδειών χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών αποστολής και λήψης πολυμεσικού υλικού μεγάλου όγκου, (CPV 72400000-4), για χρονικό διάστημα δύο ετών από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει προσφερόμενης τιμής.

Σελίδα 1 από 92
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group