το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Εμείς οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης δηλώνουμε τα κάτωθι:

Οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ προβαίνουμε από την 1η Ιουνίου 2018 σε επίσχεση εργασίας, έχοντας ήδη συμπληρώσει τέσσερις μήνες απλήρωτοι και χωρίς πλέον καμία δυνατότητα κάλυψης του κόστους μετάβασής μας στην εταιρεία. Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την Επιθεώρηση Εργασίας και τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από την πλευρά της Διοίκησης είτε για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων μας είτε για την παροχή πλάνου αποπληρωμής μας και βιωσιμότητας της εταιρείας.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον πλειστηριασμό του πάλαι ποτέ Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη του «καλού δημοσιογράφου αλλά κακού επιχειρηματία» Ψυχάρη και την απαρχή της εποχής της alter ego του Μαρινάκη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στην από 23/5/2018 συνεδρίασή τους και στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής πανελλαδικής κινητοποίησης που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 30 Μαΐου, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως μετά από επίσημη συνάντηση που είχε η Ένωσή μας με τη Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η σύμπραξη του εν λόγω σταθμού με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, θεωρείται πια οριστική. Το σχέδιο κατ’ αυτούς προβλέπει την συγχώνευση των δύο θυγατρικών εταιρειών παραγωγής που διαθέτουν οι δύο σταθμοί (GREEN PIXEL και PLUS) και την συγκατοίκησή τους στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στο Πικέρμι. Από εκεί θα παράγονται και θα προβάλλονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές των δύο καναλιών.

Διαβάστε ακολούθως το πλήρες κείμενο με τους λόγους της Παραίτησης του κου. Νίκου Μιχαλίτση από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας της ΕΡΤ 

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ανεξάρτητων Αρχών (ΟΕΑΑ) διοργάνωσε χθες 3/5/2018 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) την 4η Επιστημονική Ημερίδα της με θέμα «Ανεξάρτητες Αρχές: Η Εξέλιξη του Θεσμού στην Ελληνική Πραγματικότητα».

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική ΓΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα που μας απασχολούν παραμένουν άλυτα αυξάνοντας την ανησυχία στους εργαζόμενους και τους Τεχνικούς που υπηρετούν την ΕΡΤ και τα αδιέξοδα στην ίδια την εταιρία και το μέλλον της.

Σελίδα 1 από 68
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group