Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Κατάθεση Προτάσεων με Περιεχόμενο τους Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες.

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο – Εκτελεστή Παραγωγής, να καταθέσει προτάσεις για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου αναφορικά με τους Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτού για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021.Οι προτάσεις, που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης, θα αφορούν στην εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικής σειράς εκπομπών – ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα διακόσια (200) χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και με περιεχόμενο τους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες και τη συνεισφορά τους στην αναδόμηση και την ανάπτυξη του ελληνικού κράτους.

Οι προτάσεις θα κατατεθούν και θα αξιολογηθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος», που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Διαβάστε-Κατεβάστε ακολούθως την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
και για τεχνικά θέματα στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες-Έντυπο-Οδηγίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - ΕΡΤ ΑΕ - 15 Σεπτεμβρίου 2020

Στην ίδια κατηγορία