το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 14:29

Το USB Interface Ήχου USB I/O VSR από την ARX.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
USB I/O VSR front USB I/O VSR front

Οι Μηχανικοί Σχεδίασης της ARX σχεδίασαν το USB I/O VSR, ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση του Τεχνικού Τμήματος του BBC για ένα Broadcast επιπέδου USB interface που θα μπορούσε να προσφέρει αναλογικού τύπου headroom κατά την εγγραφή και την αναπαραγωγή (playing back) ήχου στον ψηφιακό τομέα.

 USB I/O VSR rear

Το υψηλού headroom κύκλωμα του USB I/O VSR επιτρέπει σε ένα Αναλογικό σήμα (στάθμης 0dB) να μετατραπεί σε Ψηφιακό σήμα (στάθμης -18dB FS), παρέχοντας αναλογικού τύπου headroom κατά τις ηχογραφήσεις στον ψηφιακό τομέα, με το σήμα να επανέρχεται στην στάθμη 0dB, στην Αναλογική έξοδο.

Η μονάδα USB I/O VSR διαθέτει ιδιαιτέρως χαμηλού θορύβου ηλεκτρονικά, επιλέξιμο από τον χρήστη ρυθμό δειγματοληψίας 44,1, 44 & 96KHz, με μεταβλητό streaming & ASIO buffering και πλήρως transformer balanced εισόδους και εξόδους, παρέχοντας την απαιτούμενη γαλβανισμένη μόνωση για τη μείωση βρόγχων και θορύβων από τη γείωση, καθώς και άλλων θορύβων και αλλοιώσεων που προκύπτουν συχνά από τη διάδραση με τον ήχο από υπολογιστές.

Ποιοι χρησιμοποιούν το USB I/O VSR
Ο διανομέας της ARX στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλαδή η Audio Logic Ltd, προμήθευσε το BBC με τις εν λόγω μονάδες, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε όλη την επικράτεια της χώρας, ενώ προμήθευσε μία μεγάλη ποσότητα μονάδων και στην κορυφαία εταιρεία του Ιδιωτικού Ραδιοφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή στην Global Radio, για χρήση τους στο σύνολο του ευρύτερου δικτύου Ραδιοφωνικών Σταθμών της στη χώρα, το οποίο περιλαμβάνει τους Ρ/Σ Heart, Capital, Capital XTRA, Classic FM, Smooth, LBC, Xfm και Gold, οι οποίοι, όλοι μαζί, κάθε εβδομάδα, προσεγγίζουν 23 εκατομμύρια ακροατές.

Στις Η.Π.Α. ο Craig Olsen της ARX America, προμήθευσε τους Εθνικής Εμβέλειας Broadcasters NBC, ABC και Fox Broadcasting με ικανές ποσότητες μονάδων USB I/O VSR, για χρήση στα δίκτυα τους.

Στον Εθνικό broadcaster της Αυστραλίας, δηλαδή στην ABC (Australian Broadcasting Corporation) παραδόθηκε από τον μεταπωλητή της ARX στην Μελβούρνη, δηλαδή την εταιρεία Factory Sound, μία σημαντική ποσότητα Broadcast standard USB Audio Interfaces USB I/O VSR.

Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με το προϊόν USB I/O VSR κάντε κλίκ εδώ.
Πληροφορίες: www.arx.com.au/International/index2.html & AUDIO & VISION (Διανομέας Ελλάδος)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 14:53

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group