το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 10:13

Το IDC (Instant Dialogue Cleaner) υποψήφιο για Βραβείο Εξαιρετικού Προϊόντος της Cinema Audio Society.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το λογισμικό Speech Clean-Up της Audionamix αναγνωρίζεται ως το Καλύτερο στο Post Production.

Το IDC (Instant Dialogue Cleaner), δηλαδή η πρώτη πραγματικού χρόνου cloudless λύση της Audionamix που χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (artificial intelligence) για τον καθαρισμό της ομιλίας, είναι υποψήφιο για το βραβείο Outstanding Product in Post Production Award 2018 της Cinema Audio Society. Οι νικητές θα ανακοινωθούν αφού πρώτα ανοίξουν οι σφραγισμένοι φάκελοι κατά την τελετή απονομής την 16η Φεβρουαρίου στο Wilshire Grand Ballroom του InterContinental (Los Angeles Downtown).

“Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή το να είμαστε υποψήφιοι για το Outstanding Product in Post Production Award από τη αξιοσέβαστη Cinema Audio Society,” δηλώνει ο Maciej Zielinski, CEO της Audionamix. “Η ομάδα μας εργάστηκε απίστευτα σκληρά για το plug-in IDC και υπάρχει η αίσθηση της επιβράβευσης και της αναγνώρισης των προσπαθειών μας από τη βιομηχανία.”

Το plug-in IDC: Instant Dialogue Cleaner χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και deep neural network (DNN) για τον αυτοματοποιημένο καθαρισμό της ομιλίας μέσω ενός διαισθητικού interface, με τη χρήση ενός επιλογέα. Εν αντιθέσει με άλλους παραδοσιακούς denoisers που μαθαίνουν και απομακρύνουν θορυβώδη profiles, το IDC εντοπίζει αυτοματοποιημένα και διαχωρίζει την ομιλία ανεξαρτήτως του surrounding περιεχομένου. Ως εκ τούτου το IDC υπερέχει εκεί όπου άλλα εργαλεία αγωνίζονται να φέρουν αποτέλεσμα και αντιμετωπίζει πολύπλοκα ζητήματα του ήχου συμπεριλαμβανομένης της παρεμβολής του ανέμου, των πουλιών, των εντόμων, των αυτοκινήτων και των αεροπλάνων, επιδιορθώνοντας ηχογραφήσεις με ήχο εξ’ αποστάσεως ή με διάφορα ακουστικά φαινόμενα λόγω του χώρου. Οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να καθαρίσουν έναν διάλογο από production ήχο, ηχογραφήσεις πεδίου, τις ηχογραφήσεις ειδήσεων και αθλητικών και από πολλά άλλα, γεγονός που το καθιστά ως το ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του ηχητικού post production, τους μοντέρ (editors) διαλόγων, τους re-recording mixers και τους broadcast τεχνικούς. Η αναβαθμισμένη έκδοση 1.5 του λογισμικού διατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, προσφέροντας σε ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών τη δυνατότητα διαχωρισμού και διατήρησης της ομιλίας.

Τα βραβεία CAS Awards δημιουργήθηκαν από και για τους sound mixers προς αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων στη μίξη του ήχου. Οι υποψήφιοι και οι νικητές επιλέγονται ύστερα από την ανώνυμη ψηφοφορία των Μελών με δικαίωμα ψήφου της Cinema Audio Society, η οποία συγκροτείται από επαγγελματίες Mixers του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τα βραβεία CAS Awards θα απονεμηθούν στους Mixers της νικήτριας ταινίας, ή του τηλεοπτικού show σε επτά διαφορετικές κατηγορίες, ενώ και τα βραβεία Εξαιρετικού Προϊόντος (Outstanding Product awards) θα αναφέρονται τόσο στην Παραγωγή όσο και στο Post Production.

 

Πληροφορίες: www.audionamix.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 10:38

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group