το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 12:08

Η TASCAM παρουσίασε την επόμενη γενιά της Σειράς Ψηφιακών Εγγραφέων Ήχου και USB Audio Interface DR-X.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η TASCAM εισήγαγε την επόμενη γενιά της αναγνωρισμένης σειράς φορητών εγγραφέων επαγγελματικού επιπέδου DR-X. Ως η φυσική εξέλιξη των εξαιρετικά επιτυχημένων χειροκίνητων εγγραφέων της TASCAM, η σειρά DR-X σηματοδοτεί τη σημαντική αναβάθμιση του ήδη ισχυρού συνόλου δυνατοτήτων τους.

DR 40X TASCAM front AB 500

Ως ο τέλειος συνεργάτης για τους videographers, τους voiceover καλλιτέχνες, τους τραγουδοποιούς και τους podcasters, ο εγγραφέας DR-40X με τα ενσωματωμένα unidirectional stereo μικρόφωνα με την κλιμακούμενη διαμόρφωση A/B ή X/Y, τις combo εισόδους XLR/1/4 ίντσας, την ενσωματωμένη phantom power για τα πυκνωτικά μικρόφωνα, την ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής 4 καναλιών και τη δυνατότητα ενσύρματου τηλεχειριστηρίου καθίσταται ένα βασικό εργαλείο για video DSLR, ηχογράφηση μουσικής, σχεδιασμό ήχου και πολλές άλλες εφαρμογές. Οι δημιουργοί ταινιών που χρησιμοποιούν DSLR κάμερες θα αγαπήσουν τη λειτουργία Auto-Tone του DR-40X, που παρέχει ηχητικό τόνο που προσδιορίζει κάθε recording take.

DR 07X TASCAM AB user 500

Η νέα σειρά DR-X εισάγει τώρα ένα νέο μοντέλο, τον ισχυρό αλλά και προσιτό εγγραφέα DR-07X που είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να παρέχει επαγγελματική απόδοση στους μουσικούς και τους voiceover καλλιτέχνες. Με τα δύο ενσωματωμένα κλιμακούμενα unidirectional A/B ή X/Y διαμόρφωσης μικρόφωνα του και τον κρυστάλλινο ήχο το DR-07X είναι ιδανικό για εγγραφή μουσικής, προφορικού λόγου και για πολλές άλλες εφαρμογές.

DR 05X TASCAM front 500

Ενσωματώντας όλες τις δυνατότητες του DR-07X, πλην των κλιμακούμενων μικροφώνων, ο εγγραφέας DR-05X είναι εξοπλισμένος με ένα ζεύγος omnidirectional πυκνωτικών μικροφώνων, γεγονός που τον καθιστά ένας ιδανικό εργαλείο για την εγγραφή μουσικής, συναντήσεων, για υπαγορεύσεις και πολλές άλλες εφαρμογές.

Επίσης, η σειρά DR-X βασίζεται στις δεκαετίες καινοτομίας της TASCAM ως προς την εγγραφή ήχου που στηρίζεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενσωματώνοντας ένα studio ποιότητας 2 in/2 out USB Audio Interface που καθιστά όλους τους εγγραφείς της Σειράς DR-X άψογη επιλογή για live streaming, podcasting και digital audio workstations.

Όλα τα μοντέλα της Σειράς DR-X διαθέτουν πλήρως ανανεωμένο user interface που καθιστάς εύκολη την πρόσβαση στην εγγραφή, στη ρύθμιση της στάθμης, στη διαγραφή λήψεων, στην προσθήκη markers και σε άλλες λειτουργίες με το πάτημα του αντίχειρα. Διατίθεται πολυγλωσσικό μενού (αγγλική/ισπανική/γαλλική/ιταλική/γερμανική/ρωσική/κινεζική/κορεατική/ιαπωνική/πορτογαλική). Και με την αυξημένη χωρητικότητα για κάρτες microSDXC έως 128GB, οι εγγραφείς της Σειράς DR-X μπορούν κυριολεκτικά να καταγράφουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στις υπόλοιπες σημαντικές δυνατότητες της Σειράς DR-X περιλαμβάνονται η νέα οθόνη με τον ισχυρό φωτεινό λευκό οπίσθιο φωτισμό για εύκολη ανάγνωση ακόμα και υπό το πιο δυνατό ηλιακό φως, η Dictation Mode (λειτουργία υπαγόρευσης), η οποία επιτρέπει στον χρήστη την αναπαραγωγή του ήχου με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, όπως της ταχύτητας και του ειδικού EQ για υπαγόρευση, καθώς και η Overwrite Mode που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον ακριβή χρόνο εισαγωγής λειτουργίας εγγραφής προς αντικατάσταση τμήματος μίας εγγραφής με τη δυνατότητα ενός επιπέδου αναίρεσης (undo). Η λειτουργία Auto-Recording (αυτόματης εγγραφής) της Σειράς DR-X μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε η εγγραφή να ξεκινάει όταν ανιχνεύεται ήχος και η λειτουργία Pre-Recording (προ-εγγραφής) παρέχει ασφαλείς εγγραφές δίχως αστοχίες με χρόνο προ-εγγραφής έως και 2 δευτερόλεπτα.

Οι εγγραφείς της Σειράς DR-X είναι διαθέσιμοι τώρα. Ο DR-40X θα διατίθεται με εκτιμώμενη τιμή 199,99 δολαρίων Η.Π.Α., ο DR-07X στα 149,99 δολάρια Η.Π.Α. και ο DR-05X στα 119,99 δολάρια Η.Π.Α.

 

Πληροφορίες: www.tascam.com & Elina SA *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 12:16

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group