Η Wisycom Παρουσιάζει τον νέο Full-duplex Φορητό Πομποδέκτη RPU500-F στην IBC 2023.

Η Wisycom θα αποκαλύψει τον νέο της full-duplex φορητό Πομποδέκτη (transceiver) RPU500-F στην IBC 2023 (Hall 8, Περίπτερο C51). Σχεδιασμένος για αθλητικές και ζωντανές εκδηλώσεις καθώς και για την κάλυψη των σχολιαστών σε εξωτερικές μεταδόσεις, ο Πομποδέκτης διαθέτει one-Watt multiband Πομπό (όπου μπορεί να εφαρμοστεί) και έναν νέας σχεδίασης integrated intercom/IFB Δέκτη.



Η λύση RPU500-F διαθέτει εργονομική μορφή μικρών διαστάσεων (73,1 mm x 64,5 mm x 21,6 mm), γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε ζωντανές εφαρμογές που απαιτούν αρκετή κίνηση. Με μία μπαταρία που διαρκεί περισσότερο από πέντε ώρες με συνεχή high-power μετάδοση, ο Πομποδέκτης RPU500-F είναι κατάλληλος και για εφαρμογές όπου ενδέχεται να απαιτείται κάλυψη μεγάλης χρονικής περιόδου. Επιπλέον, η transflective έγχρωμη LCD οθόνη του Πομποδέκτη εγγυάται ότι θα παραμένει ευανάγνωστη σε όλες τις περιπτώσεις φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου ηλιακού φωτός, κάτι που είναι ιδανικό στις αθλητικές μεταδόσεις και σε άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις.


Ο Πομπός λειτουργεί στο φάσμα 174-960 MHz, ενώ ο Δέκτης λειτουργεί στην περιοχή συχνοτήτων 440-700 MHz και μπορεί να λειτουργήσει  σε τρία διαφορετικά modes, τα οποία επιλέγονται από το μενού της συσκευής. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται: ultra-narrowband (channel bandwidth 12.5k), narrowband (50k) και narrowband enhanced (110k). Το εύρος ζώνης (bandwidth) που παρέχεται από την enhanced mode καθιστά δυνατή τη συμπερίληψη έως και τριών embedded πηγών ήχου στην ίδια συσκευή. Επίσης, η συσκευή διαθέτει τέσσερα προγραμματιζόμενα push-to-talk πλήκτρα για τη δρομολόγηση ήχου εξ αποστάσεως σε AUX ή μέσω Ethernet με Ember+.


Σχεδιασμένος για να λειτουργεί με τους Δέκτες της Wisycom Symphony Series και τους Πομπούς της Σειράς MTK, ο Πομποδέκτης RPU500-F παρέχει στους χρήστες ένα πρωτόγνωρο, broadcast ποιότητας, full-duplex και μεγάλης εμβέλειας ασύρματο σύστημα reporting.

Πληροφορίες: www.wisycom.com & Audio & Vision *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Wisycom - Άμστερνταμ, 7 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία