Οι Μονάδες Φωτισμού της ETC μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην Ελληνική Τηλεόραση και το Θέατρο.

Διαβάστε ακολούθως το Δελτίο Τύπου που απέστειλε στην Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας η ETC:



Οι Μονάδες Φωτισμού νέας γενιάς της εταιρείας ETC / High End Systems, η οποία αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, έχουν επιλεγεί από την εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού Papadimas AVL για την κάλυψη των αναγκών των γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών "The Voice" & "Just the 2 of Us" καθώς και για τις ανάγκες του μιούζικαλ-υπερπαραγωγής "Το Φάντασμα της Όπερας", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Περισσότερες από 200 μονάδες κινούμενου φωτισμού της ETC / High End Systems, όλες ελεγχόμενες μέσω κονσόλων Hog 4 και Eos, χρησιμοποιήθηκαν στις ανωτέρω τηλεοπτικές παραγωγές συμπεριλαμβανομένων των SolaFrame, SolaSpot, Lonestar και SolaPix, σε συνδυασμό με τις λύσεις φωτισμού Source Four Series 3 Daylight HDR LED με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστοιχία Leds X8 που παρέχει απαράμιλλο έλεγχο στον τρόπο απόδοσης του τόνου του δέρματος και των αντικειμένων στην οθόνη.



Αντιστοίχως, για τις ανάγκες της Παράστασης "Το Φάντασμα της Όπερας" αξιοποιήθηκε μεγάλη γκάμα από μονάδες κινούμενου φωτισμού Spot και Wash της ETC / High End Systems σε συνδυασμό με τις απαράμιλλες λύσεις φωτισμού Source Four LED Series 2 Lustr με το x7 Color System της ETC, που αποδίδουν αληθινά και ευρέος φάσματος χρώματα.



Η Papadimas AVL εδραίωσε την παρουσία της στην αγορά του broadcast της Ελλάδας μέσω της προμήθειας προϊόντων νέας γενιάς και υψηλής ποιότητας.

“Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των παραγωγών για εξοπλισμό νέας γενιάς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως προς την κάλυψη των αναγκών των τηλεοπτικών παραγωγών "The Voice" και "Just the 2 of Us", αλλά και του μιούζικαλ "Το Φάντασμα της Όπερας" με εξοπλισμό της ETC / High End Systems, γεγονός που έθεσε ψηλά τον πήχη και για τους ανταγωνιστές μας. Η πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων της ETC / High End Systems σε συνδυασμό με τις μεγάλες ποσότητες που διαθέτουμε μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε έναν στόλο που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές,” σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της Papadimas AVL , Παναγιώτης Παπαδήμας.



Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ETC για την Περιφέρεια στην οποία περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, κος. Κωνσταντίνος Βονοφακίδης, σχολιάζει: “Επιθυμώ να ευχαριστήσω την Papadimas AVL για τη συνεχή εμπιστοσύνη της στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου  της πανδημίας. Πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία που σφυρηλατήθηκε μέσω της απαράμιλλης υποστήριξης του Τοπικού Μεταπωλητή μας, δηλαδή της εταιρείας Audio & Vision.

"Η συνεργασία μεταξύ της Papadimas AVL και της Audio & Vision είχε σημαντικά θετικό αντίκτυπο στον κλάδο της τηλεόρασης και των ζωντανών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Η συνολική ποιότητα του φωτισμού έχει βελτιωθεί με την αναβάθμιση πολλών παραγωγών μέσω του εξοπλισμού της ETC, ενώ οι DOP και οι LD υλοποιούν τις σχεδιαστικές δημιουργίες τους με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, μέσω των προϊόντων μας.”

Πληροφορίες: www.etcconnect.com

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου  - ETC - Ιούνιος 2023

Στην ίδια κατηγορία