το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 09:11

Η Lawo αγγίζει τον Παλμό του νέου Ρ/Σ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τα εγκαίνια του να γίνονται παρουσία πλήθους αστέρων στο Αμφιθέατρο Al Majaz, ο νέος Ραδιοφωνικός Σταθμός Pulse 95 Radio της Sharjah είναι ο πρώτος αγγλόφωνος στα Εμιράτα. Έχοντας "βγει στον αέρα" αρχές Μαΐου, ο Pulse 95 εκπέμπει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE) στα FM (95.0), ενώ μεταδίδει το πρόγραμμά του και μέσω του διαδικτύου και της mobile app της Sharjah Media Corporation (SMC) με την εκτεταμένη χρήση μίξης, δρομολόγησης και ελέγχου από τον Γερμανό πρωτοπόρο στον τομέα broadcast, δηλαδή την εταιρεία Lawo.

Θεωρούμενος ως “Η Καρδιά της Sharjah”, ο Ρ/Σ Pulse 95 υπόσχεται εστίαση στις ειδήσεις και τις νεότερες επιχειρηματικές και εμπορικές εξελίξεις στα Εμιράτα, οι μαζί με αποκλειστικές συνεντεύξεις, features, πρωινές συζητήσεις, βραδινά segments, αλλά και πολύ μουσική. Η φωνή του Sheikh Sultan Bin Ahmed Al Qasimi, Προέδρου του Sharjah Media Council, ήταν η πρώτη που ακούστηκε από τον Σταθμό, απαντώντας σε ερωτήσεις on-air σχετικά με αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα.

ruby VisTool 2s lr

“Η έναρξη λειτουργίας του Ρ/Σ Pulse 95 αποτελεί ένα πραγματικό επιχειρηματικό εγχείρημα σε μία νέα αγορά για τη Sharjah Media Corporation. Παρατηρήσαμε το κενό ως προς την Αγγλόφωνη ενημέρωση, ειδικά όταν τόσοι πολλοί από τους κατοίκους του εμιράτου χρησιμοποιούν τα αγγλικά στην καθημερινή τους ζωή και ασκούν όλο και περισσότερο επιχειρηματική δραστηριότητα στα αγγλικά,” αναφέρει η δήλωση σε ένα δελτίο τύπου. “Επίσης, ο Ρ/Σ Pulse 95 προσφέρει στους ακροατές κορυφαίες στα charts μουσικές επιλογές σε ένα ακουστικό format, πλήρως εναρμονισμένο με το brand του Σταθμού και του στυλ του ως talk radio. Έχουμε εξασφαλίσει τη συνέπεια κάθε πτυχής του περιεχομένου και η εισαγωγή του στοιχείου ακουστικής μουσικής ακολουθεί τέλεια, όντας συμπληρωματική και όχι αδιάκριτη.”

Η SMC εξόπλισε τον Σταθμό με ένα ζεύγος συστημάτων της Lawo που αποτελείται από τις επιφάνειες ελέγχου ruby μαζί με τις μηχανές μίξης Power Core και τις διεπαφές χρήσης (user interfaces) VisTool. Η εγκατάσταση αποτελεί μία επέκταση του υπάρχοντος δρομολογητή σήματος (router) NOVA17 Mk.II που ήδη αξιοποιεί η SMC.

Υποστηρίζοντας από τέσσερα έως 60 faders και έχοντας πλήρη συμμόρφωση κατά το AES67, οι κονσόλες ruby προσφέρουν AutoMix smart mixing και ένα context-sensitive GUI μέσω του VisTool. Με τη φυσική επιφάνεια μίξης να διαθέτει faders, επιλογείς πηγής, ρυθμιστικά monitor, οι λειτουργίες που απαιτούν λιγότερη συχνή πρόσβαση όπως οι επιλογές routing είναι διαθέσιμες μέσω context-sensitive multi-touch οθόνες.

Sharja Media Corporation outside s lr

Η μηχανή Power Core υποστηρίζει εκατοντάδες AES67 και MADI I/O κανάλια και μπορεί να επεκταθεί με plug-in κάρτες για τη φιλοξενία περισσοτέρων ψηφιακών και αναλογικών πηγών. Προσφέρει εγγενώς 96 DSP κανάλια, πολλά AutoMix groups, αλλά και εσωτερικό routing matrix 1920 x 1920.

Ο Pulse 95 Radio παρουσιάζεται ως ένας feel-good Σταθμός που αναδεικνύει την πλούσια πολιτιστική παράδοση της Sharjah, δίχως να περιορίζεται αποκλειστικά στο Αγγλόφωνο ακροατήριο.
Μολονότι ο Pulse 95 είναι ο πρώτος Αγγλόφωνος Σταθμός στη Sharjah, δεν απευθύνεται μόνον στους εγγενώς αγγλόφωνους ακροατές. Ο Pulse 95 είναι μία επιλογή για τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν την Αγγλική γλώσσα και που συνεχίζουν να απολαμβάνουν το format και το περιεχόμενο των shows ακόμα και αν δεν πρόκειται για τη μητρική τους γλώσσα. Στόχος του Σταθμού είναι “η ύπαρξη ενός σταθμού με συμπεριφορά, διασκέδαση, εμπιστοσύνη, καλή διάθεση, που να δίδει στους ακροατές θετικές, αισιόδοξες ιστορίες πραγματικών ανθρώπων.”

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco SA*
Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 09:18

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group