radiotvlink.gr uses coockies

Friday, 24 March 2017 12:33

Η Προεδρική Βιβλιοθήκη της Ρωσίας αναβαθμίζει το MAM της με την τεχνολογία Etere ETX.

Rate this item
(0 votes)

Η Προεδρική Βιβλιοθήκη Μπόρις Γιέλτσιν (Boris Yeltsin Presidential Library) επιλέγει τον Etere ETX server ως αναβάθμιση και εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στις λύσεις της Etere για την αποδεδειγμένη στην αγορά απόδοση, ροή εργασίας και αξιοπιστία της.

Η Προεδρική Βιβλιοθήκη Boris Yeltsin ανανέωσε για μία ακόμη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης στην Etere και τις αποτελεσματικές, αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις της. Το ζήτημα της αναβάθμισης των Omneon servers που χρησιμοποιούνταν επί 9 χρόνια ενέκυψε προσφάτως στις Τηλεοπτικές-Πολυμεσικές εγκαταστάσεις της Presidential Library. Η εταιρεία PBDS προσέφερε τον broadcasting εξοπλισμό Etere ETX ως μία σύγχρονη λύση. Ύστερα από τη μελέτη των χαρακτηριστικών και τη δοκιμή της προτεινόμενης συσκευής, το τεχνικό τμήμα της President Library συμφώνησε ως προς την αναβάθμιση.

Η Presidential Library Boris Yeltsin αποτελεί ικανοποιημένος χρήστης των λύσεων της Etere εδώ και αρκετό καιρό. Το 2009, η Boris Yeltsin Presidential Library επέλεξε την Etere ως ιδανική λύση για κορυφαίας τεχνολογίας ψηφιακό σύστημα πολυμέσων. Η Boris Yeltsin Presidential Library αποτελεί μία από τις τρεις εθνικές βιβλιοθήκες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αντιπροσωπεύει μία νέα εποχή στην ανάπτυξη της επιστήμης της βιβλιοθηκονομίας στη Ρωσία. Η Etere διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο σε αυτό το πολιτιστικό έργο, την ψηφιακοποίηση και τη διαφύλαξη της εκτενούς συλλογής υλικών σημαντικής πολιτιστικής αξίας, συμπεριλαμβανομένων χειρόγραφων, εκδόσεων, εικόνων, οπτικοακουστικών clips και videos. Το έργο διαφύλαξης αυτών των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων από το πέρασμα του χρόνου υλοποιείται με το υψηλής αποτελεσματικότητας, αξιόπιστο και ευέλικτο σύστημα Media Asset Management (MAM) της Etere, το οποίο γεφυρώνει την ψηφιακή ροή εργασίας από την αρχή έως το τέλος, προσφέροντας ένα κορυφαίας τεχνολογίας κέντρο πόρων στους επισκέπτες. Η εγκατάσταση σημείωσε απόλυτη επιτυχία χάρη στο εύκολης συντήρησης, προσαρμοσμένης-εξατομικευμένης υλοποίησης και βελτιστοποιημένων λειτουργιών, με ανθεκτικότητα στο σφάλμα και πλήρως κλιμακωτό σύστημα που παρέχει την καλύτερη απόσβεση της επένδυσης.

Τα πλεονεκτήματα της συνέργιες με το Etere ETX
Το Etere ETX αποτελεί μέρος του πλαισίου εργασίας Media Enterprise Resource Planning (MERP) της Etere με τις ολοκληρωμένες, αρθρωτές και ενοποιημένες λύσεις λογισμικού που καλύπτουν τον πλήρη κύκλο ζωής των μέσων. Το ETX περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη σε IP για HD και SD video. Όντας έτοιμο για 4K και ως ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα και προσιτού κόστους συστήματα διαχείρισης video της αγοράς, το ETX αποτελεί ένα πλήρες channel-in-a-box, εξοπλισμένο με διάφορες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της πλήρως ψηφιακής μηχανής εισαγωγής/playout που είναι ικανή για τεχνολογία επαγγελματικού video με υποστήριξη όλων των σημαντικών essences και wrappers της broadcast βιομηχανίας.

Το ETX υποστηρίζει όλα τα σχήματα συμπίεσης, συμπεριλαμβανομένων MPEG-2, DV25, HDV, DVCpro, DVCpro50, DVCproHD, IMX30/40/50, XDcam-EX, XDCam-HD, AVC-Intra AVC-HD, H264, WMV, ProRes και HEVC. Η πανίσχυρη ψηφιακή λύση είναι ικανή για SDI έξοδο, πολλά layers γραφικών, 3D κινούμενα γραφικά, H264 κωδικοποίηση καθώς και για υποστήριξη Flash γραφικών. Ευέλικτο και πανίσχυρο διαχειρίζεται μία πλήρη γκάμα επιλογών playout, συμπεριλαμβανομένων ενός καναλιού, πολλών καναλιών και πολλών πλατφορμών. Το ETX έχει σχεδιαστεί για να εργάζεται με υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας σε σφάλματα προς αποφυγή της διακοπής λειτουργίας ή απωλειών, λόγω της διανομής των δεδομένων του video μέσω διαφόρων κόμβων εισαγωγής και playout, κάτι που διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλα τα δεδομένα του video. Επίσης, το ETX εξασφαλίζει μία κατανεμημένη αρχιτεκτονική με master και clone αυτοματισμό, καθώς και με βασικούς και εφεδρικούς video servers για μία πραγματικά ανθεκτική στα σφάλματα απόδοση. Τελικώς η προσφορά σταθερής απόδοσης αποτελεί ένα κρίσιμης σημασίας σημείο αναφοράς σε όλα τα έργα που συμμετέχει η Etere.

Η Προεδρική Βιβλιοθήκη Boris Yeltsin αποτελεί σημαντικό μέρος του δικτύου που θα περιλαμβάνει και άλλα τμήματα με την ενοποίηση ψηφιακών αρχείων και πολύτιμων πόρων από άλλες βιβλιοθήκες σε όλη τη Ρωσική Ομοσπονδία σε ένα ενιαίο κέντρο πληροφορίας. Εξοπλισμένη με τις λύσεις της Etere, είναι ενισχυμένη για την επόμενης γενιάς επιτυχία!

 

Πληροφορίες: www.etere.com & AVSYS *
Μεταπωλητής Ελλάδος

Last modified on Friday, 24 March 2017 12:57

Leave a comment

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group