H Unreality Pictures Παρουσιάζει την ταινία του Ιάκωβου Μυλωνά «Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

Μια τρυφερή κωμωδία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που άλλαξε τον κόσμο.
Η Unreality Pictures σας προσκαλεί, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 12.30 μ.μ., στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46, Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας με τίτλο «Η Ζωγραφιά του Θεού».



Δείτε Φωτογραφίες στην Image Gallery, στο τέλος της Πρώτης Ηλεκτρονικής Σελίδας της Τεχνολογικής Διαδικτυακής Πύλης μας (Home Page - για λίγες ημέρες) & στην Image Gallery (μόνιμα - στο τέλος αυτής της ηλεκτρονικής σελίδας).

‘‘Η Ζωγραφιά του Θεού’’ είναι βασισμένη στο βραβευμένο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Μυλωνά.  Μια συγκινητική κωμωδία που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια η έλευση ενός παιδιού με αναπηρία και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ’ όλα την αγάπη!  Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑμεΑ και στον περίγυρο τους.  Η ταινία συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση.  Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Ο Δημήτρης γυρνάει στην Ελλάδα μετά το θάνατο της μητέρας του για να βάλει σε ίδρυμα την ανάπηρη αδερφή του ώστε να ζήσει τον έρωτα του με τη Στέλλα.  Η ζωή όμως έχει διαφορετική άποψη.  Στο πατρικό τον περιμένουν εκπλήξεις που θα ανατρέψουν ολοκληρωτικά την προσωπική του ζωή και την κοσμοθεωρία του. Στη συνέχεια κωμικά περιστατικά, εκβιασμοί, ίντριγκες και έρωτες θα συνθέσουν ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και καταστάσεων που δύσκολα θα ξεμπερδευτούν.   



Το σενάριο είναι του Ιάκωβου Μυλωνά, η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Καλογερόπουλου και η παραγωγή της Unreality Pictures.

Δείτε εδώ το Πρώτο Τρέιλερ της Ταινίας – Η Ζωγραφιά του Θεού.



Κρατήσεις/RSVP: https://www.eventbrite.com/e/h-tickets-584738638007

Πληροφορίες: www.zografiatoutheou.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Μάρτιος 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία