Αποδοχή πρακτικού Επιτροπής διαπραγμάτευσης για Τεχνική Υποστήριξη Συστημάτων Ροών ΕΡΤ από PTS.

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση της Δημόσιας Τηλεόρασης:



Στην Αθήνα, σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας και ο κ. Ιωάννης Δάρρας, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν επίσης ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κα Ιωάννα Στεφανάκη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νικόλαο Ελματζιόγλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως :

Θέμα 8ο : Αποδοχή πρακτικού Επιτροπής διαπραγμάτευσης για την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων ροών της ΕΡΤ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την υπ' αρ. πρωτ. : 2023/43/31.01.2023 εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, αποφασίζει ομόφωνα και :

Α. Αποδέχεται το πρακτικό 2/30.01.2023 της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την κατάρτιση σύμβασης παροχής υπηρεσιών συντήρησης του συστήματος αυτοματισμού και αναπαραγωγής για τις ροές των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ, που προμηθεύτηκε μετά από διαγωνιστική διαδικασία δυνάμει της υπ' αρ. 12/2019 διακήρυξης, σύμφωνα με όσα αναλυτικά περιγράφονται σε αυτό.

Β. Αποδέχεται την προσφορά της εταιρίας με την επωνυμία «PTS Pierides Technosystems» με αριθμό 6277D/KP-30.01.2023, σύμφωνα με το ως άνω πρακτικό της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης, καθώς και τον προαιρετικό όρο για απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη με κόστος 2.010,00 € πλέον ΦΠΑ ανά ημέρα προεγκρίνοντας απομακρυσμένη υποστήριξη 20 ημερών με συνολικό κόστος 40.200,00 € πλέον ΦΠΑ, βάσει των αναγκών και εφόσον προκύψουν, που θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το έτος 2023.

Γ. Εγκρίνει την κατάρτιση σύμβασης παροχής υπηρεσιών συντήρησης του συστήματος αυτοματισμού και αναπαραγωγής για τις ροές των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ, για ένα έτος, έως 30.11.2023. Η δαπάνη ύψους 132.613,00 πλέον ΦΠΑ θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το έτος 2023.
Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων εξουσιοδοτείται για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, καθώς και για τον ορισμό Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου. Ορίζεται, επίσης, ως δευτερεύων διατάκτης.

Δ. Εγκρίνει τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης του συστήματος αυτοματισμού και αναπαραγωγής για τις ροές των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ, διάρκειας 2 ετών με δικαίωμα προαίρεσης για ένα επιπλέον έτος, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 397.839,00 € πλέον ΦΠΑ, η οποία θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ ΑΕ για τα έτη 2023 (κατά 11.051,083 € πλέον ΦΠΑ), 2024 (κατά 132.613,00 € πλέον ΦΠΑ), 2025 (κατά 132.613,00 € πλέον ΦΠΑ) και 2026 (κατά 121.561,917 € πλέον ΦΠΑ).

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων εξουσιοδοτείται να εγκρίνει τους όρους και να υπογράψει τη διακήρυξη, καθώς και να υπογράψει κάθε σχετικό με το διαγωνισμό έγγραφο, να χειρίζεται οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά το χρόνο διενέργειας του διαγωνισμού και μέχρι την έκδοση απόφασης ανάδειξης οριστικού αναδόχου και να ορίσει τις κατά περίπτωση Επιτροπές. Ορίζεται, επίσης, ως δευτερεύων διατάκτης για την έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης (ΑΑΥ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ
 
Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΕΡΤ ΑΕ) - Αθήνα, 02.02.2023 - Αρ. Πρωτ. : 5291
 

Στην ίδια κατηγορία