An Englishman in… Austria - Ο Sting παίζει στο Eisenstadt με μικρόφωνα της Austrian Audio.

Ο Βρετανός σούπερσταρ Sting επισκέφτηκε το Eisenstadt κατά τη διάρκεια της περιοδείας “My Songs Tour” και εμφανίστηκε στις 15 Ιουλίου 2022 στους χώρους του πάρκου Esterházy Palace στη Βιέννη της Αυστρίας. Μαζί του στην περιοδεία ήταν τα μικρόφωνα της Austrian Audio. Δεδομένου ότι όλα τα μικρόφωνα της Austrian Audio είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα στη Βιέννη, τα OD505, CC8 και OC818, που χρησιμοποιήθηκαν στα φωνητικά και στους ενισχυτές κιθάρας, επέστρεψαν στη πηγή τους.



Το «My Songs» του Sting είναι μια ειδική παράσταση που περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα τραγούδια του νικητή των 17 βραβείων Grammy, όπως τα "Englishman in New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", «Roxanne», «Message In A Bottle» και πολλά άλλα. Ο Sting εμφανίστηκε συνοδευόμενος από ένα ροκ σύνολο αποτελούμενο από τους: Dominic Miller (κιθάρα), Zack Jones (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Sting (μπάσο), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (harmonica) με τη Melissa Musique και Gene Noble (backing φωνητικά).

Ο FOH μηχανικός του Sting, Howard Page, συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη για δεκαετίες και είναι καλά εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις των ζωντανών παραστάσεων του Sting. Επέλεξε το μικρόφωνο OD505 για τους τραγουδιστές των backing vocals και αισθάνεται ότι έχουν κάνει πραγματική διαφορά λόγω της αυξημένης ευαισθησίας αλλά και της ποιότητας του ηχητικού σήματος. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτά τα νέα μικρόφωνα μου δίνουν την καθαρότητα και τη σαφήνεια που χρειάζομαι».

Πληροφορίες εδώ .

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Bon Studio - 11 Aυγούστου 2022

Στην ίδια κατηγορία