το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 13:55

Η COSMOTE TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να γυρίσουν τον χρόνο πίσω έως και 7 ημέρες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H COSMOTE TV αναβαθμίζει την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να γυρίσουν τον χρόνο πίσω έως και 7 ημέρες και να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή, το αγαπημένο τους αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο από 50 θεματικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων όλων των COSMOTE SPORT και COSMOTE CINEMA καναλιών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, οι συνδρομητές μπορούν να ξεκινούν από την αρχή κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος κάνοντας pause, fast forward & rewind.

COSTV REPLAY LOGO 720
Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV μέσω της hybrid πλατφόρμας, απλά συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους με το router της Ιnternet σύνδεσής τους οποιουδήποτε παρόχου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσωρινή λήψη του προγράµµατος COSMOTE REPLAY TV στο σκληρό τους δίσκο, για να το παρακολουθήσουν αργότερα, εφόσον είναι ακόμη διαθέσιμο.

 

Η δυνατότητα του catch up έως και 7 ημέρες, διατίθεται και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, για θέαση από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - COSMOTE - 22 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 13:59

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group