Η Ant Media ενσωματώνει λύσεις της Zixi για Live Streaming σε Πραγματικό Χρόνο.

Διανομή Ζωντανού Video σε Kλίμακα μέσω Εξαιρετικά Μικρής Καθυστέρησης και Ισχυρών Διεθνών Συνδέσεων.



Waltham, MA 7 Φεβρουαρίου 2023 - Η Zixi, ηγέτης της Βιομηχανίας που επιτρέπει την αξιόπιστη, ζωντανή μετάδοση video broadcast ποιότητας μέσω οποιουδήποτε IP δικτύου και πάροχος της βραβευμένης Software-Defined Video Platform SDVP (Πλατφόρμα Video που Καθορίζεται από το Λογισμικό) ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Ant Media καθώς και την ενσωμάτωση με Ant Media Server (AMS) για έτοιμες προς χρήση, επεκτάσιμες λύσεις video streaming σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες αναπτύσσονται εύκολα και γρήγορα στις φυσικές εγκαταστάσεις (on-premises), ή σε δημόσια δίκτυα υπολογιστικού νέφους (cloud). Η λύση AMS βοηθά τις επιχειρήσεις όπως ed-tech, gaming, υπηρεσίες ηλεκτρονικών δημοπρασιών, τηλεοπτικοί σταθμοί, εταιρείες ασφάλειας ή επιτήρησης καθώς και developers mobile app που απαιτούν την ύπαρξη live video streaming υποδομής για τη δημιουργία λύσεων εφαρμογών ζωντανής video συνδιάσκεψης, διαδικτυακής ή μαζικής μετάδοσης (broadcast) και παρακολούθησης (monitoring).

Η λύση AMS αποτελεί streaming engine που μπορεί να εισάγει Zixi-enabled ζωντανές πηγές υψηλής απόδοσης και να παρέχει προσαρμοζόμενο streaming εξαιρετικά μικρής καθυστέρησης αξιοποιώντας την τεχνολογία WebRTC με καθυστέρηση μικρότερη από 0,5 δευτερόλεπτα. Εξαιρετικά επεκτάσιμη, τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα, αυξάνει εύκολα τον αριθμό των publishers και των θεατών με auto-scale cluster. Η λύση AMS υποστηρίζει εκατομμύρια θεατές και streams, ενώ πέρα από την αξιοποίηση των Zixi πηγών οι χρήστες μπορούν να προβούν σε publish AMS streams με έξοδο στην SDVP, απελευθερώνοντας πανίσχυρες ροές εργασίας, όπως προηγμένη ζωντανή διακωδικοποίηση (transcoding) επιταχυνόμενη από τη GPU, αλληλουχία προστασίας από σφάλματα λειτουργίας της Zixi, για την οποία εκκρεμεί απονομή διπλώματος ευρεσιτεχνίας, σύνδεση σε διαφορετικά δίκτυα, πίνακες ελέγχου ζωντανών λειτουργιών που δημιουργούνται για ειδικό σκοπό, βελτιωμένη οπτικοποίηση και κεντρική διαχείριση των ζωντανών καναλιών. Το streaming σε πραγματικό χρόνο με εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση λαμβάνει τα προστατευμένα Zixi streams και τα διανέμει μέσω ενός κλιμακούμενου WebRTC δικτύου με πλήρες full WebRTC stack συμπεριλαμβανομένων των SFU, MCU και καναλιού δεδομένων για παγκόσμια διανομή κλίμακας.

Η λύση Ant Media Server έχει ενσωματώσει την SDVP για την εισαγωγή ζωντανών streams που διανέμονται με την αξιοποίηση του αποδεδειγμένου πρωτοκόλλου Zixi. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της λύσης AMS μπορούν να συνδεθούν σε ένα μεγάλο εύρος ζωντανών πηγών broadcast ποιότητας και να επωφεληθούν από δυνατότητες υψηλής ποιότητας, όπως η βελτιωμένη ανθεκτικότητα του stream λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη συμφόρηση ως προς τη δρομολόγηση και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δυναμική FEC για έως και 40% πιο αποτελεσματική χρήση του δικτύου, η βελτιστοποιημένη ποιότητα της διανομής με διαμόρφωση του εύρους ζώνης (bandwidth) λαμβάνοντας υπ’ όψιν το περιεχόμενο, αλλά και η κορυφαία ασφάλεια στη Βιομηχανία συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης στην κατηγορία ασφάλειας με DTLS και της ασφάλειας κρυπτογράφησης περιεχομένου AES. Η μεταφορά δίχως σφάλματα με μικρή καθυστέρηση μέσω IP δικτύων είναι κρίσιμης σημασίας για τη διανομή ζωντανού video μέσω μη διαχειριζόμενων IP δικτύων. Το πρωτόκολλο της Zixi είναι ένα ανθεκτικό πρωτόκολλο ως προς τη συμφόρηση, το οποίο λαμβάνει υπ’ όψιν το δίκτυο ώστε να προσαρμόζεται στις διάφορες συνθήκες του δικτύου για τη μεταφορά video δίχως σφάλματα μέσω IP, εξασφαλίζοντας χρόνο ορθής λειτουργίας κατά 99,9999% με ελάχιστη χρονική καθυστέρηση, παρέχοντας προστατευμένη multicast μεταφορά, αποδοτική αξιοποίηση του εύρους ζώνης και βελτίωση ως προς encoder backpressure. Επίσης, ενσωματώνεται το Zixi ZEN Master control plane ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες να διαχειρίζονται διαμορφώσεις μεγάλης κλίμακας και να οργανώνουν, αναλύουν, παρακολουθούν, αλλά και να αναφέρουν live video streams, συμπεριλαμβανομένων Ant Media Server αναπτύξεων και Zixi Enabled Network πελατών, ενσωματωμένων hardware (υλισμικού) και software εφαρμογών, πλατφορμών και παρόσων υπηρεσιών προτυποποιημένων κατά το Zixi.

“Με ενσωματωμένη την υποστήριξη του Πρωτοκόλλου της Zixi, οι Ant Media Servers διαθέτουν πρόσβαση στην κορυφαία απόδοση της Βιομηχανίας, στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που παρέχει η SDVP,” δήλωσε ο Ahmet Oguz Mermerkaya, CEO /Συνιδρυτής της Ant Media. “Με την αξιοποίηση της συνδυαστικής λύσης AMS και SDVP οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στην υψηλής απόδοσης, επεκτάσιμη διανομή video σε πραγματικό χρόνο.”

“Αυτή η συναρπαστική ενσωμάτωση ζητήθηκε αρχικώς από video game και Esports live streaming πλατφόρμες,” δήλωσε ο John Wastcoat, Αντιπρόεδρος Συμμαχιών και Marketing, της Zixi. “Και η πρωτοποριακή καινοτομία WebRTC του Ant Media Server προσφέρει την απαραίτητη υποδομή για την επόμενη γενιά εφαρμογών κρίσιμης σημασίας όπως live game shows, e-learning και mobile streaming.”

Η Ant Media θα επιδείξει την ενσωμάτωση των λύσεων της Zixi στο AMS συμμετέχοντας στο Partner Village της Zixi κατά την Έκθεση NAB 2023, West Hall Booth 3301, 16 έως 19 Απριλίου 2023.

Πληροφορίες: www.zixi.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Zixi - Waltham, MA 7 Φεβρουαρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία