Ο Ρ/Φ Σταθμός RRI PRO 1 της Ινδονησίας εγκαθιστά κονσόλα CAPITOL IP στο Studio του στην πόλη Banten.

Η Δημόσια Ραδιοφωνία RRI βασίζεται ήδη στην τεχνολογία της AEQ για τα Studio της σε Makassar, Tanjung Pinang και Surabaya.



Το Radio Republic Indonesia (γνωστό με τα ακρωνύμια RRI) είναι ο Εθνικός Δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός broadcaster της Ινδονησίας. Η RRI ιδρύθηκε το 1945 και αυτήν τη στιγμή διαθέτει τέσσερα κύρια κανάλια που ονομάζονται RRI1, RR2, RR3 και RR4 και ένα διεθνές κανάλι γνωστό ως Voice of Indonesia (Φωνή της Ινδονησίας).



Παλαιότερα, η RRI εργαζόταν με αναλογικό υλικό, αλλά η Περιφερειακή Διοίκηση του Σταθμού αποφάσισε να εκσυγχρονίσει το Κεντρικό Studio στην πόλη Banten με Ψηφιακή Τεχνολογία και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κονσόλα AEQ CAPITOL IP ως καρδιά του συστήματος.

Για την επιλογή τόσο σημαντικού εξοπλισμού, με αυτά τα χαρακτηριστικά εγκατάστασης και χειριστών, αναζήτησε έναν εξοπλισμό ο οποίος να προσφέρει μέγιστη ποιότητα ήχου με τη νεότερη διαθέσιμη ψηφιακή τεχνολογία, αλλά και πάντα να εγγυάται την ιδιαιτέρως φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.

Η AEQ CAPITOL IP αποτελεί ψηφιακή κονσόλα μίξης ήχου σταθερής διαμόρφωσης, των 8 καναλιών. Στην CAPITOL IP η υλοποίηση της IP συνδεσιμότητας βασίζεται στο module 16 καναλιών εισόδου και 16 καναλιών εξόδου μαζί με το συμπεριλαμβανόμενο core της. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της AEQ CAPITOL IP είναι ο μεγάλος αριθμός εισόδων που διαθέτει: 4 μικροφώνου/γραμμής (Line), 12 αναλογικών, 4 ψηφιακών στερεοφωνικών AES/EBU (AES3), 2 ψηφιακών στερεοφωνικών USB, 2 προαιρετικών τηλεφωνικών γραμμών (Lines) και προαιρετικών ψηφιακών πολυκαναλικών συνδέσεων ήχου, 16 AoIP κανάλια μέσω δύο υποδοχών Ethernet ή 64 MADI κανάλια εισόδου μέσω οπτικής ίνας.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την RRI, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση https://rri.co.id/

Πληροφορίες: www.aeq.eu & Καλαβίτης Α.Ε.Ε. *

* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AEQ - 7 Δεκεμβρίου 2022

Στην ίδια κατηγορία