Νέο Φόρουμ για την Υποστήριξη όσων Εφαρμόζουν το DVB-I.

Το DVB Project εκκίνησε τη λειτουργία του DVB-I Forum, μίας διαδικτυακής κοινότητας, ανοικτής σε οποιονδήποτε εμπλέκεται ή ενδιαφέρεται για την εφαρμογή του DVB-I. Χρησιμοποιώντας έναν Discord server, η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος για την υποβολή ερωτήσεων, την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και την παροχή σχολίων σχετικά με τις Προδιαγραφές.



Με την έναρξη πιλοτικών δραστηριοτήτων του DVB-I στη Γερμανία και την Ιταλία, παράλληλα με το αυξανόμενο ενδιαφέρον από παρόχους περιεχομένου και υπηρεσιών, ρυθμιστικές αρχές και κατασκευαστές, υπάρχει ανάγκη και ευκαιρία για αυξημένη συνεργασία. Το DVB-I Forum έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ιδιότητα Mέλους του στο DVB, να παρέχει συνεισφορά, η οποία θα μπορούσε τελικά να συμβάλει στις οδηγίες εφαρμογής του DVB-I ή στην προσθήκη νέων δυνατοτήτων στην Προδιαγραφή.

Discord Κανάλια

Πολλά κανάλια έχουν δημιουργηθεί στον Discord server. Όσοι ηγούνται των εμπορικών και των τεχνικών εργασιών στο πλαίσιο του DVB Project, θα είναι ενεργοί στα σχετικά κανάλια, όπως και οι εκπρόσωποι των πιλοτικών δραστηριοτήτων σε Γερμανία και Ιταλία. Παράλληλα με το κανάλι για γενική συζήτηση, έχουν δημιουργηθεί τα ακόλουθα κανάλια:

#spec-feedback – για feedback σχετικά με την Προδιαγραφή DVB-I

#feature-requests – για προτάσεις περί νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών που θα μπορούσαν να προστεθούν στο DVB-I

#pilots – για ερωτήσεις και ενημερώσεις σχετικά με πιλοτικές δραστηριότητες και δοκιμές DVB-I

#events – για πληροφορίες σχετικά με πιθανές εκδηλώσεις όπου θα συζητηθεί ή θα παρουσιαστεί το DVB-I

Η συμμετοχή σε αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα είναι απλή: όσοι κάνουν κλικ στον σύνδεσμο πρόσκλησης (παρακάτω και στο Resource Centre του διαδικτυακού τόπου του DVB-I) θα κληθούν να επαληθεύσουν τη διεύθυνση e-mail τους και να συμφωνήσουν με ορισμένους βασικούς κανόνες σχετικά με τη συμμετοχή. Επίσης, όλα τα νέα Mέλη καλούνται να αναρτήσουν μία σύντομη εισαγωγή στο κατάλληλο κανάλι.

Εγγραφείτε στο DVB-I Forum

Πληροφορίες: https://dvb.org 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - DVB Project - Οκτώβριος 2022

Στην ίδια κατηγορία