το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 10:20

10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Loudness.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Aναρτούμε στην Τεχνική Βιβλιοθήκη μας ένα άρθρο που εξετάζει, όπως άλλωστε δηλώνει και ο τίτλος του, το σημαντικό θέμα του Loudness, που αφορά κυρίως στον χώρο της Τηλεόρασης.
Το άρθρο αυτό θα δημοσιευθεί και στο Περιοδικό RADIO+TV Link (Τεύχος Νο48).  Αποτελεί Xορηγία της εταιρείας ΑΜΥ Α.Ε. (και του Τμήματος AmyDV), την οποία ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του έργου μας.

Για να κατεβάσετε το PDF αρχείο (χωρητικότητας 4,41MB) με το άρθρο: "10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Loudness" κάντε κλικ παρακάτω περιοχή Συννημένων Αρχείων.

Στην Τεχνική Βιβλιοθήκη του Ενημερωτικού Διαδικτυακού Τόπου www.radiotvlink.gr θα μπορείτε πάντα να βρείτε διάφορα White Papers, Τεχνικές Αναλύσεις, Τεχνικά Άρθρα & Παρουσιάσεις στην Ελληνική, ή στην Αγγλική γλώσσα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους Επαγγελματίες της Broadcast, της Broadband και της Post Production-Recording Αγοράς, αλλά και τους Εκπαιδευτικούς Φορείς στο να έχουν άμεση πρόσβαση σε υψηλής σημασίας Τεχνικά και άλλα Κείμενα.
Το Περιεχόμενο της Τεχνικής Βιβλιοθήκης μας προέρχεται από γνωστούς Διεθνείς Φορείς και Οργανισμούς, καθώς και από συνεργάτες του Περιοδικού RADIO+TV Link, αλλά και του News Portal μας, συχνά χωρίς επεξεργασία, ή σχολιασμό από τον Εκδοτικό Οίκο μας.
Θα ακολουθήσει η δημοσίευση του άρθρου "10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για την σύσταση R128 περί Loudness της EBU". 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για να διαβάσετε περισσότερα Τεχνικά Άρθρα και όχι μόνον.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 12:01

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group