το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 09:09

“10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για την σύσταση R128 της EBU περί LOUDNESS”.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Διαδικτυακός Ενημερωτικός Τόπος www.radiotvlink.gr και το Περιοδικό RADIO+TV Link, ως τα κυριότερα Μ.Μ.Ε. για την Broadcast και Broadband Βιομηχανία, άνοιξαν τον κύκλο ενημέρωσης σχετικά με το ζήτημα του LOUDNESS στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Mε την ευγενική χορηγία της AMY A.E. και του Τμήματος AmyDV, δημοσιεύσαμε στην Technical Library του News Portal μας, σε ελεύθερη μετάφραση-απόδοση στην ελληνική γλώσσα, το άρθρο της EBU με Θέμα: “10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για το LOUDNESS”.

Σήμερα, για άλλη μία φορά με την με την χορηγία της ΑΜΥ Α.Ε., προβαίνουμε στην ανάρτηση, σε ελεύθερη μετάφραση-απόδοση στην Ελληνική γλώσσα, ενός άρθρου της EBU με Θέμα: “10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για την σύσταση R128 της EBU περί LOUDNESS”.

Για να κατεβάσετε-διαβάσετε το PDF αρχείο (μέγεθος 1,89MB) με το τεχνικό άρθρο: “10 Ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε για την σύσταση R128 της EBU περί LOUDNESS” κάντε κλικ παρακάτω στην περιοχή Συννημένων Αρχείων.

Στην Τεχνική Βιβλιοθήκη του Ενημερωτικού Διαδικτυακού Τόπου www.radiotvlink.gr θα μπορείτε πάντα να βρείτε διάφορα White Papers, Τεχνικές Αναλύσεις, Τεχνικά Άρθρα & Παρουσιάσεις στην Ελληνική, ή στην Αγγλική γλώσσα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους Επαγγελματίες της Broadcast, της Broadband και της Post Production-Recording Βιομηχανίας, αλλά και τους Εκπαιδευτικούς Φορείς στο να έχουν άμεση πρόσβαση σε υψηλής σημασίας Τεχνικά και άλλα Κείμενα.

Στην Technical Library, αναφορικά με το παρόν άρθρο μπορείτε να βρείτε στην αγγλική γλώσσα την Σύσταση R128 της EBU, τα κείμενα των Τεχνικών Προδιαγραφών: tech3341 EBU METERING SPECIFICATION, tech3342 EBU LOUDNESS RANGE DESCRIPTOR και tech3343 EBU PRACTICAL GUIDELINES FOR LOUDNESS.

Το Περιεχόμενο της Τεχνικής Βιβλιοθήκης μας προέρχεται από γνωστούς Διεθνείς Φορείς και Οργανισμούς, καθώς και από συνεργάτες του Περιοδικού RADIO+TV Link, αλλά και του News Portal μας, συχνά χωρίς επεξεργασία, ή σχολιασμό από τον Εκδοτικό Οίκο μας.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για να διαβάσετε περισσότερα Τεχνικά Άρθρα και όχι μόνον.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 11:53

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group