Η WorldCast Systems ενισχύει τη γκάμα λύσεων QoS monitoring με το Audemat FM Probe.

Η WorldCast Systems, κορυφαίος παγκοσμίως προμηθευτής Ραδιοφωνικών Broadcast λύσεων, ενισχύει τη γκάμα λύσεων QoS monitoring (Παρακολούθησης της Ποιότητας της Υπηρεσίας) με το Audemat FM Probe. Αυτή η εξαιρετικά ολοκληρωμένη λύση επιτρέπει την παρακολούθηση, τη μέτρηση και την ανάλυση του σήματος FM με εξαιρετική ακρίβεια. Οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί και οι Ρυθμιστικές Αρχές μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως μία προκαθορισμένη λίστα καναλιών καθώς και να επαληθεύουν τη συμμόρφωση του FM δικτύου τους τόσο ως προς τη νομοθεσία, όσο και ως προς τις ανάγκες της εκπομπής τους.



Το Audemat FM Probe διατίθεται σε ένα πλαίσιο μικρών διαστάσεων, μόλις 1U και με μία εξαιρετική λίστα δυνατοτήτων και προηγμένων εργαλείων λογισμικού. Το Audemat FM Probe προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης έως και 8 προγραμμάτων καθώς και 50 προγραμμάτων διαδοχικά. Στις άλλες λειτουργίες του περιλαμβάνονται η βαθιά ανάλυση σήματος, συμπεριλαμβανομένων φασμάτων (RF, MPX, ήχου), full αποκωδικοποίηση RDS, ειδοποίηση συναγερμού μέσω e-mail, SNMP traps και Syslog, board τηλεμετρίας καθώς και εγγραφή, αλλά και scan monitoring.

Για πρώτη φορά σε ένα προϊόν παρακολούθησης (monitoring) της Audemat για τα FM, το Audemat FM Probe ενσωματώνει την τεχνολογία watermarking Kantar για την αποκωδικοποίηση και την παρακολούθηση του INK code οποιουδήποτε Σταθμού. Έτσι, επιτρέπει την παρακολούθηση εάν το watermark για τη μέτρηση της ακροαματικότητας μεταδίδεται καλά τη σωστή στιγμή.

Με τη δυνατότητα εγγραφής και streaming ήχου, οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί έχουν τη δυνατότητα να ακούν σε πραγματικό χρόνο την απόδοση του ήχου του προγράμματός τους.

Για ακόμη περισσότερο έλεγχο της ποιότητας της FM εκπομπής, το προϊόν είναι συμβατό με SNMP Συστήματα Διαχείρισης Δικτύου όπως το Kybio και έχει ενισχυθεί με την τεχνολογία ScriptEasy. Αυτή η λύση δύο-σε-ένα, FM + ScriptEasy, επιτρέπει την αξιοποίηση προηγμένης τηλεμετρίας, τη διαχείριση εγκαταστάσεων και την εξατομίκευση-προσαρμογή ιστοσελίδας για την απλή συγκέντρωση και την απεικόνιση των σχετικών δεδομένων.

Το Audemat FM Probe θα παρουσιαστεί στην Έκθεση-Συνέδριο IBC 2022, 9-12 Σεπτεμβρίου, στο Hall 8, στο Περίπτερο 8.C58.

Πληροφορίες: www.worldcastsystems.com/en/c167p229 & www.worldcastconnect.com & Telmaco SA*
* Μεταπωλητής για Ελλάδα & Κύπρο

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - WorldCast Systems - Μπορντό, Γαλλία, 7 Ιουλίου 2022