Η VizrTV διπλασιάζει τις Παραγωγές της τον Σεπτέμβριο ώστε να εστιάσει στο Επόμενο Κεφάλαιο της Ιστορίας σας.

Η Vizrt, πρωτοπόρος παγκοσμίως πάροχος εργαλείων οπτικής αφήγησης που καθορίζονται από το λογισμικό (software-defined visual storytelling - #SDVS) για τους δημιουργούς μιντιακού περιεχομένου, αυξάνει την προσφορά του περιεχομένου της VizrTV (www.vizr.tv) για τον Σεπτέμβριο. Το ολοκαίνουργιο περιεχόμενο θα ενημερώσει τη βιομηχανία σχετικά με τις πρωτοποριακές αλλαγές στις τεχνολογίες και τις λύσεις που επιτρέπουν την παραγωγή εξ’ αποστάσεως και τη δυναμική ανάπτυξη, οι οποίες προσφέρουν προσβάσιμους τρόπους για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της παραγωγής.



Μπέργκεν, Νορβηγία -27 Αυγούστου 2020 - Το επιπρόσθετο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο  ζωντανά και on-demand, στο Facebook, το LinkedIn και φυσικά στην πλατφόρμα VirzTV. Υπάρχουν video-profiles για broadcasters που καινοτομούν και προσαρμόζουν τις ροές τους το 2020, ενημερωτικά videos αναφορικά στις λύσεις οπτικής αφήγησης που καθορίζονται από το λογισμικό και ζωντανές επιδείξεις, συμπεριλαμβανομένης μίας virtual παραγωγής που επιτρέπει στους απομακρυσμένους παρουσιαστές να υπάρχουν και να αλληλεπιδρούν σε ένα ενιαίο ψηφιακό σκηνικό. Ο Dr. Andrew Cross, Πρόεδρος R&D του Vizrt Group, θα απευθύνει μία σημαντική ομιλία εξετάζοντας την επόμενη γενιά καινοτομιών της Vizrt και τον τρόπο που αυτές μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας σας.

Ζωντανά sessions ερωτήσεων-απαντήσεων θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο καθώς οι ιστορίες θα ξεδιπλώνονται ζωντανά. Εκείνοι που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη ζωντανή παρουσίαση μπορούν να προβούν τώρα στην εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vizr.tv ώστε να λαμβάνουν σχετικές ειδοποιήσεις.

“Αν και δεν θα είναι δυνατόν να συναντηθούμε αυτοπροσώπως με τους συνεργάτες μας, τους πελάτες και τους μελλοντικούς πελάτες μας τον Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ, επιθυμούμε ακόμη να γνωρίσετε το απίστευτο έργο μας για το 2020,” ανέφερε ο Daniel Nergård, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Vizrt. “Η καινοτομία που προέκυψε ως αποτέλεσμα των προκλήσεων του τρέχοντος έτους είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η broadcast κοινότητα επιζητά τρόπους για να αλλάξει τις ροές εργασίας, προσφέροντας ένα ακόμα προϊόν υψηλής ποιότητας και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους τις επιτυχίες που έχουμε βιώσει και δημιουργήσει σε όλον τον κόσμο.”

Το Vizrt Group είναι μία παγκόσμιας κλίμακας εταιρεία που λειτουργεί τοπικά. Οι πρώτες-ψηφιακές πλατφόρμες της εταιρείας, VizrTV (www.vizr.tv), NewTekTV (www.newtek.tv) και NDI TV (www.ndi.tv) δεσμεύονται στην επικοινωνία σημαντικών ιστοριών που υποστηρίζουν τους πελάτες και τους συνεργάτες της καθώς προσαρμόζονται στις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο του video αξιοποιώντας τη δύναμη της οπτικής αφήγησης που βασίζεται στο IP και που καθορίζεται από το λογισμικό (#SDVS) σε τοπική, περιφερειακή, εθνική και διεθνή βάση.

Πληροφορίες: www.vizr.tv & Comart ΑΕ*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Vizrt - Μπέργκεν, Νορβηγία -27 Αυγούστου 2020