το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

ACCESSORIES

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 12:08

Vertical Format Adapter και Smart APU από την ARRI.

Η ARRI εισάγει νέα παρελκόμενα (accessories) στην αγορά. Σε αυτά περιλαμβάνονται νέοι κάθετου (vertical) format βραχίονες (brackets) που βοηθούν τους χειριστές κάμερας να συμβαδίζουν με τις νεότερες τάσεις κινηματογράφησης και την προηγμένη μονάδα τροφοδοσίας που διατηρεί την τροφοδοσία ρεύματος κατά την αλλαγή των μπαταριών.

Επισκεφθείτε την Anton Bauer στην Έκθεση NAB 2018, στο περίπτερο C6025.

Ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης τάσης και προστασίας των ηλεκτρικών καταναλώσεων, στηριγμένο στην τεχνολογία των UPSONLINE ( διπλής μετατροπής), και ολικό έλεγχο της μονάδας από μικροεπεξεργαστές. Χωρίς μπαταρίες.

Το πρόγραμμα Ranger αποτέλεσε μία σειρά εννέα μη επανδρωμένων διαστημικών αποστολών των Ηνωμένων Πολιτειών, τη δεκαετία του 1960, μεταξύ 1961 και 1965, των οποίων αντικειμενικός σκοπός ήταν οι πρώτες κοντινές εικόνες της επιφάνειας της Σελήνης: μεγάλης κλίμακας τοπογραφική πληροφορία απαιτούνταν για τα projects Surveyor και Apollo. Το διαστημόπλοιο Ranger σχεδιάστηκε για να κάνει λήψη εικόνων της επιφάνειας του φεγγαριού, να τις μεταδίδει στη Γη, μέχρι να καταστραφεί κατά την πρόσκρουση. Ωστόσο μία σειρά από ατυχίες, οδήγησαν στην αποτυχία τις πρώτες έξι πτήσεις.

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 13:04

Accessories

Accessories Accessories Accessories Accessories Accessories

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group