ETC Eos Apex - Πλήρης έλεγχος - Πλήρης ισχύς - Πλήρης ευελιξία.

Καθώς οι παράγωγες επανέρχονται σε όλον τον κόσμο, καλωσορίζουμε την νέα πανίσχυρη σειρά από κονσόλες φωτισμού: Eos Apex 5, 10, 20 & Apex Processor, η οποία αποτελεί την rackmount έκδοση της σειράς.



Οι Eos Apex είναι κάτι περισσότερο από μία απλή hardware αναβάθμιση στην σειρά Eos. Αποτελεί μία νέα προσέγγιση στην διαχείριση φωτιστικών, δίδοντας προτεραιότητα στην διευκόλυνση των χρηστών που <<συνεργάζονται>> μαζί της και στην αξιοποίηση κατά το μέγιστο των 24.000 DMX παραμέτρων εξόδου τους.

H νέα πανίσχυρη σειρά από κονσόλες φωτισμού Eos Apex 5, 10 ,20 από την ETC Connect

Με περισσότερα κουμπιά, encoders & Playbacks από ποτέ άλλοτε, η Eos Apex κάνει τον προγραμματισμό να μοιάζει με παιχνίδι, διατηρώντας όμως τη γνώριμη εμφάνιση και αίσθηση που αγαπούν οι χρήστες των χειριστηρίων της οικογένειας Eos.

Οι τεράστιες 4Κ οθόνες αφής πολλαπλής άρθρωσης προσφέρουν γενναιόδωρα την άμεση απεικόνιση και διαχείριση των δυναμικών εργαλείων της κονσόλας όπως τα: Magic Sheets, Direct Selects & Augment3d από οπουδήποτε κατά μήκος της επιφάνειας προγραμματισμού χωρίς καταπόνηση του χρήστη.

Με ένα εργονομικά επανασχεδιασμένο στήριγμα καρπού, με φωτισμό ανάγνωσης ενσωματωμένο στα πλαϊνά, με λαβές για εύκολη μεταφορά, συρτάρια και θύρες φόρτισης για τα αξεσουάρ σας, οι Eos Apex είναι ο απόλυτος χώρος εργασίας για προγραμματιστές υψηλού επιπέδου.



Το πληκτρολόγιο προγραμματισμού Eos Family έχει βελτιωθεί με μία οθόνη αφής, με οπτική ανάδραση όταν πατάτε τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα ή το αντιστοιχισμένο περιεχόμενο, ενώ τα προσαρμόσιμα πλήκτρα Direct Selects, τα οποία διαθέτουν μεμονωμένες οθόνες OLED, μπορούν να απεικονίζουν εικονίδια η κείμενο παρέχοντας ευελιξία στον προγραμματισμό.

Η περιοχή των encoders έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει οκτώ μίνι encoders και έναν επιλογέα πλοήγησης για εύκολη εναλλαγή μεταξύ παραμέτρων.

Τα 5, 10 και 20 motorized Playbacks faders σε κάθε κονσόλα Apex (αντίστοιχα) διαθέτουν έναν επιπλέον τροχό κύλισης με δυνατότητα ανεξάρτητης δρομολόγησης για προγραμματισμό on-the-fly.

Οι κονσόλες Apex κατασκευάζονται με γνώμονα την ευέλικτη διαμόρφωση τους, διαθέτοντας στο οπίσθιο μέρος τους:

1) 6 θύρες Ethernet (τέσσερις τυπικές θύρες etherCON Gigabit και δύο θύρες SFP+ 10 Gigabit) που μπορούν άμεσα να συνδεθούν σε δίκτυα χαλκού και οπτικών ινών υψηλής ταχύτητας χωρίς προσθέτους μετατροπείς, αποκομίζοντας υψηλές ταχύτητες λειτουργίας του δικτύου φωτισμού μεταξύ κύριων και εφεδρικών σταθμών.

2) 4 θύρες I/O Garage, όπου μπορούν να προσαρμοστούν τα ακόλουθα περιφερειακά: Gadget II DMX Gateway, Response MIDI Gateway, Response SMPTE Gateway & Response Serial Gateway, επιτρέποντας σας να προσαρμόσετε τις φυσικές εισόδους και εξόδους ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε παραγωγής.

Αν και οι νέες κονσόλες αντικαθιστούν άμεσα τις Eos Ti και Gio, θα συνεχιστεί η παροχή ενημερώσεων λογισμικού γι' αυτές με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της ETC για όλη τη διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων.

Πληροφορίες: www.etcconnect.com/Apex & www.etcconnect.com/Products/High-End-Systems & Audio & Vision *

* Διανομέας των προϊόντων της High End Systems στην Ελλάδα και την Κύπρο
* Μεταπωλητής των προϊόντων της ETC Connect στην Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία