το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 07:21

H Facilis Technology θα παρουσιάσει την πρόοδο του Κοινόχρηστου Συστήματος Αρχείων και Νέες Ροές Εργασίας στην IBC2018 (Περίπτερο 7.C14).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Hub Stack από τη Facilis Technology Hub Stack από τη Facilis Technology

Η Facilis δημιουργεί πάνω στην έκδοση 7.1 με νέες δυνατότητες και εργαλεία ροής εργασίας.

Στην Έκθεση IBC 2018 (14-18 Σεπτεμβρίου), η Facilis (Περίπτερο 7.C14), κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίως προσιτού κόστους, υψηλής απόδοσης λύσεων κοινόχρηστης αποθήκευσης για τα συνεργατικά δίκτυα της παραγωγής μέσων, θα επιδείξει την Έκδοση 7.1 και το FastTracker 2.5 για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή νέες δυνατότητες βρίσκονται σε εξέλιξη και μία προεπισκόπηση τους θα υπάρξει στην IBC2018.

Η νεότερη κυκλοφορία του Κοινόχρηστου Συστήματος Αρχείων της Facilis στηρίζεται στην επαναστατική έκδοση 7.0, η οποία περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο web console interface και βελτιώσεις στο shared file system. Η Έκδοση 7.1 προσέθεσε επιπλέον δυνατότητες που θα συνδράμουν στη διαχείριση μεγάλου και μικρού περιβάλλοντος. Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται: παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο αλλά και το ιστορικό του bandwidth volumes και workstations, διαχείριση RAID50 και RAID51, διαχείριση μέσω Admin Console, κατεύθυνσης σε προτιμώμενη σύνδεση για multi-path δίκτυα, αυτοματοποιημένη εξισορρόπηση του φόρτου των clients ως προς server IPs, ανάπτυξη Remote client για εύκολες αναβαθμίσεις σε multi-client εγκαταστάσεις.

Με το Facilis FastTracker 2.5, οι χρήστες μπορούν να οργανωθούν με προσαρμόσιμες από την εισαγωγή έως την αρχειοθέτηση (ingest-to-archive) ροές εργασίας, αλλά και με LTFS και βασιζόμενο σε δίσκο (disk-based) backup. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε Previews των τοπικά αποθηκευμένων assets, καθώς και των assets που βασίζονται σε LTFS και σε δίκτυο για εύκολη εντοπισμό. Είναι εύκολη η δημιουργία καταλόγων για τον διαχωρισμό και την ασφάλεια των καταλογοποιημένων δεδομένων και με τη χρήση του νέου Adobe Panel για Premiere Pro και After Effects όλα τα καταλογοποιημένα δεδομένα είναι άμεσα διαθέσιμα από το Adobe interface.

“Ακόμα και μία μέση εγκατάσταση διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία video και ήχου που συχνά είναι δύσκολο να εντοπισθούν,” είπε ο James McKenna, Αντιπρόεδρος Marketing της Facilis Technology. “Υιοθετώντας μία ανώδυνη πολιτική ως προς την καταλογοποίηση και τη δημιουργία ευρετηρίου για τα δεδομένα με το FastTracker οι πελάτες μας αύξησαν την αποτελεσματικότητα και παρείχαν στο δημιουργικό προσωπικό πλήρη πρόσβαση στην library της εγκατάστασης.”

Ο νέος Facilis Hub Server, που αναπτύχθηκε σε διάφορες μεγάλες και σημαντικές τοποθεσίες των πελατών, θα παρουσιαστεί στην Έκθεση IBC2018. Η λύση Facilis Hub Server παρέχει εξορθολογισμό ως προς το ζήτημα drive groups και αυξάνει το διαθέσιμο bandwidth για τα standard TerraBlock αποθηκευτικά συστήματα. Προσδίδει στους νέους πελάτες έναν τρόπο κλιμάκωσης του bandwidth μέσω της δυναμικής συγκέντρωσης και στους υπάρχοντες πελάτες έναν τρόπο επέκτασης της διάρκειας ζωής των παλαιότερων συστημάτων. Με ταχύτητες άνω των 4GB/sec διαθέσιμες από ένα virtual project-based volume, τα συστήματα Hub Server προσφέρουν κορυφαίες στη βιομηχανία δυνατότητες.

“Με λύσεις όπως TerraBlock και Hub Server system, ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ πιο αποτελεσματικά,” σχολίασε ο Marc Czessack, Επικεφαλής Technical Post της Schnittwerk GmbH στη Γερμανία. “Οι περισσότερες ροές εργασίας απλοποιήθηκαν και αυτοματοποιήθηκαν κατά πολλούς τρόπους. Σίγουρα διατίθενται φθηνότερες λύσεις, αλλά απέχουν κατά πολύ από το να είναι τόσο ευέλικτες και γρήγορες.”

 

Πληροφορίες: http://facilis.com

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 09:28

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group