το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 16:33

Τα εκθέματα της EditShare στην IBC2018 επιταχύνουν τις Παραγωγές παρέχοντας Επιχειρηματική Κοινόχρηστη Αποθήκευση για Ασφαλές, Πραγματικού Χρόνου 4K, 8K Video Playback, IMF Συμμόρφωση και Εξυπνότερη Ροή Αποθήκευσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον κοινόχρηστο κλιμακούμενο αποθηκευτικό χώρο του XStream EFS, οι αυτοματοποιημένες λύσεις Ποιοτικού Ελέγχου (QC) του QScan και η Διαχείριση Μέσων στο Flow που καθορίζεται από το λογισμικό, αποτελούν τα σημαντικότερα νέα ως προς τις σειρές προϊόντων της EditShare.

Η EditShare θα προβάλλει διάφορα βασικά ζητήματα συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών για τα μέσα και την ψυχαγωγία σχετικά με την ασφάλεια του περιεχομένου και τη συμμόρφωσή του, με δυνατότητες ως προς την απόδοση που βελτιώνουν σημαντικά τις ροές εργασίας της παραγωγής και του post-production, αλλά και την εκ νέου αξιοποίηση του περιεχομένου στην επικείμενη IBC2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί 14 με 18 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ (Περίπτερο 7.A35). Οι επισκέπτες της IBC μπορούν να προγραμματίσουν μία ιδιωτική επίδειξη για τις ακόλουθες καινοτομίες της EditShare στον ιστότοπο της εταιρείας: www.editshare.com/ibc-2018.

Ασφαλές, Πραγματικού Χρόνου 4K, 8K και άνω Playback με Επιχειρηματική Αποθήκευση Video
Επιπροσθέτως της νέας τεχνολογίας File Auditing του XStream EFS, δυνατότητες ανώτερης ασφάλειας του περιεχομένου μετριάζουν τις κυβερνοεπιθέσεις και την κλοπή του περιεχομένου, με την EditShare να σχεδιάζει την παρουσίαση in-demand real-time 4K, 8K και άνω video playback με την κλιμακούμενη αποθήκευση του EFS. Με τη μοναδική δυνατότητα ως προς την επιχειρηματική αποθήκευση το XStream EFS προσφέρει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, από την άποψη της πληροφορικής και της απόδοσης των μέσων. “Τα περισσότερα συστήματα επιχειρηματικής αποθήκευσης αναπτύσσονται για IT transactional περιβάλλον. Δεν σχεδιάζονται για ροές εργασίας μέσων και συχνότερα δεν λαμβάνουν υπ' όψιν ότι οι μικρές καθυστερήσεις αποτελούν σημαντική απαίτηση,” σχολιάζει ο Bill Thompson, Διευθυντής Αποθηκευτικών Προϊόντων της EditShare. “Εκεί ακριβώς διαφοροποιείται το XStream EFS της EditShare. Αποτελεί επιχειρησιακή αρχιτεκτονική που έχει σχεδιαστεί για ροές εργασιών μέσων όπου σημαντική παράμετρος είναι ο χρόνος. Ως εκ τούτου οι μικρές καθυστερήσεις και το υψηλό εύρος ζώνης είναι ζωτικής σημασίας για την άμβλυνση ζητημάτων όπως το stuttering του video κατά το playback. Το σύστημα αρχείων μέσων του EFS επιτρέπει σε πολλές δημιουργικές εφαρμογές από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα να μοιράζονται αποτελεσματικά τα assets μέσων από την ίδια δεξαμενή αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας την υψηλή απόδοση για κάθε σταθμό εργασίας.” Η κλιμακούμενη λύση κοινόχρηστης αποθήκευσης της οικογένειας προϊόντων XStream EFS περιλαμβάνει τις single-node λύσεις EFS 200 και EFS 300 για μικρού έως μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεις, με τις multi-node λύσεις XStream EFS 450 να προορίζονται για επιχειρησιακές ροές εργασίας και τις βασιζόμενες σε SSD storage node επιλογές EFS να προορίζονται για πελάτες που απαιτούν ανώτερης ανάλυσης πραγματικού χρόνου playback. Για τις εγκαταστάσεις που διαθέτουν βασικό χώρο αποθήκευσης στο διαδίκτυο, οι parking storage nodes EFS 40NL έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν τη χρήση περιεχομένου επιτρέποντάς τους να παρκάρουν το περιεχόμενο, σε περίπτωση μη χρήσης.

Αυτοματοποιημένος Ποιοτικός Έλεγχος (QC) για IMF Testing
Η EditShare θα παρουσιάσει την υποστήριξη της για IMF στη νέα της οικογένεια προϊόντων Αυτοματοποιημένου Ποιοτικού Ελέγχου (Automated Quality Control - (AQC) QScan, η οποία ενισχύεται από τη βραβευμένη QUALES QC engine. Η σημαντική πρωτοβουλία της Βιομηχανίας, δηλαδή το Interoperable Mastering Format, γνωστό ως IMF, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα επίπονα σημεία της μαζικής διανομής αρχείων σε διεθνές επίπεδο, επιτρέποντας έτσι στις εγκαταστάσεις να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση περιεχομένου σε όλο τον κόσμο. Βασικό χαρακτηριστικό σε αυτήν την πρωτοβουλία και ιδιαιτέρως σημαντικό για τους παρόχους OTT περιεχομένου είναι ότι τα πακέτα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο (QC) πριν τη διανομή τους. Η λύση QScan ανιχνεύει την παρουσία των αντίστοιχων αρχείων XML (CPL, PKL, OPL, AssetMap, Volume Index) με την ανάγνωση των περιεχομένων και την παροχή πληροφορίας σχετικά με τη δομή του συνόλου του IMF πακέτου (IMPs), προσδιορίζοντας τυχόν σφάλματα που μπορεί να υπάρχουν. Η διαισθητικής απεικόνισης timeline του CPL, όπου περιγράφονται όλα τα ουσιώδη αρχεία, βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τη δομή του IMP. “Η Συμμόρφωση βρίσκεται στο επίκεντρο για πολλές παραγωγές και συνεπώς η ώθηση της QC workflow πρέπει να αποτελεί κορυφαίο θέμα στον διάλογο,” σχολιάζει ο Howard Twine, Διευθυντής Στρατηγικής Λογισμικού της EditShare. “Με την υιοθέτηση του IMF να είναι ορατή στον ορίζοντα, το QScan είναι σε θέση να συνδράμει με προσιτό κόστος τις εγκαταστάσεις που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες παγκοσμίως που θα παρέχει το IMF.”

Εξυπνότερη Αποθήκευση με το Flow – Τώρα σε Public Beta
Το νέο Flow που καθορίζεται από το λογισμικό, το οποίο τώρα διατίθεται σε έκδοση public beta, έχει ανασχεδιαστεί πλήρως για αποθηκευτικό περιβάλλον που δεν ανήκει στην EditShare, όπως Avid NEXIS, StorageDNA και Amazon S3. Παρέχοντας σημαντικές δυνατότητες αναζήτησης, περιήγησης και ανάκτησης, καθώς και εργαλεία συγκέντρωσης μέσων σε σταθερή αποθήκευση μέσων, η νέα πλατφόρμα MAM που καθορίζεται από το λογισμικό μεγιστοποιεί την αξία για την υπάρχουσα υποδομή αποθήκευσης του πελάτη προσθέτοντας ένα ευφυές επίπεδο διαχείρισης των μέσων που μπορεί να διαχειριστεί εκατομμύρια assets σε πολλές αποθηκευτικές βαθμίδες, σε διαφορετικές τοποθεσίες. “Δεν έχει σημασία πόσο καλή ήταν η λήψη, εκτός αν μπορείτε να την εντοπίσετε και να την αξιοποιήσετε στις παραγωγές σας, δεν έχει αξία,” δηλώνει ο Matt Sandford, Διευθυντής Προϊόντος Flow παγκοσμίως. “Το Flow διευκολύνει τη διαχείριση του συνόλου του περιεχομένου είτε πρόκειται για online premise, nearline, ή cloud αποθηκευτικές πλατφόρμες. Απλοποιεί και περιορίζει αυτό το προβληματικό σημείο του συστήματος.”

 

Πληροφορίες: www.editshare.com/ibc-2018 & AmyDV*
*Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια, 2 Ιουλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 16:40

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group