το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 15:08

COMART: LaCie Rugged RAID Pro USB-C 4TB Hard Drive!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τώρα διαθέσιμος από την Comart, Lacie Premium Reseller.

H Seagate Technology, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αποθήκευσης δεδομένων, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της NAB 2018 την κυκλοφορία του LaCie Rugged RAID Pro 4ΤB σηματοδοτώντας τη συνεχή της δέσμευση παροχής καινοτόμων λύσεων για την υποστήριξη ροών εργασίας των δημιουργικών επαγγελματιών.

lacie rugged raid pro comart 1

«Η δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου είναι το κλειδί στη βιομηχανία μέσων και ψυχαγωγίας (M & E)», δήλωσε ο Tim Bucher, αντιπρόεδρος των καταναλωτικών λύσεων της Seagate. «Έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση του όγκου των δεδομένων, από τη λήψη μέχρι το post-production, η μεταφορά, αποθήκευση και η πρόσβαση σε δεδομένα αποτελεί κεντρικό τμήμα της δημιουργικής ροής εργασιών. Η Seagate αναζητά συνεχώς λύσεις αποθήκευσης που επιτρέπουν στους χρήστες να εκμεταλλευτούν το δημιουργικό τους δυναμικό και να δημιουργήσουν πραγματικά αξέχαστο περιεχόμενο.»

lacie rugged raid pro comart 2

Οι λύσεις της Seagate και της LaCie βοηθούν τους δημιουργικούς επαγγελματίες να προστατεύσουν την αξία του υλικού τους, όπως ψηφιακό βίντεο υψηλής ποιότητας και ανάλυσης σε όλη τη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας, διανομής και αρχειοθέτησης.

Η LaCie, για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για αποθήκευση υψηλής απόδοσης, παρουσιάζει την επόμενη γενιά της δημοφιλούς λύσης Rugged RAID, το Rugged RAID Pro 4TB, σχεδιασμένο από τον Neil Poulton.

lacie rugged raid pro comart 4
Ασφάλεια Raid

Η σειρά Rugged έχει εξυπηρετήσει δημιουργικούς επαγγελματίες παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση τα τελευταία 13 χρόνια. Το Rugged RAID Pro προσφέρει μέχρι και 240 MB/s σε RAID 0 και RAID 1 για διατήρηση ενός δεύτερου αντιγράφου καθώς και για μεταφορά περιεχομένου για επεξεργασία.
Ενσωματωμένος SD reader

Με την ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, διευκολύνει την ασφαλή δημιουργία αντιγράφων του υλικού σας. Λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και ρυθμισμένο με το LaCie RAID Manager, είναι ένας ευέλικτος ταξιδιωτικός σύντροφος για τους πολυάσχολους βιντεογράφους και τους επαγγελματίες φωτογράφους. Tο Rugged RAID Pro είναι η σωστή λύση για όσους δίνουν προτεραιότητα στην χωρητικότητα, την ταχύτητα μεταφοράς και την ασφάλεια του υλικού τους κατά την διάρκεια εξωτερικών γυρισμάτων.
Thunderbolt 3

Το νέο Rugged RAID Pro εχει σχεδιαστεί με την τελευταία σύνδεση USB-C και είναι συμβατό με τους υπολογιστές Thunderbolt 3 της επόμενης γενιάς, αλλά και συμβατό με USB 3.0. Επίσης περιλαμβάνει περιορισμένη εγγύηση 3 ετών με υπηρεσίες ανάκτησης και διάσωσης δεδομένων.

lacie rugged raid pro comart 3

 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην Lacie εδώ

 

Δείτε το στο Comart eshop εδώ

 

Comart, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής Apple, Adobe, Blackmagic Design κ.α.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - COMART - 27 Ιουνίου 2018

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 15:33

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group