το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 16:15

Η πλατφόρμα VSNExplorer για διαχείριση Μέσων και BPM είναι τώρα πιστοποιημένη και για τη λύση BlackPearl της Spectra.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η κοινή λύση των VSN και Spectra Logic επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται, να αποθηκεύουν, να καταλογοποιούν και να αυτοματοποιούν τις καθημερινές τους λειτουργίες, απλοποιώντας τη διαχείριση των media assets ώστε να ταιριάζουν σε εκάστοτε μοναδικό περιβάλλον εργασίας, είτε στις φυσικές εγκαταστάσεις (on premise), είτε στο υπολογιστικό νέφος (cloud).

Η VSN ανακοίνωσε επισήμως σήμερα ότι η Spectra Logic ολοκλήρωσε τη διαδικασία client certification της πλατφόρμας VSNExplorer μέσω του προγράμματος Developer Spectra BlackPearl. Η κοινή λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις των βιομηχανιών Broadcast και Μέσων να στηρίζονται σε μία ολοκληρωμένη υψηλής απόδοσης λύση για τη διαχείριση και την παρακολούθηση εκατομμυρίων ψηφιακών assets σε όλον τον κύκλο της ζωής τους. Με το Συγκλίνων Αποθηκευτικό Σύστημα BlackPearl® της Spectra και την πλατφόρμα για Media και Business Process Management (BPM) VSNExplorer, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να περιηγηθούν, να βρούνε, να καταλογοποιήσουν και να ανακτήσουν το πολύτιμο περιεχόμενο τους.

Η κοινή λύση παρέχει στους πελάτες την ικανότητα να μειώσουν το συνολικό χρόνο διαχείρισης των δεδομένων, την πολυπλοκότητα και τη συμφόρηση του δικτύου. Επίσης, επιτρέπει στις εταιρείες να μειώσουν το συνολικό κόστος τους, απλοποιώντας τις ροές εργασίας, αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες και αποφεύγοντας άλλες πρόσθετες δαπάνες που συνήθως συνδέονται με την ανάπτυξη και την υποστήριξη των παραδοσιακών middleware συστημάτων. Επιπλέον, χάρη σε αυτήν τη νέα εταιρική σχέση οι δύο εταιρείες θα μπορούν τώρα να προβούν στη μεταφορά και την ανανέωση των υπαρχόντων συστημάτων αρχείων των πελατών τους κατ' έναν ασφαλή και γρήγορο τρόπο, δίχως να επηρεάζονται οι καθημερινές λειτουργίες τους.

“Η λύση BlackPearl μαζί με VSNExplorer αποτελεί μία ιδανική πρόταση για εφαρμογές με υψηλό όγκο δεδομένων που είναι κατάλληλη για πελάτες των βιομηχανιών Broadcast και Μέσων με πιεστικές ανάγκες ως προς τη διαχείριση εκατομμυρίων αρχείων και assets μέσων σε καθημερινή βάση και σε περιβάλλον εργασίας με περιορισμένο χρονικό πλαίσιο,” είπε ο Manuel Escribano, CTO της VSN. “Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Spectra Logic λόγω του κλιμακωτού, προσιτού και πλούσιου συνόλου δυνατοτήτων του BlackPearl που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους στους πελάτες μας.”

“Αυτή η συνδυαστική λύση παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για τη διαχείριση και την αποθήκευση δεδομένων,” είπε ο Matt Starr, CTO της Spectra Logic. “Ο συνδυασμός του BlackPearl με την πλατφόρμα VSNExplorer απλοποιεί δραματικά τη μεγάλης κλίμακας διαχείριση δεδομένων για τους κοινούς πελάτες μας.”
Το εμβληματικό προϊόν της VSN, δηλαδή το σύστημα VSNExplorer, επιτρέπει στους χρήστες την αποτελεσματική διαχείριση των media και business διαδικασιών είτε on premise, είτε στο cloud, επιτρέποντας την βελτιστοποίηση κάθε εγκατάστασης και την ταχύτερη ανάπτυξη των καθημερινών εργασιών τους.
Το VSNExplorer αποτελεί μία ανοιχτή λύση που αποτελείται από διάφορα προαιρετικά modules: MAM για overarching enterprise λύσεις, PAM για περιβάλλον παραγωγής, BPM για βελτιστοποίηση της ροής εργασίας, Business Intelligence για ανάλυση δεδομένων και μεταδεδομένων και το Wedit, για χαμηλής-ανάλυσης web video editing στο cloud. Αυτά τα modules επιτρέπουν στο VSNExplorer να παρέχει στους πελάτες μία διαισθητική και αξιόπιστη πλατφόρμα γα την επιτάχυνση των διαδικασιών στην παραγωγή, όπως αρχειοθέτηση και ανάκτηση περιεχομένου, αυτοματοποιημένη ανίχνευση μεταδεδομένων για σκοπούς καταλογοποίησης, διαχείριση αρχείου και γρήγορη διανομή στο λογισμικό αυτοματισμού του playout, καθώς και ανάλυση της απόδοσης του περιεχομένου ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Το Συγκλίνων Αποθηκευτικό Σύστημα BlackPearl της Spectra λύνει το πρόβλημα των δαπανηρών και πολύπλοκων προσεγγίσεων ως προς την ψηφιακή διατήρηση συνδυάζοντας interfaces πολλών προτύπων και αποθηκευτικούς στόχους σε μία απλή και προσιτή λύση που σχεδιάστηκε για διαφορετικές ροές εργασίας. Επιτρέπει την απρόσκοπτη μετακίνηση των δεδομένων σε online/nearline disk, tape, καθώς την αποθήκευση σε ιδιωτικό και δημόσιο cloud κατ' έναν τρόπο που δεν ήταν εφικτός στο παρελθόν. Το αποθηκευτικό μοντέλο υβριδικού cloud του BlackPearl επιτρέπει στους χρήστες την ανάπτυξη μίας πολυ-επίπεδης αποθηκευτικής στρατηγικής που βελτιστοποιεί τη μείωση του κόστους και την ευκολία της διαχείρισης.

Το VSNExplorer και το Συγκλίνων Αποθηκευτικό Σύστημα BlackPearl της Spectra είναι τώρα διαθέσιμα προς αγορά μέσω της VSN και της Spectra Logic.

VSN και Spectra Logic θα επιδείξουν την πληρότητα δυνατοτήτων της κοινής λύσης τους σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που θα είναι ανοικτό για το κοινό την 30η Μαΐου 2018, 5 PM CEST.
Η Εγγραφή σας σε αυτό μπορεί να γίνει μέσω αυτής της σύνδεσης: https://register.gotowebinar.com/register/4036602244975428098?source=VSN+Registration

 

Πληροφορίες: www.vsn-tv.com & https://spectralogic.com/ & Ariston BTS*
* Διανομέας των προϊόντων της VSN στην Ελλάδα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 16:36

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group