το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

IT

Η ESET αναγνωρίστηκε πρόσφατα από δύο ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών λογισμικού antimalware για τις επιδόσεις της. Αξιολογώντας λύσεις της ESET τόσο για χρήστες Windows όσο και για χρήστες Mac, και οι δύο οργανισμοί αναφέρθηκαν στο χαμηλό ποσοστό false positives που καταγράφηκε και την ελάχιστη κατανάλωση πόρων. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πόσο σημαντικές είναι οι ανεξάρτητες δοκιμές σε λογισμικό antimalware στη βιομηχανία του κυβερνοχώρου, δεδομένου ότι διασφαλίζουν ότι οι λύσεις ασφάλειας ανταποκρίνονται σε όσα υπόσχονται.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 15:47

Τόσο οι λύσεις δικτύωσης της Grass Valley, όσο και εκείνες της προσφάτως εξαγορασθείσας SAM προσφέρουν πλήρη υποστήριξη των νεότερων προτύπων της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του SMPTE ST 2110.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 18:37

Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται νέα εργαλεία διαχείρισης του χώρου που βασίζονται στην Πληροφορική (IT) και βελτιωμένες αναφορές για τον αποθηκευτικό χώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 15:40

Η Artel Video Systems, παγκόσμιας κλάσης πάροχος καινοτόμων πραγματικού χρόνου λύσεων διανομής πολυμέσων και η Ward-Beck Systems, κατασκευάστρια εταιρεία εξοπλισμού για τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική broadcasting βιομηχανία θα συνεργαστούν στην έκθεση NAB 2018 για την επίδειξη ήχου μέσω IP, παρουσιάζοντας τις λύσεις τους σύμφωνα με SMPTE ST 2110 και AES67.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 10:08

Το έξυπνο Wi-Fi σύστημα της Gryphon πλέον «Προστατεύεται από την Τεχνολογία της ESET».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 13:51

Το ESET Direct Endpoint Management, ένα νέο plug-in για απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση, προσφέρει στους Managed Service Providers τη δυνατότητα για πιο γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 15:27

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σύνδεση με τον ιστότοπο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων όπου έχει αναρτηθεί Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Αριθμός Φύλλου 973, Τεύχος Δεύτερο, 19 Μαρτίου 2018, όπου μπορείτε να βρείτε τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr ή .ελ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:31

Μεγάλο Δίκτυο Οπτικών Ινών επέτρεψε την κύρια Τηλεοπτική Μετάδοση και την κάλυψη των Συνεργαζόμενων Μέσων καθώς και των Φωτογράφων αναφορικά στην Τελετή Απονομής των Oscars®.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 10:04

Αναλύοντας τη δράση της ομάδας hacking OceanLotus, γνωστή για τις κακόβουλες εκστρατείες της εναντίον στόχων στην Ανατολική Ασία, οι ερευνητές της ESET οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη μίας πρόσφατης δραστηριότητας της περιβόητης ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:35
Σελίδα 1 από 24
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group