το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

IT

Η ΕΡΤ σχεδιάζει εντός του 2019 να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό προμήθειας ευρυζωνικών υπηρεσιών διασύνδεσης μεταξύ των κτηρίων της και με το Internet.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 08:51

Η ESET Hellas & Cyprus θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Με τη βοήθεια των λύσεων ESET Endpoint Protection Advanced που δώρισε η ESET, τα IT συστήματα τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα του Μ.Γ.Φ.Ι. θα είναι προστατευμένα, ώστε να μπορεί το Μουσείο να συνεχίζει απρόσκοπτα το σημαντικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό του έργο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:50

Η νέα υποδομή προσφέρει πραγματικές ολοκληρωμένες ροές εργασίας που υποστηρίζονται από τη διαχείριση των μέσων, την κλιμακούμενη αποθήκευση XStream EFS και τους broadcast servers GEEVS.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 15:55

Η μετακίνηση συγκεκριμένων IT διαδικασιών στο cloud αποτελεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία ελκυστική προοπτική, καθώς εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν: διατήρηση της βασικής υποδομής και των υπαρχόντων ανθρώπινων πόρων με παράλληλη ευελιξία για περαιτέρω ανάπτυξη, καλύτερο έλεγχο κόστους, μείωση της πολυπλοκότητας κ.ά. Ωστόσο, ενώ το «σύννεφο» υπόσχεται πολλά οφέλη, την ίδια στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα: η ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, η ESET συγκέντρωσε τα πέντε βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει μία ΜΜΕ για να μπορέσει να μεταβεί στο cloud, χωρίς να διακινδυνέψει την προστασία των επιχειρησιακών της δεδομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 12:00

Η τελευταία έκδοση λύσεων προσφέρει καλύτερη προστασία, ταχύτερη εγκατάσταση και νέες, εξατομικευμένες αναφορές ασφάλειας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:57

Οι ερευνητές της ESET αποκαλύπτουν διάδοχο της ομάδας APT BlackEnergy – Ακολουθεί τα βήματα της τρομερής ομάδας κακόβουλων δραστών, με ένα νέο οπλοστάσιο εργαλείων

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 16:17

Ο εκδοτικός οίκος του Περού επεκτείνει την παραδοσιακή επιχείρηση εντύπων σε μία πραγματική πλατφόρμα παραγωγής και διανομής πολυμέσων με το XStream EFS να εξασφαλίζει την κοινόχρηστη αποθήκευση και το Flow να παρέχει τη διαχείριση των μέσων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 14:03

Πίσω από το ransomware (Not)Petya και το Industroyer, το πρώτο malware με άμεσες επιπτώσεις σε βιομηχανικά συστήματα, εντοπίζεται μία κοινή ομάδα κυβερνοεγκληματιών

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 17:08

Η Archiware GmbH, κορυφαίος κατασκευαστής λογισμικού διαχείρισης δεδομένων, διέθεσε στην αγορά τη νεότερη έκδοση της Σουίτας Λογισμικού P5. Στις σημαντικές λειτουργίες της έκδοσης 5.6 της σουίτας P5 περιλαμβάνονται η υποστήριξη LTFS, η υποστήριξη των υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους (cloud services) Microsoft Azure, Hitachi S3, Wasabi S3 και Backblaze B2, καθώς και νέες λειτουργίες για το P5 Synchronize.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 17:11
Σελίδα 1 από 27
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group